Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

genjuros 0... Mακαρι βεβαια να ημουν στους servers σας και ας περιμενα...

Το fps θα διορθωθει; πηγα SW και είχα 12-18!!! Στο παιχνιδι πλεον εχω 60 οταν δεν εχει κοσμο και καμια 40αρα οταν μαζευονται πολλοι με NVIDIA GeForce 9600 GT.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

over nine thousand euros. Γτ να το παρεις απο την μαύρη αφού ακόμη πλαίσιο, παπασωτηρίου και public το έχουν στα αποθέματά τους αν γλύψεις λίγο...

that was a hint!

btw chill i has 3 collectors also and 2 normal wanna be friends ? :P

Οδύσσεια παιδιά χθες. Το καινούριο μου iMac 24άρι έχει ελλατωματικό drive (δε γράφει τίποτα) και δεν έχω αξιωθεί να το πάω στην Rainbow. Χθες έτοιμος να εγκαταστήσω το WoW το 1ο και 2ο expansion το drive αποφάσισε να μη διαβάζει δισκάκια. Πίκρα μαύρη. Λέω θα τα κάνω iso στο laptop και θα τα μεταφέρω με τον εξωτερικό να τα εγκαταστήσω. Αμ δε... Το original WoW αφού εγκατασταθεί το 1ο CD και ζητήσει το 2ο, περιμένει αληθινώ δισκάκι και δεν καταλαβαίνει mounted image.

Αναγκάστηκα λοιπόν να κατεβάσω από blizzard το original και το 1ο expansion και να βρω πειρατικό το Lich King το ευρωπαϊκό. Να μην τα πολυλογώ 15 GB download το οποίο ολοκληρώθηκε χθες στις 2 το πρωί. Λέω ας μπω να το δω λίγο, κι άλλη πίκρα ήθελε και ένα update των 650MB. Τώρα έχει εγκατασταθεί πλήρως και με περιμένει το απόγευμα μετά το γραφείο.

Και πάλι έχω δίλημμα. Έχω έναν warlock level 60 παρατημένο λίγο πριν το 1ο expansion. Θέλω να "ζήσω" και το 1ο και το 2ο expansion, τι τακτική να ακολουθήσω;

Δεν έχω παίξει καν τα βαρβάτα dungeons του original παιχνιδιού... Δε θέλω να προσπεράσω περιοχές που δεν έχω δει. Τι λέτε να κάνω;

Πάντως απο χθες η Blizzard έχει βάλει την δυνατότητα να κατεβάσεις όλο το WoW σε όποια έκδοση θες. Ήδη κατεβάζω το WoTLK καλού κακού μπας και τύχει καμία στραβή με το DVD.

Οδύσσεια παιδιά χθες. Το καινούριο μου iMac 24άρι έχει ελλατωματικό drive (δε γράφει τίποτα) και δεν έχω αξιωθεί να το πάω στην Rainbow. Χθες έτοιμος να εγκαταστήσω το WoW το 1ο και 2ο expansion το drive αποφάσισε να μη διαβάζει δισκάκια. Πίκρα μαύρη. Λέω θα τα κάνω iso στο laptop και θα τα μεταφέρω με τον εξωτερικό να τα εγκαταστήσω. Αμ δε... Το original WoW αφού εγκατασταθεί το 1ο CD και ζητήσει το 2ο, περιμένει αληθινώ δισκάκι και δεν καταλαβαίνει mounted image.

Αναγκάστηκα λοιπόν να κατεβάσω από blizzard το original και το 1ο expansion και να βρω πειρατικό το Lich King το ευρωπαϊκό. Να μην τα πολυλογώ 15 GB download το οποίο ολοκληρώθηκε χθες στις 2 το πρωί. Λέω ας μπω να το δω λίγο, κι άλλη πίκρα ήθελε και ένα update των 650MB. Τώρα έχει εγκατασταθεί πλήρως και με περιμένει το απόγευμα μετά το γραφείο.

Και πάλι έχω δίλημμα. Έχω έναν warlock level 60 παρατημένο λίγο πριν το 1ο expansion. Θέλω να "ζήσω" και το 1ο και το 2ο expansion, τι τακτική να ακολουθήσω;

Δεν έχω παίξει καν τα βαρβάτα dungeons του original παιχνιδιού... Δε θέλω να προσπεράσω περιοχές που δεν έχω δει. Τι λέτε να κάνω;

Δοκίμασες με alchohol 120%? Εγώ έτσι το είχα κάνει στο παρελθόν και δούλευε.Απλά κάνε προσαρμοσμένη εγκατάσταση και βάλε τους ASPI drivers.

Όσο για το δίλλημα εφόσον βάλεις το wrath άρχισε death knight από το 55 και βάλε το add-on quest helper κάνε όλα τα quests κι έτσι θα δείς και την καινούρια starting area καθώς και την class.

Δοκίμασες με alchohol 120%? Εγώ έτσι το είχα κάνει στο παρελθόν και δούλευε.Απλά κάνε προσαρμοσμένη εγκατάσταση και βάλε τους ASPI drivers.

Όσο για το δίλλημα εφόσον βάλεις το wrath άρχισε death knight από το 55 και βάλε το add-on quest helper κάνε όλα τα quests κι έτσι θα δείς και την καινούρια starting area καθώς και την class.

1. Μιλάμε για Mac OS X όχι Windows.

2. Ναι αλλά έτσι χάνω το end game από το original WoW και όλο το πρώτο Expansion που δεν έχω παιξει.!

Ακου ένα άλλο κόλπο. Πάνε σε ένα net cafe και πάρε σε 3 dvd όλο τον φάκελο του παιχνιδιού ( χώρισέ τα εσύ όπως θέλεις αρκεί να χορέσουν ) και αντέγραψε τα στον υπολογιστή σου και τέλος.

Τώρα όλα τα άλλα είναι απλά μεγάλος κόπος και δίχως λόγο κατά την άποψη μου.

1. Μιλάμε για Mac OS X όχι Windows.

2. Ναι αλλά έτσι χάνω το end game από το original WoW και όλο το πρώτο Expansion που δεν έχω παιξει.!

δεν υπαρχει πλεον κατι τετοιο. κανεις δεν θα χασει χρονο για να παει στο molten core η blackwing lair.

δεν υπαρχει πλεον κατι τετοιο. κανεις δεν θα χασει χρονο για να παει στο molten core η blackwing lair.

Αυτό που φοβόμουν. Αν θέλεις δηλαδή να ξαναζήσεις το παιχνίδι από την αρχή με 1 level χαρακτήρα ή να συνεχίσεις με έναν 60+ από εκεί που είχες μείνει τότε πίκρα, θα βουλοδέρνεις σαν την άδικη κατάρα (ωράιο spell θα ήτανε αυτό btw: The Unfair Curse).

Edit, δε μπορώ να πάρω το directory από Net Cafe έχω Mac OS X! Τεσπα τώρα έχει εγκατασταθεί και περιμένει.

Το CE έχει κάτι παραπάνω μέσα στο παιχνίδι ή artwork, collectible μπούρδες και λοιπά στο κουτί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...