sarisn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Ξέχασα να γράψω στον evkar, γιατί οι φίλοι σου παράτησαν το παιχνίδι??? Επειδή περίμεναν πολύ ώρα για να παίξουν στον crushridge?? Αν είναι αυτός ο λόγος τότε mega lol :razz:. Γιατί δεν μετακομίζουν σε άλλο server με λιγότερο κόσμο?
mindtrapper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 36-41 einai i periodos tou Scarlet Monastery. Meta maraudon, meta siga siga BRD kai meta xereis
paularas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 O crush arxizei gia ta kala na anebainei kai na erxontai oi palies kales meres. Panw sto peak tou xthes eixe 400 atoma queue opou mesa se kana 20 lepta eixe teleiwsei.... Na doume , tha erthoun oi meres opou eixame dei ews kai 1k atoma stin oura? Entwmetaksi exw liwsei na paizw sto arathi basin alla to thema einai oti pote den exw brei aksiologa atoma gia party... 1/4 na kerdisoume kai auto exontas parei sxedon olo to group egw epanw mou kai na to kanw organize. Apo ta neura mou xthes eskisa to gonato mou epeidi kerdizame gia 800 kai xasame gia 40 kai edwsa mia ton tower opou ektokseutike kai skistika apo to grafeio opou itan o tower ( megali istroria ) . Ante na anoiksoun ta emigration na stamatisoume emeis na blepoume ta aidiastiki hi/ciao
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Έκανα χτες έναν alt στον Sylvanas που είναι νέος server. Γίνεται στην κυριολεξία της που***ας το κάγκελο. Το μόνο κακό είναι ότι έκανα priest με την μεριά της alliance, συνεπώς θα πρέπει να κάνω group με paladins με σκατοnelfs με βρωμοdwarfs........ γεγονός που δεν νομίζω να αντέξω για πολύ. Και στο κεντρικό κανάλι της stormwind γράφω συνέχεια FOR THE HORDE και τρώω απίστευτο μπινελίκι. Κορυφαία στιγμή χτες βρέθηκα με έναν paladin σε μια σπηλιά και δεν τον healαρα παρόλο που μου το ζήτησε τρεις φορές με αποτέλεσμα να ψοφήσει. Μου έκανε /w why dont u heal me? και του απαντάω i hate the facking gay paladins. i am glad u died. i am a tauren traped in a humans body!!!!!!!!!!!! Μιλάμεεεεεεε έφαγα το μπινελίκι του αιώνα. Χαχαχαχα!!!!!!!!!!!! Άμα μπει κανένας σας sylvanas ας ρίξει ένα /w στον Troas(female είμαι ingame αλλά ω ναι υπάρχει γυναικείο όνομα Τρωάς στην ελληνική και το γουστάρω) και paladins να είστε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σας buffάρω και θα σας healάρω. BTW στον sylvanas σκάσανε μύτη και pitsa guys μια και πήρε το μάτι μου χτες ένα guild Alliance ITA. Looooooooooooooooooooooool δεν μπορείς να ξεφύγεις τελικά από δαυτους πουθενά.
polaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 χμμμ, δε νομίζω να πέτυχες και πολλά με αυτό που έκανες στον paladin... μετά κατηγορούμε τους ιταλούς κλπ... /ignore Troas ..... :D
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μάλλον και γω ignore θα τον κάνω τον χαρακτήρα μου και θα κάνω alt τρολιό παπαδιά στον server που είμαι, γιατί βαριέμαι να κάθομαι να μαζεύω φράγκα να ανεβάζω sec. profs κλπ από την αρχή. Αφού ο hunterας είναι σχεδόν τελειωμένος γιατί να κουράζομαι ο καημένος? Εξάλλου καλύτερα να είμαι tauren παγιδευμένος σε σώμα troll παρά σε σώμα human. Έφαγα μεγάλη ξενέρα με alliance, 6 μήνες τώρα μου γυρίζουν τα άντερα με nelfs, dwarfs, paladins πως να ζήσω μαζί με αυτούς??? Θα αντέξω το σκατο TH τι να κάνω....................
paularas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 edw polloi apo tous ally tous blepoun kai tous girnane ta antera.... den mporw na fantastw na eimai horde kai na tous blepw ti tha kanw.... alitheia , mporei o hunter gia epic pet na parei gnome? :p :p
wiz@rd21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ εάν δεν είχα ξοδέψει τόσες ώρες να ανεβάζω τους warrior και rogue μου, θα το γύριζα σε horde άνετα...
paularas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Mpa egw apo tin alli an kai sebomai tous horde apla den me aresoun. Einai i idia trela pou exw me ta elfakia edw kai polli kairo kai oti paixnidi kai na paiksw pou me afinei na epileksw elf, pairnw elf. Apla den me aresoun oi horde ( tous thewrw tous " kakous " ) . Alla panta tous sebomai
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Οι κακοί στο παιχνίδι είναι οι alliance. Οι tauren ζούσαν στην Kalimdor, τα orcs ήρθαν μετά και ζούσαμε μια χαρά αλλά εσείς τα θέλετε όλα φαταούλες humans. Τα gnomes δεν μοιάζουν με τους φωτεινούλιδες που είχαμε 15+ χρόνια πριν αγκαλίτσα για να κοιμηθούμε??? Gnome warrior.........αναρωτιέμαι αν λόγω μεγέθους ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ μπορεί να πάρει το aggro σε instance party. Γιατί έχω την εντύπωση ότι τα mobs δεν το βλέπουν κάν και αναγκαστικά το aggro το παίρνουν οι casters και οι healers (κακίες)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiz@rd21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μόνος λόγος για μένα που θα άλλαζα σε horde είναι ότι είναι ότι κατά 80% όποτε βρίσκομαι σε party, οι άλλοι 4 είναι ηλικίας 13(!)-16 χρονών... Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα με κουράζει πάρα πολύ αυτό. Αυτά τα άτομα δεν νομίζω ότι θα έφτιαχναν ποτέ ένα Tauren ή ένα Undead...
ktulu_gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Kserei kaneis to clan Lobsters Unleashed? Paizoun kati filarakia mou ekei kai ema8a oti ta pane kala..Paleuoun sto Molten Core :D
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μόνος λόγος για μένα που θα άλλαζα σε horde είναι ότι είναι ότι κατά 80% όποτε βρίσκομαι σε party, οι άλλοι 4 είναι ηλικίας 13(!)-16 χρονών... Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα με κουράζει πάρα πολύ αυτό. Αυτά τα άτομα δεν νομίζω ότι θα έφτιαχναν ποτέ ένα Tauren ή ένα Undead... Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει απο paladins συχνά την ατάκα καθώς είσαστε μέσα σε instance : "Την κάνω παίδες η κρεμούλα μου είναι έτοιμη / πρέπει να βυζάξω είμαι στην ανάπτυξη / πήγε 9 έχω σχολείο αύριο / έχει χελωνονιντζάκια στο alter κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις