Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 na rotiso iparxei kapios tropos na pekso demo (esto kai 30 lepta) xwris na exw dld cd-key i na exw plirosei gia na do an mou aresei? (den thelo se spasmeno ston kanoniko thelo na do) nai asfalws...mesa sto kouti tou game yparxei kai ena xartaki me ena cdkey pou isxyei gia 10 meres...kai kala ws guest pass gia na gnwrisei kapoios to game...apla prepei na vreis kapoion filo sou me to game gia na to installareis kai meta na ftia3eis ena account me auto to guest pass
LL_NEO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 λάθος έκανα ο παπάρας, πήγαινε σε ποστ με αθλητικά :?
thefirestarta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά το fishing που το ανεβάζουμε;Έχω 146/150. Σορι για τη Noobish ερώτηση... Btw,παίζω στο Τhe Maelstrom, lvl 25 Human Warlock.Κανένας που να είναι εκεί;;
chill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να αγοράσεις ένα βιβλίο για να φτάσεις εκ πρώτης τα 225 και μετά είναι ένα q στην dustwallow marsh όπου πρέπει να βρείς ένα μέγα ψαρά τριγύρω στα νησάκια της περιοχής που gankάρω lowbies για να διασκεδάσω (theramore isle) για να φτάσεις τα 300!!!!! Το βιβλίο λογικά θα υπάρχει @ah, μπορείς να το αγοράσεις και απο vendor αλλά μια και είσαι οχτρός(lol) δεν ξέρω τα κατατόπια σας. Eγώ σήμερα 300άρισα fishing ψαρέυω stonescale eel αβέρτα και χέζομαι στο τάληρο. Ψαρεύοντας να βάζεις στο καλάμι σου fishing poles +100 (τις πουλάνε σε περιορισμένο αριθμό vendors και τις φτιάχνουν engineers) για καλύτερες επιδόσεις. Αν δεν κάνω λάθος μόλις ολοκληρώσεις το quest στα νησάκια για το 225/300 παίρνεις και ένα καλάμι με +25 fishing.
polaki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Καταρχήν ναι έπεζα σε "πειρατικό" server.Έκανα αυτό που είπες φίλε μου και λύθηκε στο πρόβλημα. Δεν ξέρω άμα το διόρθωσαν αυτοί αλλά λύθηκε. To CD key το χρειάζεσαι μόνο για να παίξεις στους server της Blizzard. Αυτό το UNSTUCK τι είναι; Στους κανονικους server υπάρχει μια επιλογή που λεγεται "STUCK". Αυτο το πατας σε περιπτωση που εχεις κολλήσει, και σε μεταφέρει αυτόματα στο κοντινοτερο νεκροταφειο (το εχω χρησιμοποιήσει 2 φορες). Βεβαια επειδή ειναι στο μενου του GM, που ειναι δηλαδη blizzard staff δεν ξερω κατα ποσον λειτουργει σε σένα.....ίσως να δοκίμαζες καποια στιγμη με δεδομενο οτι ειναι αυτοματη κινηση, και άρα ίσως να μην έχει να κάνει με καποιον GM.....
jimakos00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Που βρίσκεται αυτό το μενού του GM ; Παιδιά έχω κολλήσει άγρια. Μου ήρθε από εκεί που δε το περίμενα. Δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιου είδους παιχνίδι, λίγο το Diablo μόνο, και είπα να δω για ποιο λόγο γίνεται τέτοιος ντόρος. Εχθές έπεζα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 1 το βράδυ. Δε θα μου βγει σε καλό μου φαίνεται, πρέπει να συγκρατηθώ λίγο. Δε μου λέτε, οι servers της Blizzard τι ping έχουν μέσα στο παιχνίδι;
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ με dsl 512/128 έχω κατά μέσο όρο γύρω στο 200 ping σε αγγλικό server αλλά μην φαντάζεσαι ότι είναι σαν να παίζεις counterstrike που με τέτοιο ping δεν μπορείς να παίξεις. Το αντίθετο μάλιστα παίζεις μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Btw, χθες το βράδυ 40άρησε επιτέλους ο priestάκος μου !!! Του πήρα και το αλογάκι του και τώρα είμαι κυριλέ :razz:. Αν και μου λείπει και ο 60άρης mageούλης μου που τον έχω παραμελήσει τελευταία ελέω priest χεχε. Τι να κάνω είπα να το ρίξω στο healing έτσι για αλλαγή μιας και δεν υπήρχε συναγωνισμός με τον mage σε επιδόσεις! ;-)
jimakos00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε γαμώτο τα λεφτά πως τα μαζεύουν για να μπορέσουμε να αγοράσουμε κάτι. Σκοτώνοντας και περνόντας αποστολές; Εγώ είμαι level 11 και βλέπω ότι για να μπορέσεις να πάρεις κάτι πρέπει να παίζεις για ώρες. Ευτυχώς δίνουν και οι πεθαμένοι κάτι.
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ απλά μην αγοράσεις τίποτα μέχρι να φτάσεις τουλάχιστον lvl 20. Στο lvl 11 τί περιμένεις να αγοράσεις δηλαδή?? Βολέψου με αυτά που πέφτουν από τους πεθαμένους όπως είπες και θα δεις πως μαζεύονται τα λεφτά ;-)
jimakos00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Τα skills όπως κάτι firebolts και άλλα να τα βελτιώνω;
mindtrapper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Kai mia sumbouli: an einai na kaeis kai na pas 60 ktl kanto se kanoniko server. Tha to metanioseis allios. Nai na ta perneis ola ta kainourgia spells.
jimakos00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Σίγουρα είναι προτιμότερο αυτό που λες. Και είσαι σίγουρος, και παίζεις καλύτερα και δεν θα φοβάσαι μη κλείσει ο server και τα χάσεις όλα. Αλλά είναι αυτά τα άτιμα τα ευρώ. Πάντως πρώτη φορά στη ζωή μου θέλησα να αγοράσω original παιχνίδι και έφτιαξαν αυτή τη βλακεία με τις χρεώσεις. Δε μπορώ να καταλάβω ποιος το σκέφτηκε αυτό. Δεν τους φτάνει να πληρώσουμε για το παιχνίδι, θέλουν και άλλα μετά; Ας το έδειναν τζάμπα τότε.
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Τα skills όπως κάτι firebolts και άλλα να τα βελτιώνω; Εννοείται ότι θα τα βελτιώνεις αυτά αλλιώς από κάποιο σημείο και μετά δεν θα μπορείς να επιβιώσεις, λέγοντας προηγουμένως να μην αγοράζεις τίποτα δεν εννοούσα ούτε τα skills σου, αλλά ότι έχει να κάνει με armor, weapons κλπ.
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Σίγουρα είναι προτιμότερο αυτό που λες.Και είσαι σίγουρος' date=' και παίζεις καλύτερα και δεν θα φοβάσαι μη κλείσει ο server και τα χάσεις όλα. Αλλά είναι αυτά τα άτιμα τα ευρώ. Πάντως πρώτη φορά στη ζωή μου θέλησα να αγοράσω original παιχνίδι και έφτιαξαν αυτή τη βλακεία με τις χρεώσεις. Δε μπορώ να καταλάβω ποιος το σκέφτηκε αυτό. Δεν τους φτάνει να πληρώσουμε για το παιχνίδι, θέλουν και άλλα μετά; Ας το έδειναν τζάμπα τότε.[/quote'] Έχει συζητηθεί ξανά το ζήτημα με την συνδρομή, κοίταξε μερικές σελίδες πιο πίσω και θα καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις