Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν εκαναν hardcore και casual server types . Θα επρεπε να κανουν και server με βαση την ηλικια ... Adult and minor servers.... και οχι μονο ... Θα μπορουσαν να εχουν 18237134812 ειδη server .

Server με βάση την ηλικία ε? Λοιπόν, αυτό είναι μια εξαιρετική ιδέα! Γουστάρω τρελά. Χθες γύρισα απ' τη δουλειά και ήμουν σε φάση "dungeon στα γρήγορα", φτιάξαμε το party και μετά καταλήξαμε να περιμένουμε μισή ώρα, μέχρι να φτιάξει ένα πιτσιρίκι τη schoolbag του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βλεπετε? Κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος . Ο καθενας εχει τις δικες του προτημισεις αλλα η blizzard δεν μπορει να τα κανει ολα αυτα για του καθενος τα "καπριτσια" . Enjoy the game as it is .

και εγω νομίζω ότι μόνο οι παλιοι το βαριουνται, εγω σαν casual και challenge βρίσκω και στα heroics δυσκολευομαι πολύ οταν δεν βρω καλό groupακι. Εγώ πάντως ξαναβρήκα ενδιαφέρον στρο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό!

Τωρα για κάποιους που το εχουν λιώσει και ξέρουν άλλους 10-15 που επίσης το εχουν λιώσει πιθανότατα να τους φαίνεται οτι δεν εχει challenge. Επίσης μην ξεχνάτε οτι είναι παιχνίδι 4 ετών λογικό είναι ότι αλλαγή και να έχει γίνει κάποιους να τους έχει κουράσει.

* Ο DeathWing εχει εμφανιστεί πουθενα; να τον περιμένουμε σε κανα 6-8 μηνες;

** Σερβερ με βάση το iq!!! Με το που ενεργοποιείς τη συνδεση κάνεις ενα iq τεστ και σε πάνε στον καταλληλο σερβερ. ;)

Για εμενα ειναι το μεγαλυτερο πλεονεκτημα...καθως δεν χρειάζεται να λίωσω για να μαζεψω gear και κατα συνεπεια να μπορεσω να βρω grps και κατα συνέπεια να μπορεσω να παίξω....

Κοινος "επιτέλους να φορέσω μωβ ρούχα στον χαρακτήρα μου ώστε να κόβω βόλτες στην dalaran και ακόμη και αν είναι απο badges ή ότι χειρότερο υπάρχει, τουλάχιστον θα λέω ότι είμαι full epic. Εκτός απο αυτό, αν έχω full epic gear , θα με παίρνους στα pugs μιας και ποτέ στην ζωή μου δεν είχα στον ήλιο μοίρα επείδη όλος ο κόσμος με έφτυνε και είχα καθαρίσει έως deadmines heroic με ενα UBER GROUP FULL TIER 4 που ήταν τα ξαδελφάκια μου όπου δεν ήθελαν 5ο άτομο και με πήραν απο σπόντα. Τέλος ακόμη και εάν έχουμε φάει 1.000.000.000.000.000 wipes μπορώ να λέω FFS NOOBS και ότι φταιει το: tank, healer , hunters pet , rogue , mage , priest , dk , shaman, warlock κτλ κτλ κτλ εκτός απο εμένα μιας και ειμαι FULL EPIC /FLEX /ROAR και στην τελική σας κάνω και ΧΑΡΗ! που είμαι στο group μαζί σας! "

ZfouR over and out.

ps1: δεν είμαι καμμένος ούτε hardcore. Απλά παίζω πολύ καιρό και έχω δει όλο το παιχνίδι απο την πρώτη us beta μέχρι και σήμερα. έχω σκοτώσει ότι υπάρχει απο boss (ναι είχα την χαρά αυτήν) ( τα πιο πολλά Pre nerf για να μην πέσουνε οι ντομάτες η μία μετά την άλλη).

Όλα αυτά τα έγραψα γιατί το κακό έχει παραγίνει. Βλέπεις άτομα που πριν 35 μέρες τα έπερνες να τα βοηθήσεις να μαζέψουν gear να είναι με 2,3 ίσως και 4 κομμάτια tier 7 (τα 2 τα παίρνεις για πλάκα πια το τρίτο ίσως να ζορίσει ) και να έχουν σηκώσει τον αμανέ έως εκεί που δεν πάει. Βέβαια το επίπεδο του skill τους συνεχίζει να είναι πάλι στο τρομακτικό επίπεδο του +-ο.

Απλά το κακό έχει παραγίνει μιας και η μαμά blizzard δεν μπόρεσε ποτέ να καταφέρει να δημιουργήσει μία βάση παικτών και μετά να δουλέψει σε αυτήν την βάση (δλδ το παιχνίδι να έχει μια δυσκολία Α και όλα πια να είναι από εκεί και επάνω).

Πια τα πάντα είναι να πατάς 1 ( ΕΝΑ ) κουμπί μόνο και στην υπέρτατη περίπτωση να πατάς το 2 (ΔΕΥΤΕΡΟ) κουμπί σου και να save the day. Όλα τα fights είναι scripted, 0 luck factor , 0 challenge , 0 χαρά. Απλά έχει δώσει σε όλους τα πάντα απλόχερα. Βέβαια 95% happy customers >>>> 5% hardcore players. Αλλά να δώ όταν οι happy customers την δούνε hardcore raiders και αυτοί με την σειρά τους και λένε πφφφφφφφφφ πάλι πάμε raid Τετάρτη να τα καθαρίσουμε ολα.... βαρέθηκα. Τότε είναι που η blizzard θα αρχίσει να δακρύζει απο τις μεγάλες απώλειες συνδρομητών. Μιας και θα έχει χάσει το 5% ήδη και θα χάνει πια απο το 95% τις που το θεωρούσε σίγουρο.

Αν εκαναν hardcore και casual server types . Θα επρεπε να κανουν και server με βαση την ηλικια ... Adult and minor servers.... και οχι μονο ... Θα μπορουσαν να εχουν 18237134812 ειδη server .

οχι κατα τα αναγκη.καλυπτεται ηδη απο την προταση μου.

τα πιτσιρικα δεν δουλευουν,συνεπως και εχουν πιο πολυ ελευθερο χρονο και επειδη ειναι πιο παθιασμενα με achievements στα γκειμς,η πλειοψηφια τους θα προτιμησει τους hardcore servers.

απο την αλλη αυτοι που δεν εχουν ελευθερο χρονο,συνηθως ειναι αυτοι που δουλευουν η ειναι σε περιοδο εξετασεων.αρα μεγαλυτερης ηλικιας και πιο ωριμοι.και θελουν να παιξουν κατι στα ευκολα και γρηγορα για να χαλαρωσουν.ειναι λογικο να διαλεξουν τον casual server.

επομενως ο διαχωρισμος των σερβερς με βαση την δυσκολια τους,θα δημιουργησει κατανομη του πληθυσμου του wow σε πολλαπλα επιπεδα: ηλικια,συμπεριφορα,iq,κοινωνικοτητα,υπευθυνοτητα κτλ

Και 8α την πληρωνεις......

Διαβαζω αυτο το Forum Απο την πρωτη του μερα..και ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι παιζεται ενα Game το οποιο σας χαλαει.. δεν σου αρεσει /quit και γεια σας τι κα8οσαστε και κλεγεστε ? Η μηπως εισαι και εσυ στο ιδιο στυλακι που περιγραφεις? μουρμουραω γιατι ειμαι πολυ impa player και δεν μπορω ολοι να φορανε μοβ ρουχαλακια( χωρις να αμφισβητω τα skill σου ).. ναι ειναι πολυ easy mode οτι εχει μπει μεχρι στιγμης στο LK (χ8ες καθαρισαμε τα παντα εκτος malygos σε heroic mode σε 5 ωρες) αλλα και παλι κατα την γνωμη μου και για εμενα τουλαχιστον καλυτερα ετσι απο το να καιγομαι καθε μερα ολη μερα... το καναμε το γουσταραμε.. φτανει ομως...

οπως βλεπεις ο καθε ενας εχει την δικια του γνωμη αν μας επερνε υποψην της η Blizzard το game θα λεγοτανε babel οχι WOW .

Και για να ειναι το Ν1 game gia 4 χρονια.. μαλλον ξερει τι κανει.

ναι μετά απο 4 χρόνια είπα να qqρίσω επειδή είναι όλοι full epic. απορώ πως το κατάλαβες. με ξεσκέπασες. btw όσοι έπεζαν σοβαρά και χαίρονταν το game στεναχωριούνται που είναι πια τόσο εύκολο. αλλά για να την βρίσκεις να καθαρίζεις τα πάντα σε 5 ώρες και μετά να είσαι free για τις άλλες 6 μέρες, μάλλον εδώ και 4 χρόνια πετούσες τον αετό ή θες απλά να πας τέρμα casual και βρήκες το expansion σου.

Είμαι και εγώ καθαρός 4 μήνες τώρα και δεν πήρα καν το ΧΡ.

Το guild που ήμουν σχεδόν διαλύθηκε επειδή είχε πολλούς casual μέσα. Φάγαμε Illidan, προχωρήσαμε λίγο Sunwell και φάνηκε ότι μερικοί παίζουν απλά για να μας σπάνε τα νεύρα και να πάρουν μωβ από προσπάθειες άλλων. Dead weight.

Ύστερα από αυτό σταμάτησα και τώρα που το σκέφτομαι δεν αξίζει ούτε για hardcore πλέον το game. Ακόμα και σε uber top guild να είσαι, τα ρίχνεις όλα και μετά βαράς μύγες (μη πω τίποτα άλλο) μέχρι να σε φτάσουν οι casual ύστερα από nerfs και να αποφασίσει η Bliz ότι όλοι είναι πλέον έτοιμοι για το επόμενο update. Ο ορισμός του φαύλου κύκλου πλέον.

Μάγκες απο την ημέρα που 80άρισα έχω λογκαρει μια φορά μόνο (απο αρχές του μήνα).

Όταν πήγα στο Dalaran και είδα το spam απο μπλέ ! στο minimap μου κόπηκε η όρεξη να παίξω ένα πράγμα.

Ενταξει ρε παιδια το naxxramas ειναι για την πλακα.

Ε και? Υποτιθεται οτι ειναι entry level raid

Καλα κανουν και το καθαριζουν pug,απλα αυτο να μεινει μεχρι εκει

Δλδ τα επομενα dungeon να ειναι πραγματικα ζορικα ,και το naxx ας γινει το νεο ubrs (απλα βρες 10/25 ατομα και zerg)

Για εμενα καλυτερα που ειναι ετσι, τουλαχιστον θα σταματησουν να γκρινιαζουν ολα τα πιτσιρικια οτι δεν βλεπουν raid

Ας μεινουν οι casual στο naxx και τα heroic (και εγω casuall ειμαι τωρα btw)

Και οι hardcore ας πανε στον arthas/ οποιοδηποτε high challenge raid

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον αετο πετουσα και οποτε δεν φυσουσε εκανα και κανενα raid :)

δεν ειπα οτι μου αρεσει που ειναι easy mode ειπα οτι μου αρεσει που δεν καιγομε ολη μερα καθε μερα πλεον.. γιατι καλος η κακος εκτος απο το wow τις uπολοιπες 6 μερες οπως λες ολο και κατι ποιο δημιουργικο θα βρω να κανω απο το να ασχολουμε με το wow :)

Και τελος παντων το θεμα δεν ειναι τι θελω εγω η τι θες εσυ... ετσι ειναι το game και οπωσ ειπαι και ο imr δεν νομιζω να μεινουνε ολα στο easy mode

Επεξ/σία από analyz33r
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Εγω πετουσα τον αετο και οποτε δε φυσουσε επαιζα καμια αρενα να ειμαι full epic.

Και οταν ηθελα το μεγαλο fun εμπαινα στα φορουμ να ακουσω το ατελειωτο QQ απο τους imba pvers να λενε οτι με 3 ωρες την εβδομαδα εχω ισαξιο gear με αυτους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eλεος με αυτην την κλαψα πια...Αηδια καταντησε...Τελικα το WOW ειναι παιχνιδι η η ζωη σας??Το οτι λιωσατε για να ντυθειτε Full Epic το κανατε γιατι γουσταρατε δε σας αναγκασε κανεις..Τωρα που το παιχνιδι ειναι casual τι σας τσουζει??Επειδη οι αλλοι τα παιρνουν πιο ευκολα?Η θελετε να κανετε τη γνωστη e-φιγουρα σας οτι εγω ειμαι ο IMBA,ο ξεχωριστος, ελιωνα και τωρα ηρθαν οι noobs και ντυνονται σαν κι εμενα..Αδικια λετε ε?Δηλαδη γιατι ολοι πρεπει να λιωνουν?Αυτα τα λεει ενας που λιωνει 3 χρονια και πολλες φορες αγανακτησα γιατι τοσο λιωσιμο...Για να κανω φιγουρα η γιατι γουσταρω?

Πλεον ειμαι πολυ ευχαριστημενος ετσι οπως εχει γινει το παιχνιδι γιατι ο καθενας μπορει να παιξει οπως και οποτε μπορει..Ναι κι εγω θυμαμαι να λιωνω να κανω το q για το Epic Mount του Pala και πραγματικα οταν το πηρα το ευχαριστηθηκα παρα πολυ..Να αρχισω να κλαιω που τωρα οι "noobs" οπως πολλοι τους λετε θα το παρουν ετοιμο απο τον trainer και να πω ρε γαμωτο εγω ελιωνα για να βρω γκρουπ να παω Dire Maul, Strat, Scholo κτλ και οι αλλοι το παιρνουν ετοιμο??

Αντι να κλαινε οι casual που μπορει να μην εχουν προλαβει να δουν τιποτα κυριως αυτοι που αρχισαν το παιχνιδι τωρα, κλαινε οι hardcore...Τι αλλο θα δουμε και θα ακουσουμε....

Επεξ/σία από aleilo03

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...