sodeli Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 PVP Arena-> Δεν έχεις bubble και ιστορίες. Ένα λάθος και πέθανες. O warrior πρέπει να νιώθει για να σε προστατέψει. Αν σε πιάσουν εκτός bear form (px 2 rogue που είναι συχνό φαινόμενο) πέθανες. Αν δε είσαι σε gtp server απο θέμα pvp ... (Πχ σου λέει ο άλλος druid είσαι εσύ πρέπει να κάνεις όλη την δουλειά) 1v1-> Εκτός απο mage και warrior... O χειρότερος -> retri pala(ούτε να φύγεις δεν μπορείς), Warlock, Shadow priest Hunter(με καλο gear). rogue (S2+S3)+ Αμα δε πας pvp με rogue μισά PVE(Τ5+) και μισά S3 θα καταλάβεις πόσο λάθος έκανες στην οθόνη δημιουργίας χαρακτήρα. bg-> Εδώ είναι η διασκέδαση . Mετά τον pala ο επόμενος πιο αθάνατος χαρακτήρας είναι ο druid. Αυτά είδα απο το την wow-druid ενασχόληση μου. Είναι o main μου (έχω παίξει το class δλδ) Α και ένα τελευταίο . Στο expansion nerfaroyn το LB. Συμφωνα με class designer http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=8557248684&sid=2000&pageNo=1 Καιρός για eve... Serioulsy... παίξε eve γιατί η ενασχόληση σου με το WoW δεν ήταν καθόλου εποικοδομιτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tax_opari91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Παιδια οσοι ειστε alliance θα ηθελα μια χαρη. Αν εχετε δει στο ρηλμ σας καποιο guild να κανει raids νωρις (πχ να τελειωνουν 11 ωρα Ελλαδας η νωριτερα) στειλτε μου ενα pm! ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Παιδια οσοι ειστε alliance θα ηθελα μια χαρη.Αν εχετε δει στο ρηλμ σας καποιο guild να κανει raids νωρις (πχ να τελειωνουν 11 ωρα Ελλαδας η νωριτερα) στειλτε μου ενα pm! ευχαριστω. PvE=Raid=αναγκαστικό κάψιμο Αν θες τη συμβουλή μου επειδή ήμουν σε παρόμοια κατάσταση (περιορισμένος χρόνος) παίξε μόνο pvp, ούτως ή άλλος κάποια στιγμή θα κουραστείς να αισθάνεσαι υποχρεωμένος να μείνεις με το guild σου μετά τις 00.00 μέχρι να πέσει το boss... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 BETA key δεν βλέπω να έρχεται οποτε στήνω σερβερακι να δω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδια εχω εναν lock 70 στον silvermoon αλλα δεν παιζω πολλες ωρες και λογο του οτι δεν ξερω καλα αγγλικα δεν ειναι ευκολο για εμενα το pve (teamspeak και αλλα...)λεω να ξεκινησω ενα χαρακτηρα σε pvp server θα ηθελα να μου προτινετε καποιον καλο επειδη ειμαι noobas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tax_opari91 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Φιλε alexandr0s ξερω οτι το pve θελει χρονο και εχω αρκετο, απλα θα ηθελα να κανω raid νωριτερα απ οτι τα περισσοτερα guilds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδια Το Εχπανσιον ειναι απιστευτο!!! ΠΡαγματικα δεν παιζεται, 100 φορες καλυτερο απο tbc για μενα! Ο Deathknight τρομερο class, απιστευτη starting area,και απιστευτα quest νεχρι να γινεις ''καλος'' Οι καινουργιες περιοχες, ειδικα howling fjord πανεμορφες!!! Σου δινει την αισθηση του warcraft! οχι σαν την μαλακια με τα γιγαντια μανιταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΠΡαγματικα δεν παιζεται, 100 φορες καλυτερο απο tbc για μενα! Ο Deathknight τρομερο class, απιστευτη starting area,και απιστευτα quest νεχρι να γινεις ''καλος'' Ναι ο Death knight ειναι απιστευτη class και οντως το ολο content ειναι πολυ καλό. οχι σαν την μαλακια με τα γιγαντια μανιταρια Δεν μιλας για το Zangarmarsh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δεν μιλας για το Zangarmarsh? Ναι για το zangramash Γενικα απο outlands mono nagrand μου αρεσε λιγο, ολες οι αλλες περιοχες αθλιες κατα την γνωμη μου. Στο Wotlk εχουν epic αισθηση και θημιζουν wc3 αλλα και azeroth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Γενικα απο outlands mono nagrand μου αρεσε λιγο Netherstorm FTW στην Nagrand δεν μου αρεσαν τα quest :: ΣΚοτωσε 30 πουλια,κατσικες,γαιδουρια etc + 30 + 1 elite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Καθε φορα που κανω lvl up ενα char η χειροτερη περιοχη ειναι το zangarmash. Την βαριεμαι ελεεινα. Απο τις πιο ωραιες περιοχες ήταν Nertherstorm. Nagrand η καλυτερη περιοχη by far για farming αφου εχει σχεδον τα παντα primals (air, water, shadow, earth), skinning (knothide, clefthoof, cobra scales), mining, cloth, mark of sargeras κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Eμενα μου αρεσε πολυ η Hel.P. ισως γιατι εφυγα απο τα ελεεινα και μιζερα plaguelands. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ε όσο να ναι ήταν η πιο epic λόγω της Dark Portal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ΒΣΚ και γω 8α ηθελα ενα τέτοιο guild...Άντε 11.30 -12.00 το πολύ. Οι δικοί μας τελειώνουν 12.30 -01.00 και μου δημιουργούν 'συζυγικα' aggro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ε όσο να ναι ήταν η πιο epic λόγω της Dark Portal... Mπααα, μαλλον επειδη ανεβαζα γρηγορα και επαιρνα πολυ cool πρανακια για να ντυθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις