Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αλλά την ώρα που είναι σε cd το bof και το bubble είναι ψωμάκι :). Κανονικά ως mage δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με τους palas. Στο διάστημα του immunity τους απλά blink/iceblock. Nuke μετά, trinket στο HoJ όταν πάνε για heal, counterspell, nuke και spam το roflspit macro :P. Eazy, LolRET θα είναι μια ζωή.

υπαρχει προβλημα οταν του κανεισ FN (frost nova) και σηκωνει το bof χανεισ icelance x 3

στην συνεχεια κανεισ blink + ice block το bof δουλευει ακομα

πασ για SPellsteal κανει οτι θελει τον κατεβασεις

μεχρι 1κ ζωη κανει φουσκα και γινεται πανικος γιατι αν κανω cold snap εχω hypothermia eνω αυτος ξανακανει bof αμεσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδια . Κατεβασα την εκδοση του WOTK για beta ειναι ενας φιλος και μου εδωσε το account να μπω . Αλλα οταν παω να κανω setup το παιχνιδι μου λεει οτι δεν εχω εγκατεστημενο το TBC ...... ενω φυσικα το εχω ... καμμια ιδεα ?

ρε παιδια . Κατεβασα την εκδοση του WOTK για beta ειναι ενας φιλος και μου εδωσε το account να μπω . Αλλα οταν παω να κανω setup το παιχνιδι μου λεει οτι δεν εχω εγκατεστημενο το TBC ...... ενω φυσικα το εχω ... καμμια ιδεα ?

Δοκιμασε να τρεξεις μια φορα το wow και μετα κανε το install

Μαλλον δεν κατεβασες τον σωστο client η δεν εγινε κατι καλα με τα updates (περιπου 5gb)

Aπο εδω https://beta.worldofwarcraft.com/expansion/ το link 4.

παιδια ακουστε προβλημα:

αφου καταλαβα καποια στιγμη πριν λιγο καιρο οτι το account στο wow ειχε καταληφθει απο "αλλους" και μετα απο αλεπαλληλα email (ολα αυτα με ενα μηνα προσπαθειων) να πεισω την blizzard οτι εγω...ειμαι εγω, μου εστειλαν νεο κωδικο αλλα τωρα που προσπαθω να προσθεσω gamecard ή να πληρωσω για χρονο μεσα απ το συστημα τους, μου βγαζει

"Greetings! The ability to add a payment has been turned off on this account. This could be due to a payment issue that is being investigated or to a permanent closure of this account (check your account status). If you believe that this could be related to a payment issue..."

ΕΛΕΟΣ....

Καμια ιδεα? Φυσικα εστειλα ξανα email να δουμε επιτελους τι θα γινει!

ελεεινά πολύ :P

εγώ μπαίνω για πλακα με τον paladin (lvl47 τώρα) παίζω τελείως χαλαρά (όχι όπως τον mage που έπαιξα 7 μέρες σερί για να πάει 70) και κάθε φορα τσιμπάω lvl

Λοιπόν παιδιά έχω έναν warrior level 70 και σκέφτομαι να ανεβάσω ένα νέο χαρακτήρα μέσα σε ένα μήνα πριν βγει το expansion.

Δεν πολύ τρελαίνομαι με το PVP αλλά γουστάρω τρελλά τα raids. Έχω βαρεθεί όμως να είμαι tank και με την παραμικρή μ@λ@κία που θα κάνει κάποιος άλλος να πρέπει να τρέχω εγώ σαν μ@λ@κ@ς και να τα ακούω και από πάνω στο τέλος.

Ποιο class πιστεύεται ότι είναι αρκετά χρήσιμο σε raids χωρίς και ομώς να έχει και τρελλές ευθύνες? Δεν λεώ να κάθομαι εγώ και να κάνουν dps όλοι οι άλλοι!!!Απλά κάτι πιο easy going! :P Σκεφτόμουν για rogue ή mage! Any suggestions/comments?

Thanks!

από 2 χρονια tank πήγα και go πρώτα σε mage...

θα το διασκεδάσεις αφάνταστα με τον mage :P ένιωθα σαν παιδάκι που άνοιγε νέο παιχνίδι σε κάθε speel που έβγαινε τρομερό dmg (από tank πριν το dmg του mage φαινόταν τεράστιο :P)

αλλα τώρα πια απλά ελπίζουμε να μας κάνει η blizzard ξανά απαραίτητους στα raid γιατί για να πούμε την αλήθεια εκτος από τα νερά σε όλα τα αλλα μας αντικαθιστούνε εύκολα και ίσως και καλύτερα πολλές φορες

(yes yes mage QQ the best and the bigger QQ of all :P)

παιδια ακουστε προβλημα:

αφου καταλαβα καποια στιγμη πριν λιγο καιρο οτι το account στο wow ειχε καταληφθει απο "αλλους"...

Πάντα είχα απορία πως μπορεί να γίνει αυτό... Μήπως λέω, μήπως επισκέφτηκες τώρα τελευταία κανένα μαγαζάκι από Κίνα μεριά??? ;);););););)

Ποιο class πιστεύεται ότι είναι αρκετά χρήσιμο σε raids χωρίς και ομώς να έχει και τρελλές ευθύνες? Δεν λεώ να κάθομαι εγώ και να κάνουν dps όλοι οι άλλοι!!!Απλά κάτι πιο easy going! Σκεφτόμουν για rogue ή mage!

Σχεδόν πάντα το playstyle του Mage είναι πιο ξεκούραστο και χαλαρό από του rogue. Έχεις περιθώριο να ανάψεις κι ένα τσιγάρο στη μέση της μάχης, που λέει ο λόγος :P

Και ο Warlock το ίδιο "παραλίας" είναι πιστεύω (αν και δεν έχω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...