Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να πω no pvp no wow oυσιαστικά!!!!! Τι να τα κάνω τα mob φίλε μου? Γουστάρω να pvpάρω, να αναμετρώ τις δυνάμεις μου με ανθρώπους, να καταστρώνω σχέδια-στρατηγικές στα bg, να έχω την αγωνία να μαζέψω 2000 resourses πρώτος, να κάνω /spit σε όποιον τρώω,να χώνω τις παγωμένες παγίδες μου και να βλέπω τα θύματα να πέφτουν μέσα ενώ τα κοιτάζω και γελώ, εκνευρίζοντας τους λίγο πριν τους στείλω στα θυμαράκια, γιατί γουστάρω να κάνω spot τον και καλά super gosu rogue με του track hidden να στείνω τις παγίδες μου να κάθομαι πάνω τους και όταν πλησιάζει για το sap να πέφτει πάνω τους, γιατί γουστάρω τους noobish bubble boys να βάζουν την φούσκα και να τρέχουν μπας και την γλιτώσουν γιατί με τα mana killers stings μου δεν μένει mana για heal, γιατί γουστάρω να συναντόνται πολλά groups στην είσοδο για mc και να γίνεται της Πόπης, γιατί τρελένομαι να κάνω γυμνό raid στην if ή την sw γιατί .........γιατί.................γιατί............. Ξεκίνησα και γω σε normal server αλλά ειλικρινά το παιχνίδι δεν λέει μια χωρίς pvp. Αλλάξτε γρήγορα μόνο αυτό σας λέω. Μπορεί αν είσαι hordικός τα πράγματα να είναι λίγο σκούρα (οι συνhordικοί στον TH με καταλαβαίνουν, μια που για να questάρεις με αυτό το ratio πληθυσμού είσαι πραγματικός ήρωας) αλλά αξίζει περα για πέρα.

Αυτά και horde για πάντα!!!!!!!!!!! Πάω να πω τις καληνύχτες μου σε μερικά bubble boys να κάνω 1-2 AB και αύριο πάλι με το καλό............

"NO PVP SERVER NO WOW"

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Όσο θυμάμαι πώς πήγε να την ακούσει από μένα (lvl 28 ) ένας Undead Priest lvl 40 σήμερα σκάω στα γέλια...Την έπεσε στο Voidwalker μου και άρχισε να τρώει ΤΟ ξύλο...Έπρεπε να έρθει φρουρός από τo Splintertree Post στο Ashenvale για να το ρίξει...

Gnomeregan ρε παιδιά μπορώ να πάω;;;Μετά από Duskwood που μου προτείνετε για questing???

Δημοσ.

Χωρις PvP το παιχνίδι δεν πολυλέει, γιατι δεν εχεις το αγχος και την αγωνία του απρόβλεπτου. Πχ εκεί που κάνεις quest βαριεστιμένος κλπ, ξαφνικά στην πέφτουν 2-3 άτομα και μένεις με το mouse στο χέρι. Οπότε σε κάνει να έχεις περισσότερη προσοχή, εκτός αν έχεις όρεξη να περπατάς 4 λεπτά για το πτώμα, πχ στην Un Goro Crater...

Δημοσ.
...Gnomeregan ρε παιδιά μπορώ να πάω;;;Μετά από Duskwood που μου προτείνετε για questing???

Kalimdor Map

http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/kalimdorcont.php

Eastern Kingdoms Map

http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/easterncont.php

:wink:

Για Gnomeregan καλό θα ήταν να είσαι 30+ (επειδή είσαι warlock όχι τίποτ' άλλο :-P ).

Μετά από το Duskwood μπορείς να πας Arathi Highlands :)

Δημοσ.
Kalimdor Map

http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/kalimdorcont.php

Eastern Kingdoms Map

http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/easterncont.php

:wink:

Για Gnomeregan καλό θα ήταν να είσαι 30+ (επειδή είσαι warlock όχι τίποτ' άλλο :-P ).

Μετά από το Duskwood μπορείς να πας Arathi Highlands :)

Thx sarisn για την απάντησή σου.Btw, (μια και παράθεσες τους χάρτες) τσεκάρετε αυτό το προγραμματάκι

http://tixu.scribe.free.fr/indexen.php

Με έχει βοηθήσει αρκετά. (η FR Database φοβερή)

Δημοσ.

1)Παιδιά ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω apples σαν και αυτά που παίρνω για το quest όπου πρέπει να ντυθώ σαν scarlet για να παραδώσω το μήνυμα στον αρχηγό των scarlets στο Tyr's Hand, Eastern Plaguelands???? Προσπαθώ 3-4 μέρες να φαρμάρω με παρέα εκεί αλλά μάταια, τι να κλάσουμε 5 άτομα μπροστά σε 30??? Anyway σήμερα που παρέδωσα το γράμμα του crimson courier έβγαλα το άχτι μου. Χάλασα το game σε όποιον ally έβλεπα, αφού σε scarlet μορφή όλα τα mobs γύρω μου ήταν μαζί μου. Έκανα το quest αλλά μου έμεναν 4 charges 15 λεπτα και εννοείται πως τα χρησιμοποίησα με τον καλύτερο τρόπο. 49 kills σε 1 ώρα, χωρίς ούτε ένα θάνατο είναι τρέλα. Είχα μαζί μου και τα σπιουνο potion που κάνουν detect τα rogues (γιατί καλό το track hidden αλλά όταν τον δεις έφαγες το sap) και έστειλα αδιάβαστες όλες τις απόπειρες αφνιδιασμού μου. 10 άτομα ντού μου έκαναν (μάλλον γιατί τα είχα ύπερεκνευρίσει) και πάλι καθαρός την έβγαζα. Απανωτά /spit και ετοιμαζόμουν για την επόμενη ζημιά. By far η καλύτερη μου μέρα στο παιχνίδι. Απίστευτο γέλιο σε σημείο που δάκρυσα. Αν μπορέσω να βρώ με κάποιον τρόπο και άλλα apples για scarlet transform τοτε με raid και ΑΝ θα φαρμάρουν εκεί. Ούτε bubble δεν μου ξέφευγε!!!!! Τρελό lol, δοκιμάστε το, δεν κερδίζεις τίποτα αλλά αν είσαι horde στο TH κάθε ally που πέφτει σημαίνει πολλά!!!!!!!!!!

2)Ήρθαν για duels 5-6 άτομα έξω από orgi...........υπερτερούσαμε αριθμητικά, όλοι lvl 60, οι allies έτρωγαν όποιον ήταν pvp enabled και όταν είπα στους ξένους να κάνουμε ντού μου λένε φάτους μόνος σου.......Έλεος, ευτυχώς που η εντολή /chicken είναι εφικτή για όλους τους χαρακτήρες.

3)Σαν hunter κάνω spot κά8ε humanoid. Kαθώς πηγαίνω για brd στο δρόμο είμαι με έναν αγνωστο horde warrior. Του λέω από πίσω έρχεται shadow παπάς. Κάνουμε ντου ναι ή ου??? Μου λέει ναι........... Anyway ο παπάς κάνει unmount και βαράει πρώτος τον warrior ο οποίος το βάζει στα πόδια. Ρίχνω scatter για να τον σώσω και παίρνω απόσταση. Περιμένω τον warrior να πάρει τον παπά και να τον καθαρίσω από απόσταση......Λούης ο άλλος.............χωρίς pet εγώ κάνει τα priestιλίκια(lol) του ο παπάς.......άντε γεια dead εγω.............. Ηθικόν δίδαγμα : Μην βοηθάτε αγνώστους!!!

Δημοσ.

Απτο επόμενο patch...

Instant Attacks

The mechanics of most instant melee attacks have been modified to improve item balance. Previously, instant melee attacks did damage based on the damage range of the weapon, plus a bonus for the player's attack power. This bonus was then multiplied by the speed of the weapon. As a result, slow weapons did more damage than was intended, and fast weapons were considered inferior by most players. We have changed the way the attack power bonus is calculated for instant attacks. This change does NOT affect attack power calculations for normal melee attacks. Instead of multiplying by the speed of the weapon, the attack power bonus is now multiplied by a fixed number pulled from the following table:

o Two-handed weapons: 3.3

o Daggers: 1.7

o All other one-handed weapons: 2.4

As a direct result of this, many weapons have shifted position in their relative power. In particular, many Epic (purple) quality items are now more powerful than slower Superior (blue) weapons.

This change was not made to reduce the power of instant attacks, but to correct the relative imbalance of weapon itemization. At a given level requirement, epic quality weapons should always be more powerful than superior quality weapons.

Please also note that all normal weapon swings will be completely unaffected by this change. The following abilities are affected by the design change: Sinister Strike, Ambush, Backstab, Whirlwind, Mortal Strike, and Overpower.

Που σημαίνει ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να farmάρουμε το Barman εμείς οι rogues...

Δημοσ.

pados to pvp kai gw to protimaw alla kamia fora paraginetai to kako otan nooberades lvl 60 kanoun camp se lvl 30 kai katw kai den se afinoun stin isixia sou na kaneis kamia quest. Kai afou se skotwsoun perimenoun na kaneis rez gia na se ksanaskotwsoun kai paei legodas....

Δημοσ.

Σωστός sikat γι'αυτό και γω πατάω /sit στον χαρακτήρα μου και send pet στο lowbie. Κάθομαι απλά και απολαμβάνω ;) .

Δημοσ.
Σωστός sikat γι'αυτό και γω πατάω /sit στον χαρακτήρα μου και send pet στο lowbie. Κάθομαι απλά και απολαμβάνω ;) .

:D

Είσαι πολύ κακό και σκληρό παιδί!

Εντάξει και μένα μου τη σπάει που μερικές φορές με σκοτώνουν hordes, αλλά ειναι κατι που το κάνουμε ολοι... Αυτό ουσιαστικά είναι και το νόημα του pvp, αλλιώς το pve θα σε άφηνε στην ησυχία σου.

Αυτο που με εκνευρίζει ειναι αυτοί που φρικάρουν και φωνάζουν "με camp-αρε για 1 ώρα.."

Ε ωραία, βρες ένα δέντρο και κρύψου, και κάνε heartstone και φύγε.. Η βγαλε mount και απομακρύνσου αν δεν έχεις heartstone..

Το να μην μπορείς να ξεφύγεις από τέτοια κατάσταση είναι εντελώς lame!!!

Δημοσ.

Polaki έτσι εύκολα ξεφεύγεις εσύ που είσαι nelfaki με imba racial και τσατσοclass rogue. Εγώ τι να κάνω που είμαι αγγελαδίτσα, που το escape tric μου είναι το aspect of the cheetah και σε περίπτωση που με χτυπήσει κάποιος έχω daze? Kαι ok αν είναι ένας βάζεις μια trap και τα βγάζεις πέρα παραπάνω όμως..........Έχω φτιάξει και ένα κωλοτρίνκετ δίχτυ για να παίρνω range απόσταση και η μλκ τις μισές φορές πιάνει και εμένα μέσα..........Έπρεπε να έπαιρνα goblin ο γκιοζης και όχι gnome eng.

Και μην παραπονιέστε για τα kills. Παίζουμε rpg, αναλαμβάνουμε ρόλους συνεπώς όλοι οι αντίπαλοι είναι kos.

Τo AB είναι ΑΨΟΓΟ!!!!! Σήμερα είχαμε φοβερό αποτέλεσμα 2000-1990 χάσαμε στο τσάκ...........αλλά ήταν jet...............

Polaki άλλαξε server το pet μου είναι χοντρούλι πεινάει και τη σάρκα σου ζητάει!!!!!!!!!!!!!! ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...