Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 όπα τώρα λες ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις ήταν στο full ενώ πιο πάνω έγραψες ότι όλες οι ρυθμίσεις ήταν στο full βγάλε τελείως τα shadows... δεν έχω χαρακτήρα πλέον στο WoW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 όπα τώρα λες ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις ήταν στο full ενώ πιο πάνω έγραψες ότι όλες οι ρυθμίσεις ήταν στο full Επαναλαμβάνω: Πριν 3 χρόνια που ξεκίνησα (με την 6600GT) τα είχα όλα στα full. Στην πορεία, κάποιες ρυθμίσεις τις κατέβασα (λίγες). Τώρα πλέον έχουν έρθει τούμπα. Ελάχιστα είναι στο full. βγάλε τελείως τα shadows... Ήταν τα 1ο που έφυγαν δεν έχω χαρακτήρα πλέον στο WoW :confused: Βλάσφημε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ρε 'σεις χαλαρώστε λίγο!!!Ούτε μήνα δεν έχει κλείσει το expansion και ζητάτε νέο content patch???:devil: It's the world of warcraft that you know... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ρε σεις, ποιά instances δίνουν rep με Knights of the Ebon Blade? Θέλω να γίνω revered γιατί δίνουν παπάδες ^^ EDIT: Άκυρο, αρκεί το τάμπαρντ, μόλις το έμαθα Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2008 από sarisn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Πλάκα κάνεις.... Nope και μέχρι χτες το βράδυ (24h από το ban) δεν του είχε έρθει email από την blizz σχετικά με την χρονική διάρκεια του ban και έχει τρελαθεί........Δεν έχω μπει σήμερα καθόλου ούτε στο game ούτε στα forums μας να δω αν υπήρξε καμία εξέλιξη. Nigga, Malaka, Cunt είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούμε απίστευτα στο guild ακόμα και στο /say που είναι public. Anyway το παιδί το έκανε report κάποιος priest που ήταν 5man μαζί του. Τρώγανε το ένα wipe μετά το άλλο οπότε του πέταξε ένα "wtf r doing nigga" και kaput . Ελπίζω το guild μου, οι πολύ macho, Champions Of Xena (χαχαχα), εν συντομία CoX να ξαναβρούν το MT τους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς πότε θα ξεκινήσει η Season 5? 80άρισα πριν 2-3 μέρες και έχω αρχίσει και βαριέμαι ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetix Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 12 Δεκεμβρίου νομίζω; Κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Nope και μέχρι χτες το βράδυ (24h από το ban) δεν του είχε έρθει email από την blizz σχετικά με την χρονική διάρκεια του ban και έχει τρελαθεί........Δεν έχω μπει σήμερα καθόλου ούτε στο game ούτε στα forums μας να δω αν υπήρξε καμία εξέλιξη. Nigga, Malaka, Cunt είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούμε απίστευτα στο guild ακόμα και στο /say που είναι public. Anyway το παιδί το έκανε report κάποιος priest που ήταν 5man μαζί του. Τρώγανε το ένα wipe μετά το άλλο οπότε του πέταξε ένα "wtf r doing nigga" και kaput . Ελπίζω το guild μου, οι πολύ macho, Champions Of Xena (χαχαχα), εν συντομία CoX να ξαναβρούν το MT τους . Αν δεις 2-3 σελίδες πίσω το ίδιο πράγμα έπαθα και εγώ και μάλιστα με την ίδια λέξη... Το suspend πες του είναι για 48 ώρες από την ώρα που το έφαγε. Account Name: ******* Date of Violation: 2008/11/25 Character Name Involved: Xvipes Type of violation: Racial/Ethnic Harassment Consequences for Account: Account suspended for 48 hours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Game Over για εμάς χτες!!!!! GIEF Content Update Now \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Game Over για εμάς χτες!!!!! GIEF Content Update Now \m/ http://www.war-europe.com :devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 πφφφ απιστευτο, εσεις κανατε clear το nax και γω δεν εχω καταφερει να 80αρησω ακομα. Παντως σοβαρα τωρα, μηπως τελικα το ενα και μοναδικο raid που υπαρχει μεχρι στιγμης ειναι κααααπως ευκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τσιλ με το χέρι στην καρδιά ρε αδερφέ πόσες ώρες τη βδομάδα μέσο όρο αφιερώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα αυτό το μήνα έπαιξα πάρα πολλές ώρες, "κάηκα" θα έλεγα. 4-5 ώρες ύπνο, 8 ώρες wow (τα ΣΚ πολύ περισσότερο σαφώς). Τρέχω πάντα το x-fire - είναι στην υπογραφή μου - εν ώρα gaming και το κοντέρ γράφει 65ώρες τις τελευταίες 7 ημέρες. Πλέον σε πολύ πιο ήπιους ρυθμούς μέχρι το επόμενο update που απ' ότι διαβάζω θα αργήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Άρα η σωστη ερωτηση ειναι πόσες μέρες έπαιξες chill αυτη τη βδομάδα; 3!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ξανα το WOW στο ΚΡΑ ΚΡΑ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=102735 απο το 04.00 και μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις