Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

όπα τώρα λες ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις ήταν στο full ενώ πιο πάνω έγραψες ότι όλες οι ρυθμίσεις ήταν στο full :P

βγάλε τελείως τα shadows...

δεν έχω χαρακτήρα πλέον στο WoW :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όπα τώρα λες ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις ήταν στο full ενώ πιο πάνω έγραψες ότι όλες οι ρυθμίσεις ήταν στο full :P

Επαναλαμβάνω: Πριν 3 χρόνια που ξεκίνησα (με την 6600GT) τα είχα όλα στα full. Στην πορεία, κάποιες ρυθμίσεις τις κατέβασα (λίγες). Τώρα πλέον έχουν έρθει τούμπα. Ελάχιστα είναι στο full.

βγάλε τελείως τα shadows...
Ήταν τα 1ο που έφυγαν :)

δεν έχω χαρακτήρα πλέον στο WoW :P

:confused::confused::confused: Βλάσφημε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις, ποιά instances δίνουν rep με Knights of the Ebon Blade? Θέλω να γίνω revered γιατί δίνουν παπάδες ^^

EDIT: Άκυρο, αρκεί το τάμπαρντ, μόλις το έμαθα :)

Επεξ/σία από sarisn

Πλάκα κάνεις....

Nope και μέχρι χτες το βράδυ (24h από το ban) δεν του είχε έρθει email από την blizz σχετικά με την χρονική διάρκεια του ban και έχει τρελαθεί........Δεν έχω μπει σήμερα καθόλου ούτε στο game ούτε στα forums μας να δω αν υπήρξε καμία εξέλιξη.

Nigga, Malaka, Cunt είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούμε απίστευτα στο guild ακόμα και στο /say που είναι public. Anyway το παιδί το έκανε report κάποιος priest που ήταν 5man μαζί του. Τρώγανε το ένα wipe μετά το άλλο οπότε του πέταξε ένα "wtf r doing nigga" και kaput :D.

Ελπίζω το guild μου, οι πολύ macho, Champions Of Xena (χαχαχα), εν συντομία CoX να ξαναβρούν το MT τους :P.

Nope και μέχρι χτες το βράδυ (24h από το ban) δεν του είχε έρθει email από την blizz σχετικά με την χρονική διάρκεια του ban και έχει τρελαθεί........Δεν έχω μπει σήμερα καθόλου ούτε στο game ούτε στα forums μας να δω αν υπήρξε καμία εξέλιξη.

Nigga, Malaka, Cunt είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούμε απίστευτα στο guild ακόμα και στο /say που είναι public. Anyway το παιδί το έκανε report κάποιος priest που ήταν 5man μαζί του. Τρώγανε το ένα wipe μετά το άλλο οπότε του πέταξε ένα "wtf r doing nigga" και kaput :D.

Ελπίζω το guild μου, οι πολύ macho, Champions Of Xena (χαχαχα), εν συντομία CoX να ξαναβρούν το MT τους :P.

Αν δεις 2-3 σελίδες πίσω το ίδιο πράγμα έπαθα και εγώ :P και μάλιστα με την ίδια λέξη...

Το suspend πες του είναι για 48 ώρες από την ώρα που το έφαγε.

Account Name: *******

Date of Violation: 2008/11/25

Character Name Involved: Xvipes

Type of violation: Racial/Ethnic Harassment

Consequences for Account: Account suspended for 48 hours

πφφφ απιστευτο, εσεις κανατε clear το nax και γω δεν εχω καταφερει να 80αρησω ακομα.

Παντως σοβαρα τωρα, μηπως τελικα το ενα και μοναδικο raid που υπαρχει μεχρι στιγμης ειναι κααααπως ευκολο?

Κοίτα αυτό το μήνα έπαιξα πάρα πολλές ώρες, "κάηκα" θα έλεγα. 4-5 ώρες ύπνο, 8 ώρες wow (τα ΣΚ πολύ περισσότερο σαφώς). Τρέχω πάντα το x-fire - είναι στην υπογραφή μου - εν ώρα gaming και το κοντέρ γράφει 65ώρες τις τελευταίες 7 ημέρες.

Πλέον σε πολύ πιο ήπιους ρυθμούς μέχρι το επόμενο update που απ' ότι διαβάζω θα αργήσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...