Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όντως ρε polaki δεν είναι και τόσο εύκολο να την κάνεις ρε συ. Με το που θα κάνω ressurect χρειάζομαι 4 sec για να γίνω λύκος και να την πουλέψω. Και ακόμα και τότε πολλά μπορούν να γίνουν για να μην προλάβωνα πάω μακρυά.

Γενικώς το "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ δεν είναι και τόσο αληθινό στην προκειμένη περίπτωση...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοίτα κατα 99% για να στην έχουν στημένη (3-4 άτομα) ακομα και πάνω απο το πτώμα σου πάει να πει οτι κάτι έχεις κάνει, πχ έχεις φάει εναν απο αυτούς κάποτε και εκδικούνται (και καλα). Αν είναι ενας μόνος του, ανετα βλέπεις που είναι κρύβεσαι σε κανένα δεντράκι και την κάνεις με ελαφρά. Στην τελική σηκώνεσαι απο το spirit healer εκτός αν είσαι warrior και θα σου πάει ο κουκος αηδόνι για να κάνεις repair

Δημοσ.
όντως ρε polaki δεν είναι και τόσο εύκολο να την κάνεις ρε συ. Με το που θα κάνω ressurect χρειάζομαι 4 sec για να γίνω λύκος και να την πουλέψω. Και ακόμα και τότε πολλά μπορούν να γίνουν για να μην προλάβωνα πάω μακρυά.

Γενικώς το "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ δεν είναι και τόσο αληθινό στην προκειμένη περίπτωση...

Χμμμ, ίσως εγω επειδη ειμαι rogue να μην πρέπει να μιλάω (human by the way, όχι elf) αλλά και οι φίλοι που παίζουμε συνήθως μαζί (απτο level 1) ψιλοάνετα ξεφέυγουν.. Ένας hunter & ένας paladin...

Το παν πιστευω ειναι το timing, και φυσικά να ξέρεις το που να βγεις.. Αν πας να βγεις πισω απτην πλάτη του, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα σε δει μιας και θα πρεπει πρώτα να γυρίσει, οπότε ψιλοτρέχεις και άγιος ο θεός... Δεν αντιλέγω, αν εισαι εναντίων περισσοτερων είναι πιο δύσκολο, εκεί αλλάζει το θέμα.

Εγω σαν rogue όταν έχω όρεξη πολλές φορές βγαίνω ΜΠΡΟΣΤΑ στη μάπα του, του κάνω Gouge για μερικά δευτερόλεπτα stun και πατάω sprint....

Αλλιώς αν βαριέμαι απλά με το που βγω πατάω stealth και απλά με έχασε.

Δημοσ.

Κάτι πιο σοβαρό τώρα...

Εσεις του Crushridge, έχετε σκεφτει αν θα φύγεται μόλις ανοίξει το migration??? Εγω ηθελα σαν τρελός, αλλά συνηδιτοποίησα ότι σε στέλνουν σε συγκεκριμένο server!!! Αυτό ειναι λιγο ρίσκο, γιατι μπορει να τύχει να πας σε server με χάλια ratio, και σε pvp να είναι βαρετό. Απτην άλλη αν πανε όλοι οι ελληνες, θα έχουμε εναν σχετικά δικό μας server, με την έννοια ότι ο crushridge είναι ίσως 40% ελληνες, 50 ιταλοί και 10% διάφοροι... Αν τα φαν sites κλπ υποστηρίξουν τον νεο server θα στέλνουν τον κόσμο στον καινούριο.

Δεν ξέρω, πάντως σιγουρα πριν φυγω θα φτιαξω alt την 4-5η μέρα στον καινούριο server να δω περίπου πως ειναι τα πράγματα, και αποφασίζω...

Δημοσ.

Ρε με αυτούς τους Ιταλούς πρόβλημα στον Crush. Έχω την λύση.....Μια μέρα πριν το migration να γράφεται όλοι οι έλληνες στις μεγάλες πόλεις......ΑΕRAAAAAAAAAA. Μπορεί να πιάσει και να φύγουν αυτοί ;)!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου δεν ειναι ο ιταλός, ίσα ίσα που επειδή μιλάω τη γλώσσα πιο πολυ θα με χαλάσει που θα φύγω παρά θα με φτιάξει... Δηλαδή το να πάω κάπου αλλού και να μιλάνε πχ Ρώσσικα ή Ισπανικά, δεν έχει και νόημα...

Ο λόγος που θέλω να φύγω είναι καθαρά το queue σε πρώτη φάση & το lag που χτυπάει ώρες ώρες σε δεύτερη... Εχει τύχει να δω μέχρι και 1 ωρα waiting, ευτυχώς όχι σε μένα, αλλά σε φίλο μου που μου το έστειλε με screenshot..

Δημοσ.
Χμμμ' date=' ίσως εγω επειδη ειμαι rogue να μην πρέπει να μιλάω (human by the way, όχι elf) αλλά και οι φίλοι που παίζουμε συνήθως μαζί (απτο level 1) ψιλοάνετα ξεφέυγουν.. Ένας hunter & ένας paladin...

Το παν πιστευω ειναι το timing, και φυσικά να ξέρεις το που να βγεις.. Αν πας να βγεις πισω απτην πλάτη του, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα σε δει μιας και θα πρεπει πρώτα να γυρίσει, οπότε ψιλοτρέχεις και άγιος ο θεός... Δεν αντιλέγω, αν εισαι εναντίων περισσοτερων είναι πιο δύσκολο, εκεί αλλάζει το θέμα.

Εγω σαν rogue όταν έχω όρεξη πολλές φορές βγαίνω ΜΠΡΟΣΤΑ στη μάπα του, του κάνω Gouge για μερικά δευτερόλεπτα stun και πατάω sprint....

Αλλιώς αν βαριέμαι απλά με το που βγω πατάω stealth και απλά με έχασε.[/quote']

Xoris na thelo na to pexo exupnos kai na diloso oti paizo se pve server epeidi me endiaferei pio poly auto to kommati tou paixnidiou (ekei na deis stratigiki pouthelei kai sunergasia ktl). Episis opote thelo na deiro alliance mpaino BG kai ksedino...

Gia autous pou bgainoun apo piso mou exo koumpaki fix pou molis to patas gurnaei i kamera 180 moires kai blepeis piso.

Kai an mou bgeis kai kaneis stealth earthbind totem, isos kai magma totem kai to stealth sou paei peripato. Pare kai ena flame shock meta kai sunexizoume :)

Filika...

Δημοσ.
kala mindtraper ...tha fas 1400 ambush 1000 backstab kai ama de klaseis apo tin tromara tote isos prolaveis na vgaleis totem kai mpixlimpidia

ναι...

Αν βγω απο πίσω σου σε 0.5 sec έχω κανει stealth... Το να με βρεις αν δεν θέλω να μπω εγω στη μάχη, απλα δεν παίζει...

Δημοσ.

πόσοι σας έχουν κάνει corpse camping και περιμένουν καθιστοί μέχρι να κάνετε ressurect? Αυτό θα έλειπε ρε παιδιά να περιμένω ακίνητος σα μαλάκας τον rogue να κάνει ressurect.

Δημοσ.

το stealth του rogue αρκεί να είσαι μάγος και του το βγάζεις στο λεπτό!!!

έχεις σε ένα κουκμπάκι το aoe το μικρότερο rank ίσα ίσα να του κάνεις damage. Εγώ είμαι priest και με φίλο μάγο τους ξεκωλιάζουμε όταν πάνε να παίξουν με την τσατσιά το stealth. Με το που κάνει aoe ο μάγος εμφανίζεται του σκάω shadow word of pain και τελείωσε το παραμύθι.

Δημοσ.

ρε παιδια μην τρελαθούμε τελείως... δηλαδή θέλετε να πείτε ότι σε μία περιοχή με λίγα φυσικά εμπόδια ένας rogue δεν μπορεί να ξεφύγει??? Μα και γύρω γύρω να κοιτάζεις, ο rogue θέλει 0.5 sec για να βγει και να πατήσει stealth με τη μία!!!

Τέλοσπαντων, εγώ πάντως ουτε μια φορά δεν θυμάμαι να με έχει camp-άρει ΕΝΑΣ μόνος του, και ακόμα και περισσότεροι να είναι και πάλι ξεφέυγεις κάνοντας sprint & vanish... ΜΟΝΟ απτα DOT με βρισκουν και αυτά ΑΝ προλάβουν να μου τα σκάσουν πριν πατήσω το vanish...

Ειπαμε μπορεί ο rogue πλεόν να μην είναι όσο δυνατός ήταν πριν το patch, αλλά στο να γλιτώσει το campάρισμα δεν πιάνεται από κανέναν ότι και να λέτε. Αν ΕΝΑΣ είναι να ξεφυγει, αυτός θα ειναι rogue, με προυπόθεση ότι έχει παίξει και λίγο pvp να ξέρει τί μπορει να κάνει με τον χαρακτηρα του!

Δημοσ.
το stealth του rogue αρκεί να είσαι μάγος και του το βγάζεις στο λεπτό!!!

έχεις σε ένα κουκμπάκι το aoe το μικρότερο rank ίσα ίσα να του κάνεις damage. Εγώ είμαι priest και με φίλο μάγο τους ξεκωλιάζουμε όταν πάνε να παίξουν με την τσατσιά το stealth. Με το που κάνει aoe ο μάγος εμφανίζεται του σκάω shadow word of pain και τελείωσε το παραμύθι.

Tωρα τι να πω.. οταν πας να ressurect δεν θα πας διπλα στον mage & στον priest.. Θα πάς οσο μπορείς πιο μακριά.. Φυσικά και αν ο mage ΞΕΡΕΙ οτι εκει κοντά κάπου υπάρχει ενας rogue μπορεί να τον αποκαλύψει. Αλλα αν ο rogue θέλει να φύγει, θα βγει όσο μακρια γινεται και θα πατησει sprint στην αντίθετη κατεύθυνση... και ασε τον mage να κάνει aoe 5χλμ πιο πίσω.. :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...