Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εεεεε ναι , ειμαι καπως κλαψομ@@νις ... Αλλα ποιο πολλοι τσατιζομαι με την αθλιοτητα των ally στο bg . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Λογικό είναι αυτό φίλε μου. Το PvE gear βγάζει περισσότερο dps απο ότι το PvP. Το 2ο, απλά σου εγγυάται οτι θα αντέξεις περισσότερο (stamina, resilience). Το pvp δεν είναι gear για να μπεις σε instance.Το resilence δεν μετράει,το stamina σε dpsers δεν μετράει(εκτός από μερικά fights) και εννοείτε ότι έχεις 0 hit rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Το pvp δεν είναι gear για να μπεις σε instance.Το resilence δεν μετράει,το stamina σε dpsers δεν μετράει(εκτός από μερικά fights) και εννοείτε ότι έχεις 0 hit rate. 0 hit rate = failure to pvp, όλοι οι σωστοί ρογκάδες που θέλουν να pvpαρουν χρειάζονται τουλάχιστον 90 hit rating. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 69 or 75. artic winds > all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 0 hit rate = failure to pvp, όλοι οι σωστοί ρογκάδες που θέλουν να pvpαρουν χρειάζονται τουλάχιστον 90 hit rating. ναι ρε παιδί μου μην κολλάς στο νούμερο εννοώ ότι δεν έχει hit rate για να μπει σε 25αρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτη η ιστορια με τα expansions θα συνεχιστει για πολυ καιρο ακομα?? Εχω κοψει το "αθλημα" εδω και 2 χρονια περιπου και απορω που τοσοι πολλοι σκεφτονται να το συνεχισουν.. Δεν εχετε βαρεθει? Δεν ξενερωνετε που παιρνετε items τα οποια αντικαθιστανται απο πρασινακια?? Δεν ρωταω επιθετικα, ουτε ειρωνικα.. Μια ερωτηση κανω για να δω τι σας κραταει στο game μετα απο τοσα χρονια και τοσα expansions.. Αντε να ανεβασεις τον main στο 80, αντε να παρεις κανενα μωβακι, αντε να ανεβαζεις παραλληλα η αργοτερα τον αγαπημενο σου alt και να τον ντυσεις λιγακι μην πουντιασει, αντε μετα να ανεβασεις και τους αλλους επειδη ο καθενας εχει την ομορφαδα του.. και παει λεγοντας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ συνεχίζω και παίζω επειδή είναι ένα από τα πράγματα που μπορώ να κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου, ειδικά pvp με τον mage μου αρέσει πάρα πολύ. Σήμερα και εχθές ούτε ένα AV δεν νικήσαμε (ένα 3ωρο έπαιξα συνολικά)...alliance ftl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπεις? Παίζεις για τα items ή παίζεις γιατί γουστάρεις το παιχνίδι? Στην πρώτη περίπτωση τα expansion σε σκοτώνουν, στην δεύτερη σε φτιάχνουν. Εγώ προσωπικά χτες διαπίστωσα πόσο περισσότερο μου άρεσε το αρχικό game. Πήγα και solαρα το strat . Clear both sides σε 1 ώρα και 40 ως disc priest με το pvp healing gear μου (δεν έχω damage gear δυστυχώς). Μακράν το καλύτερο instance του παιχνιδιού, το πίστευα pre tbc και χτες που πήγα πάλι, κοντά 2 χρόνια μετά διαπίστωσα πως εξακολουθώ να πιστεύω το ίδιο. Κρίμα που δεν είμαι enchanter πάντως, θα έβγαζα τρελά φράγκα....Θα το κάνω συχνά πυκνά μπας και δω το mount (είδα πριν λίγες μέρες lowbie priest ο οποίος είχε equip items με strength....να έχει το mount και ένα δάκρυ κύλησε στο πρόσωπο του char μου). Schakle/mind soothe/mind control makes the priest powerful για solαρισμα instance . Deathcharger και mr. pinchy οι....στόχοι μου ingame :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτη η ιστορια με τα expansions θα συνεχιστει για πολυ καιρο ακομα?? Εχω κοψει το "αθλημα" εδω και 2 χρονια περιπου και απορω που τοσοι πολλοι σκεφτονται να το συνεχισουν.. Δεν εχετε βαρεθει? Δεν ξενερωνετε που παιρνετε items τα οποια αντικαθιστανται απο πρασινακια?? Δεν ρωταω επιθετικα, ουτε ειρωνικα.. Μια ερωτηση κανω για να δω τι σας κραταει στο game μετα απο τοσα χρονια και τοσα expansions.. Αντε να ανεβασεις τον main στο 80, αντε να παρεις κανενα μωβακι, αντε να ανεβαζεις παραλληλα η αργοτερα τον αγαπημενο σου alt και να τον ντυσεις λιγακι μην πουντιασει, αντε μετα να ανεβασεις και τους αλλους επειδη ο καθενας εχει την ομορφαδα του.. και παει λεγοντας.. σου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις οτι χωρίς τα expansion θα έσβηνε ε? δεν ρωτάω επιθετικά, ούτε ειρωνικά.. και στην τελική αφού δεν ασχολείσαι γιατί σε "χαλάει", γιατί έρχεσαι στο forum του? btw μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις, έχεις φάει ήδη ignore. trolls that way --------> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το pvp δεν είναι gear για να μπεις σε instance.Το resilence δεν μετράει,το stamina σε dpsers δεν μετράει(εκτός από μερικά fights) και εννοείτε ότι έχεις 0 hit rate. Δεν το κατάλαβα το quote εκτός και θες να συμπληρώσεις με έξτρα πληροφορίες αυτά που σωστά λες. Εγώ απλά εξήγησα γιατί το παληκάρι πιο πάνω βγάζει ποιο πολύ dps με το PvE gear του σε σχέση με το PvP. Και φυσικά το PvP gear δεν είναι το κατάλληλο για instances. Όσο για το hit rate είναι σωστό. Εδω μπήκα στα BG με 300/350 skill στο axe και δεν είχα πρόβλημα. Μόλις πήγαινα να σκοτώσω κανα mobάκι έξω απο Shat'ar έκανα 10 λεπτά να το ρίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το κατάλαβα το quote εκτός και θες να συμπληρώσεις με έξτρα πληροφορίες αυτά που σωστά λες. Εγώ απλά εξήγησα γιατί το παληκάρι πιο πάνω βγάζει ποιο πολύ dps με το PvE gear του σε σχέση με το PvP. Και φυσικά το PvP gear δεν είναι το κατάλληλο για instances. Όσο για το hit rate είναι σωστό. Εδω μπήκα στα BG με 300/350 skill στο axe και δεν είχα πρόβλημα. Μόλις πήγαινα να σκοτώσω κανα mobάκι έξω απο Shat'ar έκανα 10 λεπτά να το ρίξω. στο pvp δεν παιζει ρολο ποσο εχεις το weapon skill. Τωρα τι σχεση εχει το weapon skill με το hit rating οσον αφορα αυτην την συζητηση που κανουμε θα σας γελασω.... Οσο για το PvE gear και το PvP gear, και εγω αν μπω με τα τ6 και το μονοβυζο οπλο μου στο bg θρυνουνε οι εχθροι τις απωλειες τους. Εδω είμαι σίγουρος οτι το achievement που πρέπει να κάνεις 350.000 dmg σε ενα bg θα το κανω αρκετά εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τι heal πρέπει να κάνεις για το αντίστοιχο achievment? 350.000 dmg πάντως δεν είναι και τίποτα σπουδαίο εδώ που τα λέμε.... Μπαίνεις AV σκοτώνεις όλα τα wolfs/rams/harpies/gnoles και ότι άλλο έχει anyway και είσαι GG. Achievment unlock eazy :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ειδα κανενα αντιστοιχο για το heal. Παντως δεν σκεφτικα να σκοτωσω ολες τις κατσαριδες και τους τραγους στο av. Πιο πολυ πηγε το μυαλουδακι μου στο ευρος των παικτων που φοράνε απο cloth εως mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το κατάλαβα το quote εκτός και θες να συμπληρώσεις με έξτρα πληροφορίες αυτά που σωστά λες. Εγώ απλά εξήγησα γιατί το παληκάρι πιο πάνω βγάζει ποιο πολύ dps με το PvE gear του σε σχέση με το PvP. Και φυσικά το PvP gear δεν είναι το κατάλληλο για instances. Όσο για το hit rate είναι σωστό. Εδω μπήκα στα BG με 300/350 skill στο axe και δεν είχα πρόβλημα. Μόλις πήγαινα να σκοτώσω κανα mobάκι έξω απο Shat'ar έκανα 10 λεπτά να το ρίξω. Ναι το quote μάλλον το έκανα λάθος.Νόμιζα ότι εννούσες ότι στο pve με pvp items θα αντέξεις περισσότερο (stamina, resilience).My bad sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κατά βάθος τους μισώ ως ορκισμένο HEELbot αλλά νομίζω ότι οι devs το παραμάμησαν το θέμα.... * Dispersion now reduces all damage taken by 60% (down from 90%) and doesn't regenerate health anymore.* Twisted Faith now increases your spell power on all spells (Old - only shadow spells) by 2/4/6/8/10% (down from 6/12/18/24/30%) * Improved Shadowform doesn't give a chance to remove all movement impairing effects when Fade is used anymore. * Misery doesn't increase the damage of your Mind Blast / Mind Flay / Mind Sear spells anymore. * Shadow Resilience now Reduces the chance you'll be critically hit by all spells by 2/4%. (Old - Reduces physical damage taken by 2/4%.) * Improved Fade renamed to Veiled SHadows. Now Decreases the cooldown of your Fade ability by 6 sec, and reduces the cooldown of your Shadowfiend ability by 2 minutes. * Improved Spirit Tap now let your mana regenerate at a 10/20% (down from 25/50%) rate while casting. RIP Shadowpriest http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5830993041&sid=1 /signed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις