imr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ξανα το WOW στο ΚΡΑ ΚΡΑ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=102735 απο το 04.00 και μετα Χαχα epic και αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ξανα το WOW στο ΚΡΑ ΚΡΑ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=102735 απο το 04.00 και μετα looooooooool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλά τρελλό γέλιο, πάντως κάνει ΚΡΑ (lol) ότι αυτός που τα γράφει είναι WoWκαμένος (πως λέμε ηλιοκαμένος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tectonator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλά τρελλό γέλιο, πάντως κάνει ΚΡΑ (lol) ότι αυτός που τα γράφει είναι WoWκαμένος (πως λέμε ηλιοκαμένος...) λες να είναι ο Chill????????? :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 zomg...κάτι γνωστό είναι η αλήθεια διέκρινα στο QQ του Γιωργάκη στο video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τον Λεβέντη θα έπρεπε να είχε για να πιάσει τα epic QQ που ρίχνει ο chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ξανα το WOW στο ΚΡΑ ΚΡΑ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=102735 απο το 04.00 και μετα Χαχαχα εντελώς lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Να τελειώσει το cd στο hs να παρκάρω και έρχομαι ... χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά , δεν ξέρω πόσοι έχετε κάνει την wrath gate chain quest , αλλά όσοι δεν την έχετε τελειώσει , να το κάνετε ASAP . Την έκανα χθες , πραγματικά καταπληκτική δουλειά από την blizz , η ανακατάληψη της undercity από το καθίκι τον varimathras είναι όλα τα λεφτά . Excellent job από την blizz και επαναφορά του παιχνιδιού (έστω και για λίγο χρόνο) στις πραγματικές του διαστάσεις , με πολλά στοιχεία strategy . Σύγκρουση γιγάντων (Thrall, Sylvanas , Varimathras) με απίστευτες ικανότητες και spells , βάζουν τα πράγματα στη θέση τους . Άντε γιατί πολύ το είχαν καραξεφτιλίσει το παιχνίδι Nihilum και σια , που τρώγανε Bosses θρύλλους σαν κουνούπια .Επίδειξη υψηλής μαγείας από Jaina Proudmoore , όταν στα υπόγεια της undercity και ενώ έχοντας αρπαχθεί για τα καλά ο βασιλιάς των humans με τον Thrall , μπαίνει στη μέση και σταματάει τη μάχη , δείχοντας και στοιχεία μεγάλης διπλωματίας και ευφυίας (γυναίκα γαρ) . Επιβάλλεται για όλους τους horde η ολοκλήρωση της σειράς των quest . Υ.Γ. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ner΄zhul ήταν ακόμη πιο δυνατός από τον Thrall στην ιστορία του WoW , όντας ο μόνος shaman που εκπαιδεύτηκε από τους Lock . Ωραία πράματα , χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ ξενερογκόμενα η Jeina.......έλεος δηλαδή. Μια με την ουδέτερη στάση της στο Strat μια που σώζει τον Thrall.....δηλαδή ήμαρτον. Έχουν ευκαιρία οι humans να ανακαταλάβουν την UC μετά τα γεγονότα με τον Putress και να σκοτώσουν το βαζέλο ορκ και η μαλάκο μας τα χαλάει :/ . Ας βάλλουν λίγο p0rn στο wow.....ας την μετονομάσουν σε..... Jaina Jameson και ίσως τότε την συμπαθήσω. Μέχρι τότε /spit μωρή χαμούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ahahhahahahahahha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 http://www.mmo-champion.com/index.php Άντε περαστικά στους κυνηγούς , όσοι κάνετε end game raiding , σας βλέπω να ψάχνετε για free slots με τα κυάλια . Λίγο να ήξερες την class έβλεπες ότι ήταν overpowered . Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για BM (κυρίως) και MM spec , γιατί το SV το ξέσκισε η blizz ούτως ή άλλως και είναι πάτος στο dps . Σαν casual player (μόλις πάτησα 75lvl) έχω διαλέξει SV , γιατί είναι το μόνο spec που έχει ενδιαφέρον και θέλει και λίγο νιονιό , και όταν τους το λέω με κοιτάνε περίεργα (σου λεέι ¨βαρεμένος είναι αυτός") . Εμ , δεν γίνετε πατώντας μονίμως ένα κουμπάκι (pseudomacro) να βγάζεις παραπάνω dps από έναν Lock , που είναι πολύ πιο σύνθετος παίκτης . Και κλάααμαααα στα hunter forums , όλη η πιτσιρικαρία , που πίνοντας γαλατάκι αναπαυτικά έβγαζε 1500αρια και διχίλιαρα dps για πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 At last πήρα το set Τ7 4/5(2 Τ7 και 2 Τ7.5).Μπορώ να πω ότι είδα αρκετή διαφορά στο dmg.Άντε την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κάνει και clear Naxx25. evkar για τους hunters το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν με αρκετά χειρότερο gear από εμένα έκαναν ίδιο και ίσως περισσότερο dmg. O mage μέχρι στιγμής πάντως πιστεύω ότι είναι ο 1ος σε damage με σωστό gear... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ε καλά τι tier 7 τι 7,5 , μηδαμινό upgrade αν και με το 7 δεν ασχολούμαι πια γιατί και δεν μου αρέσει το χρώμα και δεν πρόκειται να ξανακάνω 10man (αν το 25 είναι zero skill φαντάζεστε τι είναι το 10.....boring :s). Dunno αλλά βαρέθηκα ήδη tbh. Πολύ μικρό το content, περίμενα περισσότερα και το playtime μου αυτή την εβδομάδα μειώθηκε στο μισό από την προηγούμενη (που να μην ανέβαζα και rep δηλαδή με μερικά factions καθημερινά). Στις 20:00 έχουμε raid.......αν ο server είναι ok (πράγμα σπάνιο δυστυχώς) το επόμενο raid μας θα είναι σε........7 μέρες αφού τα bosses πέφτουν σαν κουνούπια. Το δε healing δεν είναι αυτό που γνώριζα (είχα να ασχοληθώ με raids σοβαρά από το αρχικό wow). Πλέον έχουμε καταντήσει spammers. Μπορώ να βλέπω tv να τρώω το σουβλάκι μου, να postάρω στο insomnia και να πατάω απλά CoH. Gear έχω, right spec έχω κατά συνέπεια mana is not an issue. Ακόμα και patchwreck που ήταν και mana fight στο 40αρι τώρα απλά πατάω gheal μέχρι να πέσει, χωρίς να usαρω shadowfiend ή να πίνω pot (αν είναι δυνατόν). Στα 5man και στα achievements ok "παίζω", στα raids απλά είμαι ένας κομπάρσος με ένα μικρό ασήμαντο ρολάκι. Εύχομαι με το nerf του CoH, του WG και τον επανασχεδιασμό των μαχών το παιχνίδι να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον ως προς το healing μιας και τώρα είναι σκέτη απογοήτευση. Με τους dps chars μου δεν έχω ασχοληθεί ακόμα για να δω τι παίζει αλλά πιστεύω πως και εκεί το ίδιο χάλια θα είναι τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atomsk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ε καλά τι tier 7 τι 7,5 , μηδαμινό upgrade αν και με το 7 δεν ασχολούμαι πια γιατί και δεν μου αρέσει το χρώμα και δεν πρόκειται να ξανακάνω 10man (αν το 25 είναι zero skill φαντάζεστε τι είναι το 10.....boring :s). Dunno αλλά βαρέθηκα ήδη tbh. Πολύ μικρό το content, περίμενα περισσότερα και το playtime μου αυτή την εβδομάδα μειώθηκε στο μισό από την προηγούμενη (που να μην ανέβαζα και rep δηλαδή με μερικά factions καθημερινά). Στις 20:00 έχουμε raid.......αν ο server είναι ok (πράγμα σπάνιο δυστυχώς) το επόμενο raid μας θα είναι σε........7 μέρες αφού τα bosses πέφτουν σαν κουνούπια. Το δε healing δεν είναι αυτό που γνώριζα (είχα να ασχοληθώ με raids σοβαρά από το αρχικό wow). Πλέον έχουμε καταντήσει spammers. Μπορώ να βλέπω tv να τρώω το σουβλάκι μου, να postάρω στο insomnia και να πατάω απλά CoH. Gear έχω, right spec έχω κατά συνέπεια mana is not an issue. Ακόμα και patchwreck που ήταν και mana fight στο 40αρι τώρα απλά πατάω gheal μέχρι να πέσει, χωρίς να usαρω shadowfiend ή να πίνω pot (αν είναι δυνατόν). Στα 5man και στα achievements ok "παίζω", στα raids απλά είμαι ένας κομπάρσος με ένα μικρό ασήμαντο ρολάκι. Εύχομαι με το nerf του CoH, του WG και τον επανασχεδιασμό των μαχών το παιχνίδι να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον ως προς το healing μιας και τώρα είναι σκέτη απογοήτευση. Με τους dps chars μου δεν έχω ασχοληθεί ακόμα για να δω τι παίζει αλλά πιστεύω πως και εκεί το ίδιο χάλια θα είναι τα πράγματα. ρε φιλαράκο, μήπως να ασχολούσουν και με τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις βαρεθεί το content. Είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ αφιερώνεις πολλές ώρες στο παιχνίδι, έχεις σκεφτεί αν αυτό είναι υγειές. Και απο την άλλη, τα quest κάθεσε και τα διαβάζεις η απλά τα πέρνεις και τρέχεις για το reward; Πέρα απο το loot σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο στο παιχνίδι; PVP παίζεις ; Εγώ θεωρώ πως σε αυτή τη μορφή του το wow είναι ότι πρέπει για τον μέσο άνθρωπο που μπορεί να διαθέσει 2-3 ώρες τη μέρα, που και πάλι για μια normal καθημερινότητα εδώ στην μπανανία είναι πολλές ώρες. Γιατί για να κάτσεις να παίξεις wow πρέπει να έχεις διάθεση και να μην είσαι κουρασμένος απο το 10ωρο στη δουλειά (2ώρες πάνε-έλα) που έχει προηγηθεί. Δεν είναι μικρό το content, κάπιοι καίγεστε απίστευτα και επειδή έχει γίνει πιο casual το παιχνίδι σας φαίνετε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις