pseira Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 το 142 ειναι υπερβολικό. Ακόμα και με τόσο queue περιμένεις ~40 λεπτά... Όχι οτι ειναι αποδεκτό αλλά είναι 100' λιγότερο! Δευτέρα φευγει κόσμος κ από crushridge
polaki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 το 142 ειναι υπερβολικό. Ακόμα και με τόσο queue περιμένεις ~40 λεπτά... Όχι οτι ειναι αποδεκτό αλλά είναι 100' λιγότερο! Δευτέρα φευγει κόσμος κ από crushridge Κιόμως εγω περίμενα τόσες ώρες..! Δευτερα ξεκινάει ο crushridge τη μετακόμιση.. Πρώτοι θα φύγουν σίγουρα οι τελείως ξένοι, δηλαδη μη ελληνες/ιταλοί. ΑΠο κει και πέρα εγώ πριν φύγω θα τσεκάρω πού μας πάνε, γιατί δεν θέλω να φάω καμιά ήττα του στυλ 4.1 ratio, πχ ρώσσοι αντί ιταλοί κλπ.. Δυστηχώς με το να είναι έτσι οι server υπάρχει πρόβλημα.. Ο μόνος server που θα με βόλευε είναι ένας που να έχει αγγλους (unofficial server πχ) ο οποιός δεν θα είχε πρόβλημα επικοινωνίας..
polaki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Κατι που ξέχασα.. Ρε παιδια πως ενεργοποιούμε το Cosmos με τις επιλογές του???Το έχω σαν addon, αλλά δεν μου βγάζει δικό του φάκελο που να λέει Cosmos, και έτσι ενώ έχω ενα σωρό addons, δεν έχω τρόπο να κάνω ρυθμίσεις.... Εννοείται μιλάω για την τελευταία έκδοση (& release, & alpha)
sarisn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω το CTmod το οποίο είναι outdated και μου κάνει κάτι νερά μετά το patch... αλλά με έχει βολέψει πολύ και δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ :razz:. Εν αναμονή τηε νέας έκδοσης λοιπόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 exw faei kollhma me to Nurfed UI...den to allazw me tpt
mindtrapper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Nurfed + CTRA + 4 alla addons gia shaman/diafora = Elafru, omorfo, apodotiko. Eixa cosmos gia 4 mines kai me to pou to allaxa eida to fos mou Sobara to Nurfed owns all...
polaki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Πριν λίγο killara έναν 60άρη mage, εγώ 56 rogue... με είχε σκοτώσει ενας hunter και γυρνώντας στο πτώμα μου βλέπω τον mage να περιφέρεται, οπότε και βγαίνω ακριβώς μπροστά του και ξεκινάω με stun. Του βάζω 4 combo points και με το που βγαίνει απτο stun του ρίχνω άλλο ένα 4 sec. Μου κάνει ενα attack και μου ρίχνει το health στο 20% (από 50% που ήταν αφού μόλις είχα κανει ressurect) και πιάνω critical (έχω το skill που στο επόμενο attack σου δίνει 100% chance critical) και του σκάω eviscerate 1200dmg και πέφτει.. Το λέω στο guild και με δουλέυανε όλοι..εσεις τί γνώμη έχετε? Κυρίως rogue & mage θέλω να απαντήσουν.. ειλικρινά δεν έχω λόγο να πώ ψέματα...
andrip Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 καλά mage και priest δε φημίζονται για τα hit points τους (άλλο αν κάποιοι χαίρονται και βάζουν αντικείμενα με πρώτο ability το stamina). Αλλα γιατι να μη σε πιστεψουμε βρε; 50άρηδες δεν έχουν φάει 55άρηδες; Ε και 56άρης τρώει 60άρη. Εσύ στο 50% η ενέργεια σου μπορεί να ήταν μεγαλύτερη απο το 100% του mage
paularas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 genika oi rogue einai arketa paraksenoi pektes gia ton logo oti mporoun na skasoun 1000 crit stin seira thwritika opws akomi kai na kanoun 10.000.000 miss stin seira ( exw dei na kanw miss kamoia 10 fores me 300 daggers kai swords na exw ) . Akomi ta crit pou kanoume einai logo skill kai pianoun polles fores. Otan imoun 56 lvl eixa kanei duel me enan kalo mou filo apo to guild , mage 60 lvl full magisters set. Ksekiname to duel , kane cs tou skaw 1 sinister kai me to pou paw na skasw to trito me kanei polymorph , pataw to trinket , kanw vanish kai tou skaw allo 1 cheap shot , 1 sinister akomi gia to dmg ( exw idi 5 combo points ) mou kanei poly , egw kanw resist ( otan milousame meta eixe friksei pou tou to ekana resist ) cold blood ( next strike will be 100% crit ean den kanei parry , avoid i miss ) kai tou skaw 2.300 dmg.... ( nai pethane ) . Any commets ? pisteuw se kalipsa ws pros to gegonos oti kai bebaia pisteuw auto pou les epeidi oi rogues exoun polles fores tin dinatotita na katebasoun arketa diskolous antipalous . Bebaia ta + mas mporoun na mas erthoun boomerang opws otan eixa to build gia max crit kai dodge ( 28% me 30% dodge ) opou kathe fora pou ekana duel/pvp me warrior me eskize mesa se ms ( overpower kathe fora pou ekana dodge kai gg ) . Apla prepei na ksereis peripou pws tha pekseis ton kathe antipalo ( merikous prepei na tous exeis pita sta stun locks kai merikous full attack ) . Kai kati last , giati o mage enw einai se stun mporei na kanei blink???? e re bliz... fix that thing....
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Εγω παντως οταν τους το ειπα στο guild, πεσανε καμιά 7άρα 60αριδες και με δουλεύανε, οι μισοί casters και 2-3 hunters.. Στην τελική το critical το δικό μας ειναι σαφώς πιο εύκολο να σκάσει απτο δικό τους μιας και το chance μας είναι καλύτερο σαν class λόγω agility... Αλλά το παράξενο ειναι ότι τους λέω οτι αφού μαζεψα 5 points, το critical eviscerate θα ήταν δεδομένα πανω από 1000 (και μπορεί μέχρι και 1400 αν δεν είχε καλά items). Oπότε η 1200άρα που έκανα εγω ήταν ενα απολύτως λογικό αποτέλεσμα, και σε συνδιασμό με τα 9 seconds stunned (και εγω βαραγα ανηλεώς) η full health του έπεσε στο 0.. Λες και φταίω εγώ που του έκανα resist polymorph
mindtrapper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ta caster mporei na exoun ftiaxei trelo chance gia critical. Opos einai gia sena ta agi einai gia autous ta intelligence
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ίσως, πάντως όσοι rogue έχουν το Cold Blood (next strike will be 100% critical) έχουν ένα τρόπο να αποτελειώσουν έναν caster σε7-8 δευτερόλεπτα,αναλόγως το health του caster (και τί items με stamina έχει). Πολύ απλά γιατί στο πρώτο stun ενω τον βαράει του βάζει 3 με 4 combo points, και μετά από 2-3 sec έχουν συμπληρωθεί τα 5, οπότε ένας συνδιασμός Cold Blood και Eviscerate = 1000-1400 dmg
sarisn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Πριν λίγο killara έναν 60άρη mage' date=' εγώ 56 rogue... με είχε σκοτώσει ενας hunter και γυρνώντας στο πτώμα μου βλέπω τον mage να περιφέρεται, οπότε και βγαίνω ακριβώς μπροστά του και ξεκινάω με stun. Του βάζω 4 combo points και με το που βγαίνει απτο stun του ρίχνω άλλο ένα 4 sec. Μου κάνει ενα attack και μου ρίχνει το health στο 20% (από 50% που ήταν αφού μόλις είχα κανει ressurect) και πιάνω critical (έχω το skill που στο επόμενο attack σου δίνει 100% chance critical) και του σκάω eviscerate 1200dmg και πέφτει.. Το λέω στο guild και με δουλέυανε όλοι..εσεις τί γνώμη έχετε? Κυρίως rogue & mage θέλω να απαντήσουν.. ειλικρινά δεν έχω λόγο να πώ ψέματα...[/quote'] Η γνώμη μου, σαν lvl 60 fire mage, είναι ότι το παλικάρι με το οποίο αναμετρήθηκες πολύ απλά.... δεν ήξερε να παίζει το χαρακτήρα του (εκτός αν ήταν frost mage που είναι γτπ) .... αν δεν μπορεί να σκοτώσει ένα οποιοδήποτε class με 50% health left και 4 lvl πιο κάτω από τον ίδιο τότε καλύτερα να αλλάξει class (ή ακόμα και παιχνίδι) .... όχι τίποτ' άλλο αλλά ντροπιάζει και τους mages :? Αυτό που θα έκανα εγώ είναι blink (με το που μου έκανες stun), Frost Nova (για να κοκκαλώσεις εκεί που κάθεσαι), Fireball (για 1200+ dmg περίπου μαζί με το Combustion + Ignite + possible Crit strike) και στο καπάκι Fire Blast και adios muchachos (sorry αν το σκότωσα το τελευταίο :-P ). Αν ζούσες ακόμα (χλωμό αλλά όχι απίθανο) θα σε αποτελείωνα με ένα Blast Wave. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν παίρνουν πάνω από 6-8 δευτερόλεπτα για να τα κάνω (Fireball, Fire blast και blast wave τα έχεις φάει ενώ στέκεσαι στο πάγο ;-) ). Αυτά...
sarisn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ... Kai kati last , giati o mage enw einai se stun mporei na kanei blink???? e re bliz... fix that thing.... Για τον πολύ απλό λόγο ότι έχει τη λιγότερη ζωή και πρέπει να μπορεί με κάποιο τρόπο να ξεφύγει για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο.... doh
mindtrapper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 E an den mporouse na kanei kai auto tote eprepe na bgalei to CLOTH CLOTH CLOTH CLOTH pou foraei kai na paei na pidixei apo kanenan gremo. Xoris slow fall
Προτεινόμενες αναρτήσεις