doucaniggia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 H Argent Dawn είναι πάνω οπότε μπαίνεις κάνεις ένα lvl 1 και το κωλοβαράς ατέρμονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ειναι πανω ? μα δεν με αφηνει να κανω login για να δω τους server . Μου κολλαει στο Success ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 απαραδεχτα πραγματα . να μην εχει patch και να ειναι πεσμενοι οι server μεχρι τις 14:30 ... ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 junkies... patience young padawan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 junkies... patience young padawan... Εσυ μπηκες ? γιατι το παλικαρι απο πανω λεει οτι ειναι κανονικα μεσα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 με λένε Χάρη και είμαι ΚΑΛΑ! έχω σταματήσει το WoW από πέρσυ το Πάσχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 με λένε Χάρη και είμαι ΚΑΛΑ! έχω σταματήσει το WoW από πέρσυ το Πάσχα axxaxaxaxa .... και εγω το σταματησα ουτε raid κανω ουτε τιποτα αλλα ειπα αυτες τις μερες αντι να σκοτωνω μυγες στο γραφειο να παιξω λιγο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 μιας και το pve για καλοκαιρι κουραζει παρτε μια pic απο τον rogue με το pvp gear μιας και λογικα σταματαω να παιζω για καλοκαιρι μιιας και θα φυγω για καμια εβδομαδα διακοπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Ya miss something dude , where are the s4 shoulders ? Βασικα ιμβα ειναι το gear σου μην βλεπεις της βλακειες που γραφω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 αμα σταματισω να feed φιλους και παιξω σοβαρα μαλλον θα τα παρω και αυτα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Παιδιά ο zfour είναι ο πιο skilled rogue που έχω δεί.Παίξαμε ένα duel και του έχασα 5%(Μάλλον επειδή εγώ είμαι ο πιο unskilled:X ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Χτες, Kara badges run με pugs. Είπα να πειραματιστώ λίγο και πήγα με pre tbc raiding gear . Μια χαρά πήγε lol αν και χάλασα αρκετά potions (έχω έναν banker γεμάτο με άπειρα pots πρέπει να τα καταναλώσω κάπως ). Το θέμα είναι ότι 4/10 ΔΕΝ είχαν ξαναπάει Kara....shity gear - οι περισσότεροι με arena gear - και παρόλα αυτά βγήκε. Θυμάμαι στις αρχές του παιχνιδιού κάτι ξεγυρισμένα wipes εκεί. Και αν συνυπολογίσω ότι κάθε καρυδιάς καρύδι κυκλοφορεί με BT gear, το pve πρέπει να έχει nerfαριστεί απίστευτα. Μόνο το sunwell λογικά είναι όπως πρέπει να είναι. Την άλλη εβδομάδα σχεδιάζω run kara με 10 άτομα με pre tbc gear, ελπίζω να βρω ανταπόκριση , φάση θα έχει κάτι τέτοιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Κάτσε να δεις γέλιο που θα ρίξουν αυτοί που ματώσαν στα raids όταν βγεί το WOLTK που θα κάνουν delete τα BT/SW epic τους για το lvl 71 green item που έπεσε απο το mob "Hellboar(but with frozen balls)". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 balls of steel>frozen balls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 @@ κουβέντα θα κάνουμε άμα συνεχίσουμε έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις