Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Kai kati last , giati o mage enw einai se stun mporei na kanei blink???? e re bliz... fix that thing.... ee nai re bliz dwse kai godmode-one hit kill stous rogues tous adikeis
andrip Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 καλα δεν είναι ανάγκη να αλλάξει παιχνίδι ή οτι δεν ήξερε να έπαιζε ρε συ. Εμένα με έχουν φάει 2 τρείς φορές πολύ τσάτσικα, βέβαια όχι οτι αυτό το ξέρει ο αντίπαλο. Ήμουν φεράλας εγώ priest 48 τότε και Mage 49 και σκάει ένας rogue βλάκας alliance 50. Χαλαρά τον είχαμε δε του την πέσαμε πάντως (μέγα λάθος!). Και καθόμουν εγώ με το φίλο μου και κάναμε trade αρκετά αντικείμενα.Οπότε μας την πέφτει ο βλάκας και μέχρι να κλείσουμε παράθυρα, να κατέβουμε απο το mount είχε φάει τον mage. Εγώ πρόλαβα και έφυγα. Με το που αναστήθηκε ο mage τον ψάξαμε λίγο τον βρήκαμε ε και τον σκοτώσαμε 3-4 φορές. Πήγε να ξεφύγει κολυμπώντας στη θάλασα, κάνε ένα levitate και αντίο ζωή... ΥΓ: Βέβαια πάλι λέω πως ο άνθρωπος που να ξέρει οτι δεν παίζαμε (αλλα και να το ξερε, rogue είναι, πάλι θα μας την έπεφτε ύπουλα)
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Η γνώμη μου' date=' σαν lvl 60 fire mage, είναι ότι το παλικάρι με το οποίο αναμετρήθηκες πολύ απλά.... δεν ήξερε να παίζει το χαρακτήρα του (εκτός αν ήταν frost mage που είναι γτπ) .... αν δεν μπορεί να σκοτώσει ένα οποιοδήποτε class με 50% health left και 4 lvl πιο κάτω από τον ίδιο τότε καλύτερα να αλλάξει class (ή ακόμα και παιχνίδι) .... όχι τίποτ' άλλο αλλά ντροπιάζει και τους mages :? Αυτό που θα έκανα εγώ είναι blink (με το που μου έκανες stun), Frost Nova (για να κοκκαλώσεις εκεί που κάθεσαι), Fireball (για 1200+ dmg περίπου μαζί με το Combustion + Ignite + possible Crit strike) και στο καπάκι Fire Blast και adios muchachos (sorry αν το σκότωσα το τελευταίο :-P ). Αν ζούσες ακόμα (χλωμό αλλά όχι απίθανο) θα σε αποτελείωνα με ένα Blast Wave. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν παίρνουν πάνω από 6-8 δευτερόλεπτα για να τα κάνω (Fireball, Fire blast και blast wave τα έχεις φάει ενώ στέκεσαι στο πάγο ;-) ). Αυτά...[/quote'] Πολλά μπορεί, απτο να μην ξέρει να παίζει, μέχρι το να αγόρασε έτοιμο το char, να παίζει από account φίλου κλπ.. Σε αυτά που λες ότι θα έκανες, σε θεωριτική βάση εαν όλα πηγαίναν κατ'ευχήν σχολιάζω τα εξής.. Κατ'αρχας με Vanish ο rogue φεύγει από το frost nova, και ταυτόχρονα γίνεται και improved stealth για 10 sec (που σημαίνει ότι το οτι ειναι -4 levels πιο κάτω δεν έχει καμία σημασία αφού ΠΟΛΥ δύσκολα φαίνεται μέχρι να τελειώσουν τα 10sec.. ουσιαστικά, μόνο αν πεσω πανω σου θα με δεις αν είμαστε στο ίδιο level). Οπότε εαν πατήσει ένα sprint, έχει πέσει πάνω σου με είτε stun είτε Cold Blood Ambush (περί τα 800) οπότε μόλις απέκτησες +1 combo point (σύνολο 2 με 3 από πριν),και με ένα sinister strike που δεν το γλιτώνεις μαζεύεις άλλο 1.. Ακόμα και να ξανακάνεις frost nova πάλι θα βγεί, κάνοντας Preparation (0 cooldown σε όλα τα abilities) και Vanish πάλι, με το Sprint πάλι έτοιμο και ξανά απτην αρχή, μόνο που αυτή τη φορά το τελικό χτύπημα με ένα Eviscerate 5 αστέρων & Cold Blood (100% critical) θα σε στείλει στα θυμαράκια).. Όπως καταλαβαίνεις, μου περιέγραψες μια 100% ιδανική περίπτωση να πετύχει το σχέδιό σου, και εγώ έκανα ακριβώς το ίδιο. Δεν μίλησες για Polymorph, ούτε κ εγώ για Blind (τυφλώνεσαι για 10sec και στριφογυρίζεις γύρω γύρω μέχρι να κάνω κάνα bandage, και εντομεταξύ το energy bar για τα special abilities έχει γεμίσει). Επίσης δεν είπα για Thistle tea, το οποίο μου γεμίζει το energy άμεσα ώστε να φας περισσότερο damage με τις special attacks & combo points για stun/eviscerate. Ούτε σου είπα για Gouge που για 4 sec θα είσαι σε stun & θα έρθω πισώπλατα για ένα backstab.. Και βέβαια μήν ξεχνάς ότι ακόμα και να μην μπορεί να βγει από frost nova (γιατί μου φαίνεται ένα από τα frost stuns δεν μπορεί να φύγει, και παίζει να είναι του Mage) με το που μου κάνεις damage σπάει, και έτσι αμέσως vanish, sprint κλπ... Άρα δεν ισχύει αυτο που είπες ότι θα έτρωγα 3 spell στη μούρη ενώ ήμουν παγωμένος. Σημασία δεν έχει λοιπόν αν ο χαρακτήρας μπορεί να κερδίσει τον άλλο, γιατί όλοι σχεδόν μπορούν. Έχει να κάνει με τον παίκτη και τις περιστάσεις. Ένα miss, και τέλος ο rogue. Ένα critical με 5 points και τέλος o mage. Για μένα απότι έχω δει απλα δεν κερδίζω ποτέ τον Warrior (λόγω Overpower κάθε φορά που κάνω dodge) και ΠΛΕΟΝ τον Hunter γιατί τον κάνανε ΠΑΝίσχυρο. Πριν το 1.7 μόνο με warrior τα έβρισκα σκούρα, ίσως οι undead rogues να δυσκολεύονταν και με paladin, δεν ξέρω γιατι ειμαι alliance. Από κει και πέρα κάθε άλλο class θα το αντιμετωπίσω και ότι βγει, μπορεί να κερδίσω, μπορεί και να χάσω. Ο λόγος που ανέφερα το περιστατικό είναι όχι φυσικά για να το παίξω κάποιος (ίσα ίσα που και εγώ ο ίδιος παραξενέυτηκα), αλλά για να ακούσω από εσάς τί πιστεύετε ότι παίχτηκε.. Από rogue λοιπόν άκουσα ότι γίνεται, και από mage άκουσα ότι ήταν μπάζο ο αντιπαλός μου. Η αλήθεια λοιπόν λογικα είναι κάπου στη μέση.. Ήμουν τυχερός που του mage δεν του έπιασαν κάποια spells, και ταυτόχρονα εμένα έπιασαν τα stuns & το critical eviscerate (ένα miss εκεί θα ήταν καταστροφικό).
sarisn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 andrip, αν έλεγε ότι είχαν και οι 2 100% health και ήταν στο ίδιο lvl τότε ναι συμφωνώ είναι αρκετά δύσκολο για οποιονδήποτε mage να σκοτώσει rogue, αλλά να λέει ότι o rogue είχε 50% και -4 lvls τότε επέτρεψέ μου να το πιστεύω αυτό που είπα. Οι rogues είναι το class που απεχθάνομαι περισσότερο από όλα τα άλλα γιατί είναι ύπουλοι και σου τη φέρνουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Βέβαια τους θαυμάζω κιόλας για τον ίδιο ακριβώς λόγο και γι' αυτό έχω ξεκινήσει ένα human rogue (lvl 12) :grin:
sarisn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ...Και βέβαια μήν ξεχνάς ότι ακόμα και να μην μπορεί να βγει από frost nova (γιατί μου φαίνεται ένα από τα frost stuns δεν μπορεί να φύγει, και παίζει να είναι του Mage) με το που μου κάνεις damage σπάει, και έτσι αμέσως vanish, sprint κλπ... Άρα δεν ισχύει αυτο που είπες ότι θα έτρωγα 3 spell στη μούρη ενώ ήμουν παγωμένος..... Από την στιγμή που θα κοκκαλώσεις, χρειάζομαι 4 secs για Fireball > instanst cast Fire Blast > instant cast Blast wave, οπότε και να ξεκοκκαλώσεις αυτά που λες (vanish, sprint κλπ.) δεν έχεις χρόνο για να τα κάνεις. Πρόσθεσε και το skill που έχουμε οι mages (και οι priests) όπου μπορούμε να ανιχνεύσουμε ό,τι stealth κινείται τριγύρω μας για 15 ή 20 secs (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο χρόνο αυτή τη στιγμή) οπότε και να κάνεις vanish θα σε δω αμέσως :wink: Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και το skill του κάθε παίχτη όπως είπα και παραπάνω και ότι είπα και είπες δουλέψουν στο ακέραιο :wink: (χωρίς resisted κλπ. κλπ.)
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Sarisn μιας και ξεκίνησες rogue θα δεις κάποια στιγμή πόσο απρόβλεπτο class είναι. Ναι μεν το damage per second είναι απλά τεράστειο αλλά απτην άλλη μπορείς πολύ ευκολα να τρως ήττες απο εκεί που δεν το περιμένεις, εκει πχ που έχεις έτοιμο το 5 point critical Eviscerate να κάνεις ένα miss και αντί να σκοτώσεις να πας εσύ αδιάβαστος..γιατί το leather armor δεν είναι και για πολλά πολλά! Δεν είναι όπως ο warrior που απλά πεφτει με τα μούτρα στη μάχη, θέλει λίγο προσοχή για να τον παίζεις σωστά και να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες του, αλλιώς και ξύλο θα φας, και για το group θα είσαι μάλον βάρος..
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Από την στιγμή που θα κοκκαλώσεις' date=' χρειάζομαι 4 secs για Fireball > instanst cast Fire Blast > instant cast Blast wave, οπότε και να ξεκοκκαλώσεις αυτά που λες (vanish, sprint κλπ.) δεν έχεις χρόνο για να τα κάνεις. Πρόσθεσε και το skill που έχουμε οι mages (και οι priests) όπου μπορούμε να ανιχνεύσουμε ό,τι stealth κινείται τριγύρω μας για 15 ή 20 secs (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο χρόνο αυτή τη στιγμή) οπότε και να κάνεις vanish θα σε δω αμέσως :wink: Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και το skill του κάθε παίχτη όπως είπα και παραπάνω και ότι είπα και είπες δουλέψουν στο ακέραιο :wink:[/quote'] Ακόμα και να μην μπορώ να ξεκοκκαλώσω (δεν θυμάμαι αν μπορώ με vanish να βγω απτο συγκεκριμένο frost spell, κάποιος rogue που να ξέρει 100%?), η λογική λέει ότι θα πατάω συνέχεια το Vanish ώστε αμέσως να εξαφανιστώ όταν πέσει το fireball. Οπότε τα άλλα τα γλιτώνω αφού και μένα το vanish είναι άμεσο! οσο για την ανίχνευση, έχω την εντύπωση ότι με το vanish για 10 sec δυσκολεύεσαι, ειδικά αν έχει ο rogue talent Master of Deception 5/5 (του δίνει +2 "level" stealth, δηλαδή σα να εισαι εσύ 60 και να προσπαθείς να δεις τον άλλο που ειναι 62). Το λεω γιατι αν όντως μας έβλεπες αμέσως θα με έιχαν πάρει πρέφα ΠΑΡΑ πολλοί..
sarisn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Έχε υπόψη σου ότι είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ αυτοί που το χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο skill χεχε. Ορισμένοι βάζω στοίχημα ότι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει :-P
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Έχε υπόψη σου ότι είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ αυτοί που το χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο skill χεχε. Ορισμένοι βάζω στοίχημα ότι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει :-P Άρα προφανώς γι'αυτό δεν με βλέπουν. Βέβαια ορισμένα skills & spells δεν πιάνουν εναντίον pvp, όπως πχ ενα του paladin εναντίων mob undead που δεν πιάνει τους pvp....
andrip Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Έχε υπόψη σου ότι είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ αυτοί που το χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο skill χεχε. Ορισμένοι βάζω στοίχημα ότι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει :-P Παιδιά γιατι θα κουφαθώ τώρα!!! Πιο skill είναι αυτό καλέ;;;;;;; Είμαι level 53 priest οπότε παίζει να μην το χω παρει ε;
sarisn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δεν το αγοράζεις σαν τα υπόλοιπα skillz. Υπάρχει μόνιμα από το lvl 10 αν δεν κάνω λάθος. Βρίσκεται στο μενού με τα passive skillz (δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς, έχει πήξει το μυαλό μου από τη δουλειά :razz: ). Μόλις πάω σπίτι θα σου πω ακριβώς την ονομασία του.
mindtrapper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Polaki kai me ta dot ti kaneis? Ola auta pou les douleuoun me dot pano sou? Vanish kai loipa? Diladi an shaman sou kanei flameshock kai exei kato magma/earthbind poia apo ta skills sou douleuoun? Pliroforiaka rotao...
LuNaTiC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 perception? btw polles pipes diavasa sta teleutea 2 page... o allos 56lvl eskase 2300 evis...ego ton prokalo na mas to deixei se screenshot ... Ego mporo na tou deixo 2200ambush alla ego eimai 60 kai exo epic antikeimena den eimai 56 me ta misa prasina opos tha einai o tipas .... o allos o mage ekatse 15 sec stunned apo cheap shot kai diafora tetoia....profanos den xerei akoma to blink ...i mallon de to xerei o tipas pou mas leei gia to stun kai nomizei oti to pistepsame... ok xalaroste ligo kai oti lete kalo einai na exete kai ena screenshot parte ena pic pos mporeite na fate enan mago me dio hit http://briefcase.pathfinder.gr/download/hydralisk/26730/474258/0/ZUL.gif
andrip Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 με dot φεύγουν όλα δεν μπορεί ούτε stealth Ούτε vanish. sarisn δεν υπάρχει τέτοιο skill Πάντως. Πιθανώς να το έχουν μόνο οι alliance, δεν ξέρω εσυ τι είσαι; Ή μόνο οι undead. Εγώ είμαι troll priest
paularas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 lunatic niwse kai kopse tin eirwnia , mpes ston server cr me ally kai rwta ton jimdalord gia to poso dmg efage apo emena ( zfour ) kai meta stfu . Siga na min kathomai me to xeri panw apo to print screen gia ton kathe xtipimeno ( na min ton pw diaforetika ) opou bgazei complex kai den pisteuei tpt. Ean kai pali den pistepseis to atomo opou efage to dmg ti na sou pw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις