saxon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ολα τα professions δίνουν κι από κάτι. Πρώτη φορά ανέβασα το blacksmithing με τον death knight και ανακάλυψα ότι σου δίνει 2 extra sockets σε bracers και gloves bop που μπρείς να ρίξεις ότι χρώμα gem θέλεις ανάλογα με τις ανάγκες του metagem. Εκτός αυτού έχεις και την extra socket στην belt που είναι boe και φεύγει συνέχεια στο ah για 90-100g στον server που είμαι ενώ τα έξοδα των mats είναι μηδαμινά. Μπορεί να καταξοδεύτηκα για να ανεβάσω το blacksmithing αλλά σε λίγες μέρες flying epic mount και περίπου 5g ενώ κρατάω τα titanium kai titansteel bars για μελλοντικές χρήσεις....αν τα πουλούσα κι αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Eγω εχω inscription. Τι συμβαίνει στο server μου (Genjuros). Οι τιμή για να φτιάξεις ενα glyph δεν είναι πάνω από 5g και αυτό μπορεί να πωληθεί από 1 μέχρι 40, συνήθως κοντα στα 18-20g ανάλογα το πόσοι εχουν βγάλει glyphs για πώληση. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι οτι δεν φευγουν προχθες εβγαλα καμια 60αρια glyphs (παντα φθηνοτερα από τους άλλους) και πουλησα 5, οποτε θα βαρεθείς να βγάζεις glyphs και να μην πουλάς σχεδον τίποτα, οσοι ηταν να πάρουν πήραν. Eίναι καλό που κάθε 20 ώρες μπορείς να ανακαλύπτεις καινούριο glyph αλλά πάλι δύσκολα να πουλήσεις πολλά, ενώ πλεον ούτε τα glyphs για enchant σε armor k weapon πουλιούνται ακριβά. Εγώ εφτιαξα το prisms deck ξοδευοντας συνολικά 2000-2500g εφτιαξα 3-4 και αγόρασα τα υπόλοιπα. Το πρόβλημα όμως είναι οτι φτιάχνεις μια τυχαία κάρτα που κοστίζει περίπου 200-300g (θέλει καμια 80αρια herbs της Northrend) και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα φτιάξεις το deck που θέλεις. Στα πολύ θετικά όμως το Imba enchant +61 spell Dmg. που θα σου δώσει ενα προβάδισμα. Αν δεν βαριέσαι να ανεβάσεις herbalism με άλλο char πάρε inscription θα σου αρέσει αλλά πέρα από το enchant δεν θα βρείς κάτι άλλο καλό. Απο την άλλη μπορείς να πειραματιστείς και αν σου κάτσει καλό glyph να βγάλεις και αρκετά g, όχι όμως τόσα όσα δίνει το tailoring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σκεφτομαι κι εγω να βαλω inscription σε εναν alt ας πουμε DK αλλα πιο πολυ μαλον για το herbalism...Ειχα στον mage herb/alch και αλλαξα το herb σε enchant..Ολα καλα προ WotLK αλλα πλεον αν θελω να ανεβασω τον μαγο θα μεινω πισω στο alch καθως δε θα μπορω να μαζευω φυτα..Και σκεφτομουν να φιαξω εναν DK με herb/insc ωστε να προμηθευω και τον μαγο..Το θεμα ειναι αν θα εχω την ορεξη και το κουραγιο να ανεβασω και DK γιατι προς το παρον σαν main ειναι ενας prot pala μετα μαγος και παει λεγοντας...Απο την αλλη σκεφτομουν να ριξω το alch για tailoring αλλα θυμαμαι το λιωσιμο που εριξα να μαζεψω συνταγες και επισης το tailoring θα ειναι φτου κι απο την αρχη... Ο pala ειναι mining/bs... Ακουω γνωμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παντως εκανα τον dk mining/herbalism και τα gold ερχονται ασταματητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 και εγώ μια από τα ίδια imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Epic mount, herbalism, mining και ώρα να έχεις να μαζεύεις να βγάζεις λεφτά. Αν και δε παίζω πια wow αλλά έτσι είχα βγάλει epic mount + τα pots που χρειάζεσαι. Crafts πρέπει να βρεις τρελές συνταγές για να βγάλεις λεφτά άμεσσα κ γρήγορα. Επίσης το enchant απο dis βγάζει λεφτά. Αλλά και σε αυτό τυχερός πρέπει να είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μου κατσε!!!!!!!!!!!! 1% chance κάθε 7ημέρες, requires revered rep με oracles. Sooooo happy Ευτυχώς που υπάρχει και το WoW να παίρνουμε κανένα δωράκι γιατί μετά από το χθεσινό 12ώρο!!!!!! shopping με την αδερφή μου δεν μου έμεινε φράγκο /0\!!!!!! Ρε να μην μπορώ να της πω όχι σε τίποτα γκρρρρρρρρρρρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoles Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Άντε, να πάρω και εγώ το καινούριο WoW, να μπώ στην παρέα του wotlk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Epic mount, herbalism, mining και ώρα να έχεις να μαζεύεις να βγάζεις λεφτά. Αν και δε παίζω πια wow αλλά έτσι είχα βγάλει epic mount + τα pots που χρειάζεσαι.Crafts πρέπει να βρεις τρελές συνταγές για να βγάλεις λεφτά άμεσσα κ γρήγορα. Επίσης το enchant απο dis βγάζει λεφτά. Αλλά και σε αυτό τυχερός πρέπει να είσαι. Oντως δεν παιζεις και εχεις μεινει λιγο πισω ..Τα proffs στο WotLK τα εχουν φιαξει πολυ καλα και το πιο απλο παραδειγμα ειναι το Blacksmithing που ηταν πεταμενα λεφτα και κοπος μεχρι τωρα πλεον οχι μονο μπορεις να φιαχνεις καταπληκτικο plate armor και ασπιδες μπορεις ευκολα να τα μοσχολπουλησεις...Πουλαω τουλαχιστον 200g tanking gear απο lvl 71-74 και ολα αυτα τα μαθαινεις απο τους trainers..Πριν το WotLk ειχα παρατησει το bs στο 290 και μολις ειδα τι προσφερει το ανεβασα στο αψε σβησε και μου εχει δωσει πολυ χρημα...Που να αρχισω να φιαχνω και τα epics... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Και στο tailoring ισχύουν τα ίδια. Στο TBC εδινες απειρα g και εφτιαχνες cloth τα οποια μετα τα πετουσες ενώ τώρα πουλιούνται σε καλές τιμές ενώ κάποια απο αυτά ειναι καλά για να ξεκινησεις BGs και αλλα για να εχεις ενα σχετικό καλό gear οταν αρχίσεις τα heroics. Επισης δεν είναι SB τα epic που φτιάχνεις αλλά πουλιούνται. Βεβαια φτύνεις αίμα για να φτάσεις 440+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Τα proffs στο WotLK τα εχουν φιαξει πολυ καλα Βασικά το BS το boostaran και ρίξαν πολύ το enchanting.Χωρίς rare recipes πλέον κανείς δεν πληρώνει για να κάνει enchant.Όπως και το tailor που αν εξαιρέσεις την 20αρα τσάντα τπτ άλλο δεν μπορείς να πουλήσεις ή ακόμα καλύτερα να φορέσεις. Με λίγα λόγια ενώ παλιά ενώ στο tbc έβγαζα κάποια λεφτά από τα tailor/ench τώρα πλέον δεν βγάζω τπτ.Και ο λόγος είναι ότι βγάλαν τις rare recipes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά το BS το boostaran και ρίξαν πολύ το enchanting.Χωρίς rare recipes πλέον κανείς δεν πληρώνει για να κάνει enchant.Όπως και το tailor που αν εξαιρέσεις την 20αρα τσάντα τπτ άλλο δεν μπορείς να πουλήσεις ή ακόμα καλύτερα να φορέσεις. Με λίγα λόγια ενώ παλιά ενώ στο tbc έβγαζα κάποια λεφτά από τα tailor/ench τώρα πλέον δεν βγάζω τπτ.Και ο λόγος είναι ότι βγάλαν τις rare recipes. Kαλυτερα θα ηταν να πουμε οτι τα εκαναν πιο balanced απ'οτι ηταν πριν..Δεν ηταν λογικο να μη μπορεις να πουλησεις τιποτα της προκοπης με το bs κι ακομα χειροτερα ουτε να φορεσεις σε αντιθεση με το ench που λογω των σπανιων συνταγων οπως ειπες πουλαγες αβερτα...Ειμαι υπερ των συνταγων που μαθενονται στους trainers η καλυτερα θα ηταν καποιες συνταγες που πεφτανε σε ZG BWL κτλ να μπουν πλεον στους trainers..Θα μου πειτε οτι για τους 70+ ειναι αχρηστες αλλα καλο θα ηταν να εχεις εμπλουτισει τη συλλογη σου με ολα τα recipes καθως ποιος θα βρει γκρουπ να παει ZG εστω και pug? Eπισης θυμαμαι να λιωνω ατελειωτες ωρες στο Ναγκραντ ωστε να παρω μια alchemy recipe BoP για τον μαγο και φαρμαρα 3 ωρες!! ωσπου να τη ριξει το καταραμενο mob.. Καλυτερα θα ηταν μεσα απο trainers και rep αλλα απο την αλλη ομως ειναι που αν τις εχουν και ολοι ποιος θα πρωτοπουλαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 δεν είναι και όλες άχρηστες . Για ψάξε να βρεις engineer μα σου φτιάξει το 28hit scope για τα όπλα , και βάλε μια φωνή στην orgrimmar , κιαν σου απαντήσει κανείς , να μου σφυρήξεις . Κιόμως η blizz δεν το έβαλε στο training και είναι ακόμη recipe drop 55lvl από MC (αν θυμάμει καλά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Πω ρε παιδια τι πραμα ειναι αυτο με τα τανκς? Σημερα το πρωι ηταν στο LFM 4 grp που ολα ελεγα στα info το κλασικο "LF tank" . Btw τσιμπησα ωμους t7 απο nax25 χτες yeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoles Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά,(συγγνώμη που είμαι λίγο εκτός θέματος) μπορείτε να μου προτείνετε 1 κεντρική μονάδα, μέχρι τα 400 Euro ώστε να παίζω σε 1440x990 WoW wotlk άνετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις