Yperaspisths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν το εχετε ποσταρει ,αλλα οριστε http://www.youtube.com/watch?v=5CItU7fM2oY&feature=related Kαραμανλης και Αλογοσκουφης λιωνουν στο WoW.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ένα όμορφο machinima videακι (με μοναδική εξαίρεση την μουσική επένδυση, sucky όσο δεν πάει ) The Craft of War: BLIND Επίσης "Teh N00b" Αν δεν το βλέπετε καλά click me I lofled hard /0\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξερω αν το εχετε ποσταρει ,αλλα οριστε http://www.youtube.com/watch?v=5CItU7fM2oY&feature=related Kαραμανλης και Αλογοσκουφης λιωνουν στο WoW.. ναι έχει μπει -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 05 : 46 : 18----- Ένα όμορφο machinima videακι (με μοναδική εξαίρεση την μουσική επένδυση, sucky όσο δεν πάει ) The Craft of War: BLIND not bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3spina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Aφου επαιξα ενα trial 10 ημερων που κατεβασα απο το internet, αποφασισα να αγορασω το full. Εκανα uninstall τo trial version και οταν προσπαθω να εγκαταστησω το παιχνιδι απο το αυθεντικο DVD σταματαει συνεχεια sto 99% και το error ειναι οτι ο φακελος world of warcraft.temp δεν μπορει να μετονομαστει se World of Warcraft! εχω ολα τα system requirements και το trial δουλευε μια χαρα και ειχε και το expansion Wrath of the Lich King μεσα. Δεν ξερω τι φταιει... Help please Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι κολλημα των Windows Vista!! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2008 από D3spina το εγραψα σε greeklish!!!!!! :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε να το εγκαταστήσεις στο c:\wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3spina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω, θα ειναι η δεκατη πεμπτη προσπαθεια που κανω απο χτες αλλα δεν χανω την αισιοδοξια μου χε χε θα το κανω και θα γραψω να πω αν δουλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Κατέβασε το πειρατικό ή αν το έχει η Blizzard στο site (δε θυμάμαι). Αφού έχεις original serial είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3spina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!! Δουλεψε αυτο με το C:\wow! Αλλιως θα εκανα αυτο που ειπες, θα αναγκαζομουν να το κατεβασω και ειναι αρκετα γιγα. Καλη χρονια και παλι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 το trial με την full version δεν εχουν καμια διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=101174 μου αρέσει που υπάρχει και sticky topic για το WoW... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξ18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Oντως δεν παιζεις και εχεις μεινει λιγο πισω ..Τα proffs στο WotLK τα εχουν φιαξει πολυ καλα και το πιο απλο παραδειγμα ειναι το Blacksmithing που ηταν πεταμενα λεφτα και κοπος μεχρι τωρα πλεον οχι μονο μπορεις να φιαχνεις καταπληκτικο plate armor και ασπιδες μπορεις ευκολα να τα μοσχολπουλησεις...Πουλαω τουλαχιστον 200g tanking gear απο lvl 71-74 και ολα αυτα τα μαθαινεις απο τους trainers..Πριν το WotLk ειχα παρατησει το bs στο 290 και μολις ειδα τι προσφερει το ανεβασα στο αψε σβησε και μου εχει δωσει πολυ χρημα...Που να αρχισω να φιαχνω και τα epics... εγω παλι ειμαι 280 στο bs και δεν εχω βγαλει σοβαρα λεφτα απο αυτο!μονο δινω και δινω για ματς και εχω μεινει με 50g -ισως επειδι ειμαι noobας ) τι να κανω?να αλλαξω prof? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 λεφτά καλα οσο ανεβάζεις βγαεις συνηθως με τα επαγγελματα που μαζευεις. Εγω παντως μεσα σε 20-25 μερες εχω βγάλει 7500g με tailoring και αγοροπωλησιες στο AH χωρίς daily και αγοράζοντας αρκετά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 και εγώ με mining προσπαθώ να μαζέψω λεφτά για epic flying skill για να μαζέψω ακόμα περισσότερα λεφτά μετά 2.4k g to go! Ο death knight είναι 77 επιτέλους. Γενικά τον ανέβασα πολύ εύκολα και το ευχαριστήθηκα μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomsk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 καλά νταξ καμία σχέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις