chill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει πρόβλημα με τους login servers γι'αυτό δεν μπορείς να συνδεθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 καταρχας οσο αφορα το κατεβασμα των patches απο αλλες πηγες,προτεινω το παρακατω λινκ: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors εχει μια ικανοποιητικη συλλογη mirrors για ολα τα patches. εναλλακτικα κατεβαστε το καινουργιο patch μεσω τορρεντ: http://thepiratebay.org/torrent/4446451/WoW_Patch_3.0.2_Europe(Eng)_for_Windows -----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 01 : 31 : 35----- Με τα addons έχει βγάλει κανείς άκρη; Έχω τελευταίες versions απο cartographer και qh. Πρίν 1-2 εβδομάδες ξεκίνησα και μου χρειάζονται για να μπώ στο νόημα αλλα όλο και κάποιο conflict και error μου πετάνε. Έφτασα αισίως 29 και σκοπεύω μέχρι το exp να έχω 60-70 αλλα χωρίς addons @@.Btw τα καινούρια talents rogue δεν μου άρεσαν.. subtle & ass είναι αρκετά περίεργα οπότε καθαρά πρέπει να παίζει κάποιος combat :\ καλα με τα addons εχει γινει ενας ψιλοχαμος.αλλα δουλευουν,αλλα οχι,αλλα με προβληματα. το κακο ειναι οτι μερικα σημαντικα σαιτς με addons,κλεισανε οπως το cosmos και το wowace την βδομαδα που περασε.ειτε επειδη δεν μπορουσαν αλλο να αντεπεξαλθουν στις απαιτησεις του bandwidth ton downloads,ειτε επειδη απλως η ζωη τους προχωρησε. αναρωτιεμαι μεχρι ποτε δηλαδη η blizz περιμενει γκειμερς που αφιερωνουν χρονο αλλα και χρημα,για να φτιαξουν και να διανειμουν απαραιτητα βοηθηματα για να γινει καλυτερη η γκειμινγ εμπειρια του παιχνιδιου; τοσα χρονια δεν εχω δει ενα επισημο ευχαριστω απο την βλιζ για αυτα τα παιδια. -----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 02 : 03 : 01----- btw δειτε και αυτο: Project Lore: 10 Days of Knight: Day 1 Project Lore's own Zand Broumand starts a death knight in the Wrath of the Lich King Beta. Check out the first quests that new death knights will experience in the new expansion, beginning with an enounter with the Lich King himself! http://thottbot.com/projectlore65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Για να βαλω glyphs θα πρεπει να περιμενω το expansion? Που ειναι το lexicon of power? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 και τωρα μπορεις να βαλεις ιερογλυφικα.αγοραζεις απο το καταστημα δημοπρασιως η ρωτα ενα φυλακα καποιας πρωτευουσας να σου πει που ειναι το lexicon of power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Σκεφτόμουν σοβαρά να πάρω inscription ως επάγγελμα αλλά διαπίστωσα ότι δεν μου χρειάζεται καθόλου μα καθόλου. Δεν αντιλέγω ότι στο μέλλον θα buffαριστεί το επάγγελμα και θα παίρνεις καλές συνταγές από rep/instances κλπ αλλά περιθώρια κέρδους δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Μιλάμε χτες αγόρασα καμιά 20αριά glyphs για priest και lock και ζήτημα ήταν να ξόδεψα 50g. Πήρα μερικά με λίγα μόνο silver ούτε καν 1g δεν χρειάστηκε να ξοδέψω......Μεγάλη προσφορά=πελατεία W1NS Για όσους χρησιμοποιούν το bongos mod να πω ότι άλλαξε και πλέον ονομάζεται dominos. Δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα αλλά βρίσκεται στον σωστό δρόμο του προκατόχου του. -----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 06 : 14 : 39----- Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με το daily battleground quest? Το τελευταίο το έκανα πριν κάτι μέρες, σήμερα πήγα να το κάνω και δεν μου το έδινε ο questgiver (είχε μόνο το repeatable quest με τα 4 marks). Προφανώς και έχω παραδώσει το προηγούμενο bg quest που ολοκλήρωσα πριν μέρες και το quest log μου είναι παντελώς άδειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ετσι ειναι chill το εφτασα 360 και μονο τα herbs να πουλουσα θα ειχα βγαλει πανω απο 1500g. Βαλε και κανα 300g εξοδα για το crafting των glyphs... Παω να πουλησω σε ενα druid ενα glyph κοιταω τιμη στο AH 2g κοιταω τα υλικα που χρειαστηκαν κοντα στα 20g παντα με τιμες AH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Οι μόνοι που επωφελήθηκαν από το inscription ήταν όσοι το ξεκίνησαν νωρίς και όσοι πουλούσαν herbs. Minor glyphs δεν έχω πάρει ακόμα περιμένω η τιμή τους να πέσει στα τάρταρα. 1-2g καθώς περνάει ο καιρός, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες και για περιττά έξοδα. Θα πάρετε βέβαια κάτι καλά shoulders enchants και offhands. Στο lvl 80 ωστόσο όλοι θα έχουν πρόσβαση σε 3major και 3minor δεν κερδίζετε παραπάνω glyph slot. Το alchemy είναι must πλέον και χαίρομαι που δεν το έριξα. 2πλασσια διάρκεια όλα τα elixir και τα flask για μας και μεγαλύτερα bonusses από την κατανάλωση κάθε λογής potion (30%-50% ανάλογα του τι πίνουμε). Να μην αναφέρω τη χρήση pot στην arena. Φαντάζομαι πως με pot, με desperate prayer από τα talents μου και το heal από το herbalism θα είμαι unkillable στην arena ως disc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά είδα κάτι Hunters και κυκλοφορούσαν με πετ σαν τα σκυλιά που είναι στο MC, από που τα βρήκαν αυτά? ξέρει κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Σαν beast master πλεον εχουν talent να κανουν tame exotic pets..... αυτο που εχουν ειναι το spawn of uvuros απο Shadowmoon Valley http://www.wowhead.com/?npc=21108#. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Σαν beast master πλεον εχουν talent να κανουν tame exotic pets.....αυτο που εχουν ειναι το spawn of uvuros απο Shadowmoon Valley http://www.wowhead.com/?npc=21108#. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 2 μερες την εχω στησει για να κανω tame nuramoc......που θα παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πάντως παρόλο το QQ που πέφτει για τους paladins εγώ φχαριστιέμαι το combat εναντίον τους. Σίγουρα μερικές φορές μένεις "WTF just happened" αλλά αυτό άμα δε προσέξεις και χαλαρώσεις στο combat. Είναι σα να έβαλε η Blizz καινούργιο class στο game. Ρίχνω πολύ γέλιο στα BGs όλοι είναι " Pally rage unleashed after 4 years of oppression ZOMFG RUUUUUUUUUUUUN !!!!!!" Πάντως για τους rogues μπορώ να πώ παρόλο τα ΧΑΛΙΑ 51 pt talents ότι η ανακατάταξη των talents στα trees και τα νέα abilities είναι στο καλό δρόμο. Περριτό να σας πω τι σφαγή σπέρνω στο διάβα μου με το νέο mutilate..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 βρε με τους rogue η κατάσταση δεν είναι και χάλια , δεν λέω θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά τέσπα , υποφέρεται . Τι να πουν οι φουκαράδες οι priest (και κυρίως οι SP) που τους ξέσκισε η blizz , μέχρι που αναρωτιώμαστε τι ρόλο παίζουν πλέον στο παιχνίδι . Στις δόξες τους , ό,τι και να λέμε , η retri pala. Χτες κάναμε ένα γρήγορο ΖΑ , και με έφαγε στο dps ένας ....ξεφτίλας retri pala . Εντάξει δεν είμαι ΒΜ spec (ή ΜΜ) , αλλά όχι και να βγεί ο .......κουνιστός πρώτος . Περιττό να πω , ότι κάτι mages , rogue και σια έμειναν πίσω . Ε ρε κατάντια , dpsers οι gay.( θου κύριε.........) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 αλλά όχι και να βγεί ο .......κουνιστός πρώτος . LEGENDARY!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που έχω rogue-pala-priest 70αρηδες...κάθε φορά παίζω το πιο imba class για να έχω την ψυχική μου ηρεμία. Ο rogue βέβαια είναι ντυμένος τούμπανο και σπέρνει με 440 ρες κάπου 1800απ 35% κριτ 120 energy κτλπ. Τον priest τον έχω παρατήσει για να έχω την ψυχική μου ηρεμία όπως είπα πιο πάνω. Τώρα παίζω τον παλα και τον ντύνω σιγά σιγά αλλά επειδή μέχρι το 70 τον είχε πάει η γυναίκα μου, τώρα προσπαθώ να μάθω πως παίζεται... Ακόμα και με μερικά merci, κάποια blue και κάτι πρασινέλια, έχει πλάκα πάντως το damage που βγάζει. Με τους μάγους έχω προβλήματα αλλά μη τα θέλουμε και όλα edit: Επειδή παίζω πολύ bg τελευταία...το πιο σπαστικό νέο skill που είδα μετά το patch είναι αυτό των shamans που σε πετάνε 20 γιάρδες μακρυά. Μου έχει τύχει εκτό φορές μέχρι τώρα να με πετάξει shaman από towers στο av, από το lm στο ab, μέχρι και από το gy στο wsg. Απλά γελοίο να παλεύεις να κρατήσεις τον tower η την σημαία και με ένα skill να σου λέει Bye bye Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2008 από saxon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις