Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν αναφερόμουν σε σένα polaki αλλά στο "combo" που έλεγε ο Lunatic.

Φυσικά και ο rogue την πουλεύει άνετα αν το θελήσει. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να πει κάποιος ότι ο rogue έχει τον shaman με δυο κινήσεις.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Tωρα τι να πω.. οταν πας να ressurect δεν θα πας διπλα στον mage & στον priest.. Θα πάς οσο μπορείς πιο μακριά.. Φυσικά και αν ο mage ΞΕΡΕΙ οτι εκει κοντά κάπου υπάρχει ενας rogue μπορεί να τον αποκαλύψει. Αλλα αν ο rogue θέλει να φύγει, θα βγει όσο μακρια γινεται και θα πατησει sprint στην αντίθετη κατεύθυνση... και ασε τον mage να κάνει aoe 5χλμ πιο πίσω.. :D

βρε εννοείτε οτι την κάνει όποτε θέλει. Κι εγώ που είμαι Priest την κάνω αν δε θέλω να με σκοτώσουν μετά το resurrect κανένας δεν έχει οθόνη να βλέπει 360 μοίρες :)

αυτό που ανέφερα με τον mage το είπα γιατι καμιά φορά (εώς πολλές φορές) οι rogues είναι πολύ προκλητικοί και βλέπουν ένα χαρακτήρα λίγο μικρότερο level απ αυτους και ένα μεγαλύτερο και κάνουν stealth την πέφτουν στον μικρότερο κι εξαφανίζονται πάλι. Και αυτό του mage είναι πολύ καλό κολπάκι.

Δημοσ.
kala mindtraper ...tha fas 1400 ambush 1000 backstab kai ama de klaseis apo tin tromara tote isos prolaveis na vgaleis totem kai mpixlimpidia

Leme gia camping tora i douleuomaste? An katafereis kai mou ta kaneis auta me ta mpixlimpidia pou tha sou exo rixei kato mpravo sou. Alla mono an den bgo pote apo to stun me exeis. Allios eisai 2-3 hits.

Auta an einai psofio to rogue kai kaneis camping. Mesa sto pvp polla mporei na ginoun. Exo xasei eukola apo rogue kai exo faei rogue me 1 hit prin prolabei na klasei. Kai auta prin arxiso na mazeuo epic loot...

Kai me ena ambush kai ena backstab de me pianei kammia tromara. Doxa to theo exo arketa HP gia na epiziso apo auton ton elite sundiasmo :)

Peace out.

Δημοσ.

Α οκ, εντάξει τώρα συμφωνούμε, γιατί προς στιγμήν παραξενεύτηκα πώς γίνεται να ήμουν ο μόνος που την κάνε αλα "λε πουλέν"! :D

Οσο για τον shaman... εντάξει απλα δεν μπορώ με τίποτα να τον βγάλω αν ειναι έστω και λίγο σοβαρός..

Τώρα τελευταία δεν έχω δοκιμάσει μετά το patch, αλλά προβλέπω τρελά σκηνικά με shaman, warrior & φυσικά hunters... Εγω πλέον τους βλέπω και φεύγω, όπως φαντάζομαι και κάθε undead rogue τους paladin... (paladin= ... and he lived happily EVER after) :P

Δημοσ.

tous rogues tous exo poly aneta....exo bgalei akoma k 60ari me 2 epic me 50% health ego kai xoris na knao oute ena heal kai xoris aspida O.o

Ayti i bdomada pantos gia to guild mas itan olo ekplikseis...Sta MC raids pou kanonistikan sto 1 emfanistikan mono 5 healers (5 priests oloi) ostoso kataferame kai bgalame magmadar. Pigame epeite gia 1i fora gehennas alla sto 3o wipe ta paratisame. X8es pigame pali me 5 healear (4 priests 1 druid) . O 1 efage k DC kai meiname me 4... Leme as dokimasoume k blepoume..Kai o Gehennas epese me 4 healers! boi8isame bebaia kai oi 8 paladin (!!!!) :) Erikse epic apo Might k Cenarion sets.. Na doume pote 8a paroume kana Lawbringer bare8ika ta Lightforge...

Fygame gia Garr tin tetarti!

Δημοσ.

Εγω χτες πήγα στο πρώτο μου Baron, κάτσαμε 2 ώρες αλλά o Βαρόνος έριξε κάτι μαλακίες και ψιλοχαλάστικα..

Ημασταν μόνο του guild και κάποιοι δεν είχαμε ξαναπάει..

Πήγαμε 10 άτομα, δεν το θεωρώ και τρελό κατόρθομα, απλά το αναφέρω σαν εμπειρία, επειδή τότε ήμουν 54 (55 τώρα) και πιστεύω πρέπει όσοι έχετε καλά guilds να πηγαίνετε από νωρίς για εμπειρία..Απλά προσοχή στο aggro! :)

Απ'οτι είδα στο Atlas πρέπει να φάγαμε σχεδόν όλα τα bosses.

Δημοσ.

Ο Baron Rivendare είναι το πιο εύκολο instance. Εγώ με το guild μου το τελειώσαμε μια μέρα σε χρόνο ρεκόρ τσακ-μπαμ, 1 ώρα και 7 λεπτά :razz:. Εννοείται ότι θα σκοτώσεις όλα τα bosses έτσι κι' αλλιώς είναι για την πλάκα εντελώς. Πριν κάνα μήνα που είχα πάει με random group βγήκα πρώτος σε dmg έχοντας περίπου 450k dmg με τον δεύτερο να ακολουθεί με 250k... :grin: (lvl 60 human fire mage).

Αλλά με το κ@λο-instance αυτό χρειάστηκε να πάω καμιά 50αριά φορές μέχρι να πάρω τα Magister's Leggings :? . Όλο το υπόλοιπο gear το πήρα σχετικά γρήγορα. Ευτυχώς που τα είχα πάρει όλα πριν ξεκινήσω τη δουλειά γιατί ακόμα θα προσπαθούσα :-P

Τώρα δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για MC :( για να έπαιρνα και κανένα epic (όχι ότι με χαλάνε αυτά που φοράω αλλά δεν λέει συνέχεια με το ίδιο gear χεχε).

Όποτε έχω χρόνο παίζω τον Priestούλη μου που είναι αισίως στα 42 :grin:

Δημοσ.

Για να πας Baron πρέπει να φας την Baroness Anastari, τον Nerub'ekan, τον Maleki the Pallid, ton Magistrate Barthilas ολα αυτά για να ανοίξει η πορτα για το slaughterhouse. Μετά πρέπει να φας τον Ramstein για να ανοίξει η πόρτα του Baron. Δε γίνεται να τα αποφύγεις όλα αυτά. BTW τον έχω βγάλει και 5αδα και μου φάνηκε αρκετά εύκολος...Παίζει μεγάλο ρόλο το γκρούπ βέβαια αφού έχω φάει wipe και με 10αδα....

Δημοσ.

Ρε πολάκι χωρίς κανένα ίχνος κακίας με το που το είδα λύθηκα στα γέλια. Δεν ντρέπονται λίγο τα ρετάλια γαμώ την πέτσα τους. Καλά κάνω εγώ και τους εύχομαι μπόλικο καρκίνο και μεταστάσεις απο όταν περιμέναμε το starcraft2

Δημοσ.

Εντάξει απλά χτες δεν είχα ούτε λόγια ούτε δάκρυα...

(το ακραίο? είδα ένα dvd και με τα έπαιξα κανονικά!)

Δημοσ.

Δεν αρχίζετε να μετακομίζετε σιγά σιγά λέω γω? Αν είναι δυνατόν 142 λεπτά!!! Εγώ και 10 λεπτά που περίμενα όταν υπήρχε πρόβλημα με το authentication μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι... φανταστείτε να έπρεπε να περιμένω 140!!! Αφήστε που εγώ προσωπικά μπορώ να παίζω το πολύ 3-4 ώρες κάθε Τρίτη-Πέμπτη -Παρασκευή και λίγο παραπάνω το ΣΚ. Αν ήταν να περιμένω τις 2.5 στο queue.... θα άκουγαν τα μπινελίκια του αιώνα (άλλο αν θα είχα αλλάξει realm με την πρώτη ευκαιρία).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...