Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Re paidia eleos pia.Re polaki ektos apo parapona vriskeis tpt kalo sto paixnidi?An se xalaei asto re sy kai paikse kati allo.De sto lew me empathia alla vrizeis vrizeis vrizeis.Mhn paizeis tote.Oson afora ta addons pou de doulevoune de nomizw oti h Bliz einai ypoxrewmhn na ftiaxnei to patch wste na doulevoun ta addons.Kai telos oso afora stous rogues simfono me tous pio panw oti kairos htane na allaksoune kapoia pragmata me auto to class.Mazi sou mono sto thema twn realms otan peftoune.Sta alla exeis adiko.Sou ksanalew an ksenerwneis mhn paizeis.Kalo tha sou kanei tha iremiseis kai meta mporei na to ksanapiaseis me megaliteri oreksi!

Ελειπα καποιες μερες και με πρόλαβε ο LL...

Τα addons μια χαρά επίσημα υποστηρίζονται, έμμεσα βέβαια, αλλιως δεν θα υπήρχε το κουμπάκι του addon...Δεν τους χαλάει κιολας που έτσι καλύπτεται η βαρεμάρα της Blizzard να σου προσφέρει τα αυτονόητα...

Το ότι η Blizzard ΒΑΡΙΕΤΑΙ να κάτσει να ενσωματώσει κάποια πράγματα ΕΣΤΩ σαν επιλογές, ενω ειναι ΤΟΣΟ απλό να γίνουν, θα επρεπε να σε κάνει και εσενα να σκεφτείς κάποια πράγματα. Η καραμέλα κόστους δεν υπάρχει, ο κοσμος εδω και ΜΗΝΕΣ εχει ξεπεράσει προ πολλού τους αναμενώμενους, και αυτοί εκει να επιμένουν στα ίδια λάθη, με μοναδική λύση?? Το να προσφέρουν καινούριους server... Που κανενας δεν παει, γιατι ειναι ΑΔΕΙΟΙ!!!!! Που ακομα και ΣΗΜΕΡΑ σε αφήνει να κανεις character στον Crushridge, αντι να κλειδώνει κάποια realms ωστε να σπρώχνει τον κόσμο αλλου!!!

Και οταν εβγαινε το πλανο με τη χρέωση 13? το μηνα στο μυαλό τους δεν είχαν ουτε τους μισούς που ειναι τώρα. Και όμως, εγω δεν ζηταω να μας "επιβραβέυσει" με το να μειώσει την τιμή στα πχ 10? (χέστηκα τωρα για τα 3 & τα 5? το μήνα), αλλά να σου προσφέρει μια υπηρεσία αντάξια του ντόρου που έχει δημιουργηθεί.

Και αντι εσυ να γυρησεις και να πεις "ρε για κάτσε... Γιατι μου ξηγιέται έτσι??" κάθεσαι και τη λες σε ΜΕΝΑ, που στην τελική ΕΓΩ και αλλοι 2-3 με αυτα που λέμε προειδοποιούμε τους καινούριους να ΜΗΝ πανε στον crushridge!! Εγω όταν πρωτο-μπηκα ουτε τετοιο lag ουτε τέτοια queues είχε! Αλλά ουτε κάν σου δίνει την επιλογή να μπορεις να φυγεις όποτε θέλεις να πάς σε άλλον server, απτη στιγμη που η ιδια η Blizzard δεν κλειδωνει τον server. Και μην τρελαθούμε, ένα copy κανουν απτη μία database στην άλλη... Export & Import τον χαρακτήρα σου θα κανανε, μη νομίζεις έχει και τρελή δουλεια.. Αλλά σου λεει σιγα μην έχω εγω να πληρώνω +5 άτομα να κανουν αυτή τη δουλειά. Αστους να κουρεύονται.

Όσο για τα addons, δεν ξερω ποια χρησιμοποιείς εσύ και τί προβληματα ή μη είδες. Εγω όμως, και ΟΛΟΙ οσοι ειχαν το Cosmos δεν μπορούσαν να λειτουργησουν καθολου το keyboard.

Προς τί λοιπον οι test realms?? Εσυ με τη συνδρομή σου πληρώνεις για το beta testing! Δηλαδη θες να μου πεις ότι ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτους τους χιλιάδες beta testers δεν είχε Cosmos να τους πει οτι ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!!???

Αλλα πολύ απλά, δεν κάθισαν καν να ασχοληθούν, χέστηκε η blizzard για το (ίσως) πιο δημοφιλές addon collection, το οποιο σε ενα site είχα δει οτι χρησιμοποιεί το 61% (ή 66% δεν θυμάμαι) των χρηστών πάνω από 10 level (προφανως βάλανε 10> γιατι στα μικρά level δεν έχεις ψαχτεί αρκετά)...

Ωραια, και τα εκανα disable τα addons, και ξανα (και ξανα και ξανα) θα τα βάλω παλι ενα ενα...

Κατι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ είδες εσυ να σου δινει το 1.7?? Σου εβαλε ενα battleground & ενα instance και βαράς παλαμάκια. Α ναι, και αηδίες του στυλ Fair & Dressing room. Και πάνε ολοι σαν καλές λολίτες να "ντυθούν".

Και πάρε το lag στη μούρη, πάρε και τα queues, πάρε και τα "world server is down", και πάρε και την Kalimdor down, ενω το παιχνίδι συνεχιζόταν κανονικά για τα Eastern Kingdoms (αυτο το τελευταίο έχει συμβεί στον Crushridge).

Εχω ακομα 2.5μηνες πληρωμένους, είμαι 54 εδω και πολλές μέρες (εχω να παίξω από Κυριακή πριν το update, Δευτερα και Τριτη ΔΕΝ παιζόταν αφού ηταν πεσμένος ο θεός ο ίδιος, και τεταρτη πεμπτη μπαίνω απο μια ωρα να ρυθμισω σιγα σιγα τα addons) και μου έχει φύγει η μανία επειδή όντως εχω ξενερώσει.

Μην κολλάς στα addons. Μην κολλάς στο ότι nerfάρανε τους rogue.

Η γκρινια μου έχει να κάνει με το οτι το παιχνίδι πλεον ΔΕΝ ειναι playable, γιατι δεν μπορω εγω να ξεκινήσω ενα σοβαρό instance μην ξέροντας αν θα το τελειώσω.

Και επίσης εγω εχω χάσει αντικείμενα απτο inventory ενώ με πετάει έξω ξαφνικά, και η απάντηση που πήρα απτον GM είναι οτι "ααα, δεν βρισκουμε εδω οτι ειχες ποτε το αντικείμενο αυτό..." και από κάτω να γράφει "μην κάνοντας κανονικό Log out υπάρχει ενδεχόμενο να συμβούν περιπτώσεις όπως απώλεια αντικειμένων".

Επίσης έστειλα μία φορά 2gold σε ενα φίλο που μόλις ξεκινούσε, και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο server crashare, και αυτός ΠΟΤΕ δεν πήρε τα λεφτά... Δεν με νοιάζει για τα 2 gold... Θα με ένοιαζε όμως αν ηταν 200....

Δημοσ.

Κατι που ξέχασα να γράψω είναι ότι δεν με νοιάζει οτι nerfάρανε τους rogue, αλλά το κάνανε χωρίς να το γράψουν πουθενα. Το μονο που γραψανε ειναι οτι κάποια ***STUNS*** πλεον γινεται να τα αποφύγεις.

Πουθενα δεν λέει οτι σε κάνανε να κάνεις MISS 4/10 λές και είσαι κανας κουλός... Σε μια δόση έκανα 5 σερί miss!!!! (4 miss & 1 dodge).

Ας γράφανε την πλήρη αλλαγή, να ήξερα τί παίζει, όχι να ψάχνομαι να δω τί γινεται...

Οσο για το αν κανανε καλά και τον μειώσανε, εντάξει απλα ελπίζω να μην ήταν Paladin αυτός που γκρινιάζει... :D

Δημοσ.

Και γω σήμερα μπήκα μετά από κανά μήνα και αποχής. Το interface μου είχε γίνει νιμού καλλιγραφία, έφαγα 6-7 ώρες να ψάξω για νέα addons να τα προσαρμόσω και ακόμα δεν έχω τελειώσει. Τα addons σου λύνουν στην κυριολεξία τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις, το interface γίνεται user friendly, ελκυστικό κλπ.

Anyway μετά από τόσο καιρό στον T-H έπεσα πρώτη φορά σε ουρά στο realm. Και μάλιστα την πέτυχα την ώρα που δοκίμαζα addons, οπότε καταλαβαίνεται γιατί δουλειά μιας-δυο το πολύ ωρών μου έφαγε όλο το απόγευμα.

Χώσε polaki κι άλλο καλά τα λες!!!!!!!!!!

Τέλος καλά κάνανε και nerfάρανε τα rogues. Ποιος άλλωστε γουστάρει αυτούς που σου την φέρνουν πισώπλατα???

Ελπίζω στο επόμενο patch να δώσουν στην horde νεο item με κωδική ονομασία "καρφίτσα" για να σκάμε την φούσκα των paladins.

Δημοσ.
40lvl γιατι?

Otan anebeis ligo tha deis oti merika add on einai apla aparaitita.

Polaki gia to cosmos: kai emena mou to ekane auto. Den epatha tipota. Backup to Intereface, trexei to cosmos exe sou pernaei to kainourgio to opoio einai idi etoimo, kai meta ego xreiastike na kano copy apo to backup ta addons pou den itan sto cosmos gia eixe sbisei merika. Meta erixa kai ena update sto gupsy me to patcher tous kai sto ctra kai ola mia xara.

An i Blizz eprepe na ta exei balei idi mesa den einai thema pou tha to lusoume edo. Gia tis oures ston server sou an thymamai kala otan ksekinages itan idi High i oxi? Medium? Eprepe na eisai pronohtikos kai na katalabeis oti se auton ton server tha ginotan tis popis. Den xero an eixes filous ekei i tipota tetoio.

Kai gia ta rogues. Mia xara kanane. Ama se epiane se stun rogue eixes pethanei xoris 2i lexi. Oi shamanoi sas fainontai impa meta. Kala kanane na exoun toulaxiston mia eukairia...

Filika ola, paixnidi einai, gia na pername kala. An de sas aresei kante kati allo, se kalo tha sas bgei... Kai btw ok exei problimata alla Blizzard = theika paixnidia .+-

Δημοσ.

αν συνεχίσει έτσι η blizz , με τόσα τεχνικά προβλήματα , θα πέσει θύμα της ίδιας της της επιτυχίας . Θα ακούει ο κόσμος on-line gaming και θα τρέχει χιλιόμετρα μακριά . Προσωπικά , αν συνεχιστεί η κατάσταση , θα την κάνω τρέχοντας . Δεν πάει να κουρευτεί η blizz με τις πατάτες τις.

Δημοσ.

Ξαναλέω δεν με νοιάζει για το αν κανανε πιο αδύναμο τον rogue, με νοιάζει που δεν το γράψανε. Το περάσανε στο ντουκου.

O paladin δεν πεθαίνει ποτέ!! Ενω τουλάχιστον ο rogue ετσι και τον παίξεις σωστα, (DOT, overpower etc) τον πίνει λόγω χάλια armor.

Ο server μου ηταν high, αλλά μου τον προτείνει ακομά και ΤΩΡΑ η blizzard.. Το ότι είχα φίλους ειναι ενα αλλο κομμάτι, εγω σου λέω για τον μέσο χρηστη τώρα, που πάει και αγοράζει ενα game και αυτό τον καθηλώνει εκεί χωρίς δικαίωμα να φύγει..

Εχεις τόσους server που είναι αδειοι και ο κόσμος φωνάζει που δεν εχει να κάνει ενα group.. Lockare τους τιγκαρισμένους να μπαίνουν οι καινούριοι στους νέους server... Με το 1.7 patch έφερε και +2 server... Ρε θα τρελαθούμε??? ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟΣ?????? Αντί να κάνει merge 2 άδειους server να αποκτήσουν λίγο κόσμο πάει και κάνει NEW???

Η πάει και καταντάει ενας PvP server 1/5. Και βλέπεις τώρα 1000 horde και 5000 alliance... Σε pvp... LOCK τους alliance να γίνονται μονο horde νεοι χαρακτήρες.. Να έρθει μια περίπου ισορροπεία και ξαναάνοιξέ τους free...

Εδω κανουμε συζήτηση, γι'αυτο ειναι το φορουμ, ειτε τα γραφω ειτε οχι, κανενας δεν θα τα δει. Μηπως τα βλεπει και κανενας στα επισημα φόρουμ??? Εδω ρε τα σβηνουν τα ΟΡΓΙΑ μην τυχων και τους κακολογίσουμε το game...

Αντί να είμαστε 5-10 ατομα σε μια καφετέρεια να τα χώνουμε, τα χώνουμε εδώ. Το ίδιο πράγμα είναι. Ούτε στη blizzard να δουλεύανε μερικοί...

"the servers are now working as intended..."

Εγω πάντως ουτε σημερα θα μπώ! :D

Δημοσ.

Πέστα ρε polaki. Πέστα γμ την τρέλα μου να μην ανοίξω το στόμα μου και γκρεμιστούν εικονοστάσια.

Μια με τα addons που τον πίνουν μια με το lag που εξαιτίας του τον πίνουμε, έχω ξενερώσει τη ζωή μου. Πήγα 2 φορές να μπω για να πάρω το screenshot που ζήτησε ο paravatis και ο daggerspine μου έλεγε 18minutes αναμονή. Ρε δε πάνε να γ@μηθούν λέω εγώ.

Ήθελα να ξερα όταν έκαναν τις εγκαταστάσεις των server δεν προέβλεψαν scalability. Ωραία γίνεται της ναςπουτά στον daggerspine και της νηςπόρ στο crushridge. Αντί να εκμεταλλευτείτε αυτού του γεγονότος και να τα κάνετε όλα ρδέλομπου, βάλτε ρε μπαγλαμάδες δυο γαμω ...κάτι τέλως πάντων (επιπλέον racks στο farm, επιπλέον επεξεργαστές, δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει) να τσουλήσει λίγο το πράγμα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Να μιλήσω για τον authentication server που και αυτός πολλές φορές τρώει αλμυρό φυστίκι.

Δημοσ.

Πάντως εχει μαζευτει παρα πολυς λαός!!! Θυμαμαι πριν το καλοκαίρι το queue υπήρχε μόνο σε 2-3 server, ενω τώρα γινεται χαμός!!

Πάρτε λίγο μια ιδέα.. Δευτέρα κατα τις 11.15 το βράδυ περίπου!

warcraft7ig.jpg

Δημοσ.

εγώ αντ'ιθετα polaki , δεν νομίζω ότι έχει μαζευτεί και τόσος πολύς κόσμος , όπως λες. Το ότι δυο σέρβερς είναι μόνιμα γεμάτοι , δεν λέει τίποτα . ΑΝ μια δεδομένη στιγμή τυχαίνει να έχει κόσμο , αυτό δεν σημαίνει ότι μαζέύτηκαν πολλοί. Κυριακή βράδυ και σε πάρα πολλούς σέρβερς ,έμπαινες άμέσως . Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ , που είναι κυριολεκτικά άδειοι .Άσε , που δεν μας λέει η blizz , μπαίνουν καινούργιοι , φεύγουν - συνεχίζουν οι παλαιοί. Προσωπικά ,ξέρω πολλούς παλιούς που τα παράτησαν , και καλά έκαναν.Γιατί το ίδιο ετοιμάζομαι να κάνω και εγώ .

Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά διαβάζω καιρό τώρα όλα αυτά που λέτε για τους full servers κλπ. και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φτιάχνετε ένα thread στο επίσημο site του παιχνιδιού και να μαζευτείτε κάμποσα άτομα και να πάτε σε άλλον λιγότερο γεμάτο, εντάξει θα μου πείτε σιγά μην βγάλουμε άκρη και που να βρίσκεις τώρα άτομα, αλλά πιστεύω ότι ένα (σχετικά) μικρό θέμα το κάνετε ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Το ότι δεν πάει κανείς στους λιγότερο γεμάτους δεν φταίει η Blizzard...

Εσείς όλοι δηλαδή που διαμαρτύρεστε γιατί πήγατε και ξεκινήσατε σε server που είναι μισογεμάτος? Εγώ προσωπικά ξεκίνησα πριν ένα 5άμηνο περίπου (με το που κυκλοφόρησε η δεύτερη φουρνιά) στον Dragonblight που ήταν "Low", ενώ διάβαζα στα ελληνικά forums ότι όλοι πάνε στον Crushridge (είχα αρχίσει και εκεί έναν Tauren Druid αλλά τον παράτησα γιατί ήδη από τότε είχε αρχίσει το queue!!). Απορώ δηλαδή με μερικούς (φυσικά δεν αναφέρομαι σ'αυτούς που ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού).

Δημοσ.

@ evkar, ποτέ δεν ειχα δει τοσους server full να έχουν queues.. Γι'αυτο και εκανα post το print screen να δειτε και σεις, πάντα 1-2 ήταν. Αλλα τόσοι πολλοί μόλις εχτές παρατήρησα. Επίσης χτες (που δεν μπήκα καν) μου έστειλε MMS ένας φίλος μου με φωτογραφία του crushridge να του λεει 34mins (το οποιο και δεν εχω δει ποτέ μου).

@sarisn, κι εγω με τη δευτερη φουρνιά μπήκα, και ο crush ήταν high. Παρολ'αυτά όμως πες οτι εγώ εκανα βλακεία έτσι? Και καλά να πάθω που έχω queues. Η Blizzard που εξακολουθεί να προτείνει τον server τί κάνει????????

ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ με ειδοποιησε φίλος μου οτι δεν τον αφήνει να κάνει χαρακτήρα στον crushridge!!!! Ρε μπας και εισακούστηκα....??? :P:P:P:P

To oτι δεν παει κανενας στους λιγοτερο γεματους σαφως και φταίει η Blizzard που δεν σου προτείνει αυτούς να πας, και που αντι να τους κάνει merge 2 low να γίνουν medium, πάει και σου φτιάχνει ΝΕΟΥΣ server :P Οπου φυσικα θα παίζεις εσύ και οι NPCs :D:D:D

Δημοσ.

Λοιπόν για να επαναφέρω το thread επί της ουσίας ( :razz: ) είχα διαβάσει παλιότερα ότι όποιος έχει λέει Enchanting proff. δεν βγάζει λεφτά όταν έχει χαμηλό skill... ε λοιπόν σας πληροφορώ ότι μόνο με τα disenchant που κάνω έχω βγάλει τ' άντερά μου!! Τι soul dust, strange dust, illusion dust και το κυριότερο τα shards είναι όλα τα λεφτά :-)

H αλήθεια είναι ότι το enchanting και το tailoring έχουν κολλήσει γύρω στο 70 αλλά και με το disenchant μια χαρά λεφτά βγάζω χεχε. Έχω ήδη 30g (lvl 36 priest) δεν είναι πάρα πολλά αλλά είναι μια αρχή (έχω αγοράσει και κάποια καλά items βέβαια). Βέβαια χρειάζομαι άλλα 60 για το πρώτο mount αλλά έχω σκοπό να κάνω αρκετά instances μέχρι το 40 οπότε δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να τα μαζέψω. Τώρα είμαι στο Stranglethorn Vale και έχω ουκ ολίγα quests να κάνω.

Αλήθεια μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιά instances μπορώ να κάνω lvl 36-41? Έχει περάσει κάμποσος καιρός από τότε που ήμουν με τον Mage μου και δεν θυμάμαι :razz:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...