sarisn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Οι κακοί στο παιχνίδι είναι οι alliance. Οι tauren ζούσαν στην Kalimdor, τα orcs ήρθαν μετά και ζούσαμε μια χαρά αλλά εσείς τα θέλετε όλα φαταούλες humans... MEGA LOL !!!! Το αστείο της ημέρας νά' σαι καλά μ' έκανες και γέλασα!!! :grin:
evkar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 χτες πήγαμε να κάνουμε ένα q , σε instance . Σε instance , όπως όλοι ξέρετε , αν πας με raid , δεν μπορεί να κάνεις quest. Το q είναι τόσο παλούκι , που ΄με λιγότερο α΄πό 15 άτομα δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες. Λοιπόν , ρωτάω, είναι έξυπνο παιχνίδι αυτό ? ποιός μπορεί να το βγάλει ? Είμασταν όλοι 60αριδες με holy priest , warriors και δε συμμζεύεται και ψοφήσαμε ΄τουλάχιστον 5-6 φορές , ΄φάγαμε πολύ ξύλο. Το άλλο με την onyxia , σας φαίνεται λογικό , ένα τέρας να μην μπορεί να τον φάνε 40 άνθρωποι , που υποτίθεται έχουν και την τεχνολογία (όπλα κλπ) στα χέρια τους ? Και που σε σκοτώνει ακόμα και με ένα χτύπημά του ? Το παιχνίδι από ένα σημείο και πέρα είναι χαζό . Και επειδή πολλοί φωνάζουν, η blizz έχει αρχίσει το σκόντο , να το κάνει πιο εύκολο , γιατί φαβάται μη της φύγουν τα θύματα , lol. Και τι παιχνίδι είναι αυτό , χωρίς τέλος . Πως τελειώνει δηλ. η ιστορία ? Μετά από τρία χρόνια ακόμη θα πολεμάς τα τέρατα ? lol , τρέλλα Κάντε την όσο είναι νωρίς Κάντε την όσο είναι καιρός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 hmmmm kati filoi mou (se allo) Guild ston Dunemaul exoun vare8ei na thn skotwnoun re...apla paizoun super organwmena oso gia to last olo kai kati 8a kanoun me to expansion ta xristougenna...8a ta poun sthn blizzcon...
wiz@rd21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει απο paladins συχνά την ατάκα καθώς είσαστε μέσα σε instance : "Την κάνω παίδες η κρεμούλα μου είναι έτοιμη / πρέπει να βυζάξω είμαι στην ανάπτυξη / πήγε 9 έχω σχολείο αύριο / έχει χελωνονιντζάκια στο alter κλπ κλπ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κι όμως, έχω αναγκαστεί να πω σε κάποιον ο οποίος κατά τις 10 είχε πια τρελαθεί στα , guys plz quick, i must go, ότι το παιχνίδι είναι 13+ και ότι δεν θα πρεπε να παίζει για κανα χρόνο ακόμα μέχρι να τα πατήσει.
LL_NEO Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 ίσα ίσα κατα τη γνώμη μου καλά κάνουν και δεν είναι όλα θέμα αριθμητικής δύναμης αλλά οργάνωσης. Και απο κει και πέρα ακόμα και αν μαζευτείτε 20 60ρηδες απλώς δεν αρκεί. Χρειάζεται μια "α" προπαρασκευή πριν πας στη σαύρα. mega offtopic. Πωπω τι φούτσα πρέπει να έχει φάει αυτό το τέρας για να έχει βγάλει τόσες μικρές σαύρες
sarisn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 @ evkar, το ότι δεν μπορείς εσύ και το group που βρίσκεις να κάνετε κάποιο 5-man instance δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται... απλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται και το ιδανικό group [πχ. για να πας Dire Maul χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν priest (λόγω healing) και έναν mage (λόγω firepower) αλλιώς το έχασες το παιχνίδι). Αν πάρεις ας πούμε 2 warriors ή 2 rogues πάλι το έχασες το παιχνίδι. Γενικά ο κανόνας για 5-man questing είναι: 1 άτομο από κάθε class και ποτέ 2 ίδιοι. Για την Onyxia αν δεν έχουν όλοι τουλάχιστον το μισό gear τους με epic items (class items κατά προτίμηση, όχι ότι νά' ναι) τότε όχι μόνο δεν θα σκοτώσουν τον boss αλλά ούτε ένα mob :razz:. Φυσικά εξυπακούεται ότι πρέπει να υπάρχει σχέδιο μάχης για τον κάθε boss, είτε αυτός είναι ο πρώτος είτε ο τελευταίος.
LuNaTiC Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 stin onyxia den exei bosses...mallon milas gia molten core
wiz@rd21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Φυσικά εξυπακούεται ότι πρέπει να υπάρχει σχέδιο μάχης για τον κάθε boss' date=' είτε αυτός είναι ο πρώτος είτε ο τελευταίος.[/quote'] Πολλά guilds έχουν τέτοιο σχέδιο και δεν πάνε τυχαία...
mindtrapper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 χτες πήγαμε να κάνουμε ένα q ' date=' σε instance . Σε instance , όπως όλοι ξέρετε , αν πας με raid , δεν μπορεί να κάνεις quest. Το q είναι τόσο παλούκι , που ΄με λιγότερο α΄πό 15 άτομα δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες. Λοιπόν , ρωτάω, είναι έξυπνο παιχνίδι αυτό ? ποιός μπορεί να το βγάλει ? Είμασταν όλοι 60αριδες με holy priest , warriors και δε συμμζεύεται και ψοφήσαμε ΄τουλάχιστον 5-6 φορές , ΄φάγαμε πολύ ξύλο. Το άλλο με την onyxia , σας φαίνεται λογικό , ένα τέρας να μην μπορεί να τον φάνε 40 άνθρωποι , που υποτίθεται έχουν και την τεχνολογία (όπλα κλπ) στα χέρια τους ? Και που σε σκοτώνει ακόμα και με ένα χτύπημά του ? Το παιχνίδι από ένα σημείο και πέρα είναι χαζό . Και επειδή πολλοί φωνάζουν, η blizz έχει αρχίσει το σκόντο , να το κάνει πιο εύκολο , γιατί φαβάται μη της φύγουν τα θύματα , lol. Και τι παιχνίδι είναι αυτό , χωρίς τέλος . Πως τελειώνει δηλ. η ιστορία ? Μετά από τρία χρόνια ακόμη θα πολεμάς τα τέρατα ? lol , τρέλλα Κάντε την όσο είναι νωρίς Κάντε την όσο είναι καιρός[/quote'] [uber mode on] H guild mou tin exei rixei me 27 atoma [uber mode off]
sarisn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 stin onyxia den exei bosses...mallon milas gia molten core lol ναι sorry, για MC μιλούσα όσων αφορά το planning :razz:, τα epic items είναι που χρειάζονται για Onyxia (το planning εννοείται).
polaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω δει MC raid (απο άλλον, όχι δικός μου χαρακτηρας) και εντάξει, το μόνο νόημα είναι τα items και οτι μετά το παιζεις και καλά "γ@μ@ω". Πας, τις τρώς, γυρνάς πίσω και για 1 ωρα μιλάς με το raid για το τί πήγε λάθος.. Εντάξει ο καθένας πως τη βρισκει ειναι... Εμένα ο σκοπος μου ειναι να φορέσω το full Shadowcraft set του rogue και μετά την κάνω για horde (αν έχω όρεξη να ασχοληθώ και δεν εχω βαρεθει τη ζωη μου μεχρι να τα βρω όλα... δεν ειναι και ευκολο!!! )
paularas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Paides istera apo polles meres liwsimatos sto arathi prwti fora kataferame kai pirame mia iperbolika aneti niki. Teleiwse i niki twn ally me 2000-400 ( kai ta 400 teleutaia eginan epeidi eipa na kanoume ena omadiko ntou oloi mazi etsi na tous kseftilisoume gia ta kala na paroun kai kana hp osoi filagan tis baseis tous ) . Den kserw pws egine alla prwti fora kataferame kai stithikame swsta apenanti stous horde. Alitheia, pige kaneis exalted i revered sto arathi na mas pei antipwseis apo ta nea items ?
wiz@rd21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Προσωπικα έχω κάπου 6/7, συνήθως νικάμε άνετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις