Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιζω εδω και κανα διωρο,με βλεπω να λυωνω μεχρι τις πρωινες ωρες.

εγω ξεκινησα αμεσως DK και θα παω στα 80 με αυτον για αρχη.

καλο δειχνει μεχρι τωρα,ο lich king ειναι super cool,λιγο το συστημα με τα runes προσπαθω να συνηθισω και τα whereabouts.πανικος παντως στον σερβερ.

snap563sp8.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια ερώτηση..αν κάποιος έχει τα δυο πρηγούμενα και έχει φτιάξει και ένα account τώρα που θα πάρει και το wotlk θα μπορεί να φτιάξει καινούργιο account η μονο για upgrade κάνει?

ΠΡΟΣΟΧΗ

το download link απο την blizzard ειναι εδω------>

-------> http://www.wow-europe.com/shared/downloads/protected/InstallWoW_enGB/InstallWoW.exe

η πηγη ------->http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6848315147&sid=1

μολις το εβαλα περιμενω το cd-key χD

μια ερώτηση..αν κάποιος έχει τα δυο πρηγούμενα και έχει φτιάξει και ένα account τώρα που θα πάρει και το wotlk θα μπορεί να φτιάξει καινούργιο account η μονο για upgrade κάνει?

Μονο upgrade http://www.wow-europe.com/en/wrath_release.htm

Ήρθεεεεε, ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...μόλις παρέλαβα το Collectors μου παιδιά και είναι άψογο! Τα αξίζει τα λεφτά του...γνώμη μου!

Μόνο που είμαι δουλειά και δεν μπορώ να παίξωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :(

Ήρθεεεεε, ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...μόλις παρέλαβα το Collectors μου παιδιά και είναι άψογο! Τα αξίζει τα λεφτά του...γνώμη μου!

αντε καλο λιωσιμο comrade :P

2-3 ερωτησούλες στα γρήγορα:

Είχα αγοράσει το Battle Chest κι είχα εγκαταστήσει μόνο το WoW, χωρίς το Burning Crusades.

Το account μου (ένας Dark Elf Hunter lvl 27) θα υπάρχει ακόμα, μετά από απουσία 8 μηνών από το άθλημα?

Αν εγώ αγοράσω το Wotlk, θα μπορώ να παίξω κατευθείαν στα καινούργια locations ή πρέπει να περάσω πρώτα απ' όλες τις περιοχές του WoW και του Burning Crusades, για να μπορέσω να μπω σε αυτές του Wotlk?

Αυτό, ποτέ δεν το κατάλαβα...

Επίσης Warhammer Online ή WoW κατά τη γνώμη σας?

Hρθεεεεεεεε, ηρθεεεεεεε!!! :-D:-D:-D Εγω θα παίξω :P

2-3 ερωτησούλες στα γρήγορα:

Είχα αγοράσει το Battle Chest κι είχα εγκαταστήσει μόνο το WoW, χωρίς το Burning Crusades.

Το account μου (ένας Dark Elf Hunter lvl 27) θα υπάρχει ακόμα, μετά από απουσία 8 μηνών από το άθλημα?

Αν εγώ αγοράσω το Wotlk, θα μπορώ να παίξω κατευθείαν στα καινούργια locations ή πρέπει να περάσω πρώτα απ' όλες τις περιοχές του WoW και του Burning Crusades, για να μπορέσω να μπω σε αυτές του Wotlk?

Αυτό, ποτέ δεν το κατάλαβα...

Επίσης Warhammer Online ή WoW κατά τη γνώμη σας?

Βήμα 1ο) Εγκατάσταση WoW

Βήμα 2ο) Εγκατάσταση TBC

Βήμα 3ο) Εγκατάσταση Wotlk

και είσαι έτοιμος!

Δεν χρειάζεται να επισκεφτείς/περάσεις από όλες τις περιοχές.

Για το τι γίνεται με το account μέτα από 6μήνες δεν ξέρω αλλά στείλε ένα email στο support της Blizzard και θα σου πουν. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα!

Welcome back to the κάψιμο!!!!!:devil::devil::devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...