Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Πρωτον : Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι imba . Δευτερον : Εχω 5 70ς , τους 2 ομως τους εχω δωσει . Τριτον : Ο καλυτερος μου ητανε ο rogue που ειχε gear s1 αλλα οταν ητανε με arena points και απο pve ειχε μεχρι gruuls /mag αν θυμαμαι καλα . Τεταρτον : Screenshot δεν εχω σχεδον καθολου γιατι εχω αλλαξει 2 pc απο τοτε που παιζω wow και εφυγα απο windows και παιζω απο mac side τους τελευταιους μηνες ... Πεμπτον : Συνολικα εχω paladin 70 , paladin 70 , rogue 70 και αλλους δυο που τους εχω δωσει . Εκτο : Account Created: 17 March 05 15:52 CET , δεν θυμαμαιι ομως ποτε βγηκε ακριβως το wow και αν δεν παιζω απο την αρχη παιζω απο τους πρωτους μηνες . Εβδομο : Στα 60 (δηλαδη pre-tbc) εκανα κυριως pvp . Ωγδοο : Γραψε την δικια σου στηλει να την συγκρινουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 lol the names on the chat http://divinity.allgoo.net/applications-f9/holy-paladin-apply-t373.htm hi Hrvoje Horvat from croatia god i love fakes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ναι τον είχα ανταλάξει με pala σε άλλον server.Δεν με πιστεύεις ότι είναι δικός μου?Ωραία πές μου τι θέλεις να κάνω για να στο αποδείξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 το nick του toon είναι το ονοματεπώνυμο του κροάτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ο pala ήταν δικός μου και ανταλάξαμε απλά αυτός μετά έκανε rename και μεταφορά.Μετά ήθελε πίσω τον char του και εγώ πήρα πίσω τον δικό μου σε άλλον server και με άλλο name. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ποσα acounts έχεις δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 2 accounts έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 i need both plz.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 η μαγκιά ήταν να έχεις 4-5 και πάνω tier 3 πριν το expansion...τώρα έχει γίνει free loot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ...σαν παιδάκια κάνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Κοιταξε , εγω δεν ηθελα να θειξω κανεναν τον χανια4εβερ αλλα σκεψου οτι εγω ανεβασα 5 παικτες στο 70 λεβελ και 3 ηταν πριν το 2.3 patch . Βρηκα γελοιο το λογο και για αυτο στην ειπα , τωρα αν δεν με πιστευεις κακο το κεφαλιου σου . Και αν οντως ισχυει αυτο με τις φωτογραφιες που λεει ο Darkson20 τοτε αστο καλυτερα ... EDIT : Chill , αν μπορεις να βοηθησεις λιγο με τα talents του παππα για leveling πες το μου οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 όχι απλά παλιό, ΑΡΧΑΙΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 τι καμενος κοσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις