chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Recoloured tier 3!!!! Yammy!!!! Αν η σκάλα του spell power είναι 1:1.8 τότε μάλλον εμείς αποκτάμε ένα πλεονέκτημα . Στο pve λοιπόν θα έχει επίδραση η αλλαγή του downrankings. Στο pvp καμία, έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα ranks χρησιμοποιούμε. Και κάτι ακόμα που δεν κατάλαβα. Τι γίνεται με την αλλαγή του phycic scream? Δεν έχω καταλάβει την διαφορά του νέου από το παλιό :s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά από πολύ καιρό ξαναδοκίμασα τον rogue μου. Τον είχα δοκιμάσει και παλιότερα στις αρχές του tbc με combat talents και δεν μου άρεσε. Αφού ήταν φορτωμένος με marks απο battlegrounds πήρα γρήγορα το 1.80 dagger και το γρήγορο offhand sword και τον έκανα subtlety. Η υπόλοιπη armor είναι για τα μπάζα, αλλά το pvp είναι ευχάριστο, ειδικά με το shadowstep κάθε 30 sec και το cloak of skillz κάθε 1 min. Το μόνο κακό ότι είναι human alliance....ξέρετε, αυτοί οι τύποι που είναι ικανοί να ψοφήσουν όλοι παλεύοντας με έναν warrior χωρίς κανένας να σκεφτεί να επιτεθεί στον healer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα, βλέπω πως παλιότερα εδώ έγραφε ο Xvipes εδώ, όταν ήταν μέλος στο Guild τότε Που είσαι ρε Cerveros Παιδιά μιας και ήμουν και εγώ guild member των Samurai έχω να πω μόνο καλά λόγια για αυτή την Guild. Αν κάποιος ψάχνει hardcore pve guild τότε πιστεύω είναι μονόδρομος να κάνει Raid με τα παιδιά. Τα χαιρετίσματα μου στα guild members και καλό progress όσο fast γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cerby Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 samurai όντος το καλύτερο guild που υπήρξα μέλος δυστυχώς ήμουν casual παίχτης και οι δρόμοι μας χώρισαν γρήγορα επί εποχής genjuros ακόμα φυσικά συνιστάτε ανεπιφύλακτα any way τα σεβει μου στον lancelot Τότε θα ξέρεις, πως η γεροντική αμνησία μου, με κάνει να ξεχνάω, θύμισε μου το όνομα του χαρακτήρα σου, τότε την μακρινή εποχή του Genjuros Ο Xvipes ήταν μέλος, την εποχή του SSC + The Eye και λογικά θα πήρε μέρος στο μεγαλύτερο Raid (σε διάρκεια) που κάναμε ποτέ. Παιδιά ήταν 12 ώρες, στην Vashj. Απλά να πω, πως όταν τελειώσαμε (χωρίς να την ρίξουμε!!! - Έπεσε την επόμενη μέρα) ήμουν σαν φυτό. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι φίλε ή αν ήσουν από τους πιο τυχερούς που έλειπαν τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Recoloured tier 3!!!! Yammy!!!! Και κάτι ακόμα που δεν κατάλαβα. Τι γίνεται με την αλλαγή του phycic scream? Δεν έχω καταλάβει την διαφορά του νέου από το παλιό :s. To prenerf physic scream εκανε 2 debuff στον αντιπαλο, ενα το κανονικο fear και ενα 4 sec deathcoil,δλδ warrior με death wish θα ηταν immune στο fear, αλλα θα ετρωγε 4 sec horror. Tο τωρινο phycic scream μολις τλειωσει το fear θα βαζει ενα debuff που θα κανει ο αλλος -30% dmg για 6sec Και Δεν υπαρχει horror effect Παντως το spell power μας βοηθαει πολυ, πλεονε δεν χρειαζεσαι 2 set για dmg η heal (καλα δεν θα εχεις spell hit h crit me ηεαλινγ γεαρ, αλλα εχεις πολυ καλο dmg, και το αντιθετο για healing με dmg gear, αν και δεν θα εχεις σοβαρο μανα regen, κανεις heal) Χωρις Downranking den ξερω πως θα παει, οταν δοκιμασα holy σε 5 μαν ειχα αρκετα προβληματα με το mana,λογικα τα healing item θα εχουν πολυ mana/5 και spirit για να το αντισταθμισουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το crit όπως παρατηρώ όμως πλέον διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο και για εμάς συνεπώς τα προβλήματα όσον αφορά το l00t δεν νομίζω να αποφευχθούν. Πήγαν να nerfάρουν το CoH....αυτή τη στιγμή η beta είναι με nerfed CoH - 6sec cd (rofl) - αλλά ευτυχώς είπαν πως θα το βγάλουν στο επόμενο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα δεν νομιζω να μαζεψουμε ποτε crit δεν ειμαστε paladin Για pvp healing ισως ειναι καλο Σκεψου οτι θα παιρνεις και εσυ τα item των mage/lock οποτε δεν ειναι κακο Παντως φαινεται να εχουν φτιαξει και το shadowfiend, δινει παρα πολυ μανα τωρα Haha facemelting again http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=9956325774&sid=2000 διαβαστε την πρωτη σελιδα το blue post someone seems to love us Tωρα giev ενα καλο 51pt και δεν ξαναγκρινιαζω,το υποσχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Θεωρούμε πως έως τα μέσα Νοεμβρίου θα είμαστε M'uru (οι δικές μου πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία του WOTLK τον Φεβρουάριο) Εγώ το είχα πει πριν κάνα μήνα ότι πριν το 2009 δεν θα το δούμε το expansion, όπως ακριβώς το είχα πει και πρόπερσι για το TBC, αλλά και τότε όλοι πίστευαν ότι θα έβγαινε Οκτώβρη-Νοέμβρη. Πέστε μου ένα παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει η Blizzard την ημερομηνία που έχει δηλώσει εξ' αρχής. Ποτέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 WotLK to be released on November 13 2008 Πολυ νωρις τελικα. Το warhammer εβαλε το χερακι του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 δειτε και το wowhead σημερα...http://www.wowhead.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να κυκλοφορήσει τότε, είναι πολύ νωρίς. Απ'ότι ακούω υπάρχουν πάρα πολλά bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μεσα στις μερες λογικα η blizz θα πρεπει να δωσει επισημη ανακοινωση. Σιγουρα θα βγει 13/11 EDIT...να μην πω οτι μεχρι το απογευμα θα εχουμε την επισημη ανακοινωση για 13/11.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 13.11.2008 ITS OFFICIAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ας το γράψω και εγώ για εμπέδωση... 13/11/08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Πότε είπαμε ότι βγαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις