Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντα είχα απορία πως μπορεί να γίνει αυτό... Μήπως λέω, μήπως επισκέφτηκες τώρα τελευταία κανένα μαγαζάκι από Κίνα μεριά??? ;);););););)

μπαα! καλου κακου αλλαξα τον κωδικο στο μεηλ μου. τωρα το θεμα ειναι πως γινετε ξε-φρηζ το φροζεν ακαουντ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παλικάρι ρώτησε πιο class είναι χρήσιμο σε raids, χωρίς ιδιαίτερες ευθύνες.

Από ότι κατάλαβα, εσείς raid-άρετε χωρίς hunters παλικάρια μου. Θα ήθελα πολύ να δώ το pull στο council χωρίς misdirects, ειλικρινά.

Όλα τα classes είναι χρήσιμα σε ένα raid φίλε, και φυσικά οι ανάγκες για το καθένα ποικίλουν ανάλογα με το boss fight. Θα βρεθούν πολλοί να σου πουν πχ πως οι Warlocks αράζουν και spam-άρουν Shadowbolts στα raids. Όποιος στο πεί αυτό, δεν έχει κάνει end-game raiding με Warlock.

Συμπέρασμα. Παίξε το class που σε εκφράζει. Στα πλαίσια ενός σοβαρού raiding guild, πάντα θα έχεις θέση.

πραγματικά όταν βρείς hunter να ξέρει να παίζει είναι ότι καλύτερο...

έχω 2-3 στη λίστα μου πραγματικά ξέρουν τη δουλειά τους..και είναι ευτυχία να παίζω μαζί τους :)

δυστυχώς όμως η πλειοψηφία δεν έχουν καμια επαφή

Ε ε εντάξει και εγώ έχω γνωρίσει 1-2 hunters που νιώθουν. Αλλά γιατί να ψάξω να γνωρίσω τον 3ο ανάμεσα σε μυριδάδες παντελώς άσχετους huntards? Ο hunter είναι το πιο θελκτικό class για τα n00bάκια. "My mom didnt bought me a pet so i rolled a hunter in wow!!!! Thx Blizz". Μακριά και αγαπημένοι.

Ειναι τραγικο αυτο που ειπες φιλε μου

Δηλαδη να κατσω να σκιστω να βρω σοβαρο hunter μονο και μονο για να κανει MISDIRECT στο COUNCIL !!!!

Ελεος και ημαρτον δηλαδη...Εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο !!!

Δηλαδη σαν να μου λες ο σοβαρος και καλος rogue χρειαζεται για να κανει distract τα boss του ΜΗ ...

Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που παιζουν hunter εγω εχω καταλαβει και νομιζω πως το παιζουν για απλους λογους οπως του ... α)αυτος βαραει απο μακρια (και αγαπημενοι προσθετω)... β)αυτος εχει και ζωακι !! (ναι εσενα που τον παιζεις..).

Ειναι πολλα ατομα που παιζουν ακομα το game ...Χ!? χρονια μετα το release και δεν εχουν μαθει ακομα τα βασικα.

Βλεπω ατομα In-game που εχουν επιλεξει τους χαρακτηρες που πραγματικα τους αρεσουν χωρις να ψαχουν παραπερα...

Ειναι σαν να φτιαχνει καποιος alliance-rogue για PVP αποκλειστικα και να επιλεγει Night Elf ...( ναι οκ εχω το +1 dodge ... αλλα στο Ironforge κανω και το moonwalker !!! You been hit by ....a smooth criminal και ετσι ..)

, αντι να κανει Human αχιοποιοντας κατι πολυ σημαντικο (perception)

Αυτα ... πανω κατω οσοι με γνωριζουν ξερουν την αποψη μου για το game ...το ποσο το γουσταρω και το ποσο το ψαχνω...

Ειναι λογικο μεσα σε ενα group απο (Put a hudge number >> HERE << ) συνδρομητες να ειναι και ατομα που δε ενδιαφεροντε τοσο να ψαξουν παραπερα και το σωστο ειναι να μη τους κατηγορουμε κιολας..

Εχω πει πως ενα game ο καθε ενας απο μας το παιζει για τους δικους του "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ" λογους !

Σορρυ για τα τυχον ορθογραφικα .... αυτα τα greeklish "mas exoyn kanei zhmia: !!"

:P

Δυστυχώς , όλα τα πιτσιρίκια που έχουν πάρει hunter , έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στο class.

Πολλοί hunters (τι πολλοί , οι περισσότεροι σε ποσοστό πάνω από 90% ) δεν ξέρουν να κάνοθν chain trapping , δεν ξέρουν τα βασικά για την class τους , έχουν φτιάξει αυτό το ηλίθιο 3:2 macro και κάθονται πίσω και βαράνε , χρησιμοποιώντας μονίμως ΑOV και δεν μένουν ποτέ από μάνα .

Ευτυχώς , και μπράβο στην blizz , με το WoTLK αυτή η ιστορία πάει περίπατο ,(ουσιαστικά αχρηστεύεται το ΑOV ) και τότε θα δούμε πόσοι είναι οι πραγματικοί hunters .

Είμαι σίγουρος πολύ λιγότεροι απότι νομίζουμε .

δεν έχω δει rogue να μην ξέρει να παίζει..

αλλα έχω δει άλλο...

οι rogue συχνά αδιαφορούν για το group δεν δείχνουν απλά την κατάλληλη προσοχή

αλλα μπορώ να πω σε αυτά τα 2.5 χρονια σπανια έχω δει άχρηστο rogue..

αλλα πολλούς αδιάφορους

Ειναι τραγικο αυτο που ειπες φιλε μου

Δηλαδη να κατσω να σκιστω να βρω σοβαρο hunter μονο και μονο για να κανει MISDIRECT στο COUNCIL !!!!

Ελεος και ημαρτον δηλαδη...Εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο !!!

Αυτό που είπα, είναι πως για να φτάσεις στο council στανταρ κουβαλάς μαζί σου στο guild και 2-3 skilled hunters. Απλά πράγματα. και φυσικά skilled άτομα σε όλα τα classes. Noobs υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα σε όλα τα classes, δεν γίνεται να το αποφύγεις.

Και φυσικά δεν είπα πως η δουλειά ενός hunter σε ένα raiding enviroment είναι αποκλειστικά το misdirect έτσι;

τελικα καταφερα να το κανω εγκατασταση απο την αρχη ολο το WoW και ολο το TBC για να κατσει πανω και το Wrath ... δεν ξερω γιατι αλλα τελικα δουλεψε . Φυσικα μετα το setup του TBC μου ζητουσε 2.1 GB patch για να παει στο 2.4 αλλιως το Wrath δεν γινοταν εγκατασταση . Μετα κατεβασα και κανα 2 GB patch και συνδεθηκα ..... επαιξα 2 ωρες . Αποτελεσμα ? ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ . Δεν μου αρεσε απολυτως τιποτα . Δεν ξερω γιατι πολυ ξενερωμα εφαγα . Το απογευμα που θα γυρισω σπιτι θα γραψω περισσοτερα . Απλα μου μοιαζει πολυ ιδιο με το TBC σε πολλα πραγματα . Ακομα και μερικα Q σε συγκεκριμενα σημεια ειναι τοσο ιδια με το TBC . Το BARBER SHOP το περιμενα με περισσοτερες επιλογες . Instance δεν πηγα πουθενα δεν εχω αποψη . Η Borean Tundra δεν εχει κατι το εντυπωσιακο . Το Hellfire Peninsula μου ειχε αρεσει πολυ περισσοτερο σαν αρχη του lvl up απο 60 προς 70 . Τα υπολοιπα το απογευμα .Παντως δεν νομιζω οτι ειναι το κατι διαφορετικο απο απλα ενα ακομα lvl up και τιποτα παραπανο . Δεν προσφερει το κατι διαφορετικο . Ειχα να μπω στο WoW 1 μηνα και το ειχα παρατησει με σκοπο ΙΣΩΣ να γυρισω για το Wrath . Απο οτι καταλαβα ομως δεν θα το κανω....Θα μεινω χαλαρος να ετοιμασω τα του γαμου μου μεχρι να ερθει το Diablo 3 και το SC 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...