nikos234 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 πιαιδα σοσοσοσοσ, προσπαθω να κανω log και μου λεει οτι ο λογαριασμος μου has temporally suspended lol τι ειναι αυτο ? εχω τρελαθει τωρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 έκανες κάτι παράνομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 stealthed......there is no need to fight... agreed. αλλιώς καμιά παγιδούλα και aimed shot στο δόξα πατρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 έκανες κάτι παράνομο? πρόσβαλες? έβρισες? έκανες ρατσιστικό σχόλιο ίσως? λατρεύω όταν τρώνε report και μετά suspend λόγο βρισίματος και μετά μου μιλάνε με το σεις και με το σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 όντως..είναι ότι καλύτερο να τρώνε 24ωρο ban και να πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τον πραγματικό κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Warriors pwns!!!! Campara έναν dwarf hunterάκο outlands με τον mage μου να ξεσκουριάσω μιας και πρέπει να είχα να τον πιάσω από τα xmas. Προφανώς άρχισε το κλάμα και ήρθε ένας wannabe ατρόμητος human warrior να τον βοηθήσει πάνω στον netherdrake του....κάτω και ο warrior από lvl 61 mage εκείνη τη στιγμή κυρίως με pre tbc gear και hp λίγο πάνω από 3000 /0\.... Από τις ώρες που εύχομαι να είχα διπλό account για να μπω να συζητήσω μαζί του, να τον συμβουλέψω, να βρούμε μια λύση ρε παιδάκι μου lol. Lightning's Blade alliance : omg deader than dead πας Shatt και βλέπεις μόνο horde, πως κατάντησε έτσι ήμαρτον. 5man πας μόνο με παρέα.... Twilight's Hammer horde : πατείς με πατώ σε....της π**τανας το κάγκελο στον server πανικός. Legendary Application Incoming Is the account you are using originally yours? Account was of my brother but die in mine acsident, so I account =)Do you share the account with someone? 1 brother. Who else are able to access the account? Brother. What is the password to your account? Slovitzka What is the secret question and answer to your account? Slovitzka zé wryko? Όλο το application : http://leiavmolde.net/aw/forums/viewtopic.php?f=3&t=706&st=0&sk=t&sd=a Δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι παίζει warrior....μιας και όπως αποδεικνύεται most warriors zero intellect και RL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 άτσααααα SKILL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 άτσααααα SKILL Δεν κρύβεται το άτιμο, δεν κρύβεται με τίποτα !!!! WTB 1TB HD να γράφει το fraps συνέχεια λέμεεεεεεεε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 έχουν πέσει οι τιμές...βουρ στον πατσά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 πραγματικό κόσμο ???? can magi conjure that? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Warriors pwns!!!! Campara έναν dwarf hunterάκο outlands με τον mage μου να ξεσκουριάσω μιας και πρέπει να είχα να τον πιάσω από τα xmas. Προφανώς άρχισε το κλάμα και ήρθε ένας wannabe ατρόμητος human warrior να τον βοηθήσει πάνω στον netherdrake του....κάτω και ο warrior από lvl 61 mage εκείνη τη στιγμή κυρίως με pre tbc gear και hp λίγο πάνω από 3000 /0\.... Από τις ώρες που εύχομαι να είχα διπλό account για να μπω να συζητήσω μαζί του, να τον συμβουλέψω, να βρούμε μια λύση ρε παιδάκι μου lol. Lightning's Blade alliance : omg deader than dead πας Shatt και βλέπεις μόνο horde, πως κατάντησε έτσι ήμαρτον. 5man πας μόνο με παρέα.... Twilight's Hammer horde : πατείς με πατώ σε....της π**τανας το κάγκελο στον server πανικός. Legendary Application Incoming Όλο το application : http://leiavmolde.net/aw/forums/viewtopic.php?f=3&t=706&st=0&sk=t&sd=a Δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι παίζει warrior....μιας και όπως αποδεικνύεται most warriors zero intellect και RL i rofled at /played with this character: Warrior. Mana: I used rage. Other notable characters: lvl 14 Roge. Class: Warrior (11/33/17) Spec: Much fury. Which metagem you use for pve? I non't use metagem. Which attack ability gives the most threat? Fear. - Which consumables & Flask/pots would you use on bosses? Mage food. (From level 70 tabel.) Why should we pick you? I was good gear! How many FPS do you have in Shattrath? I no play FPS. απο τα τελευταία πάντος ψιλιάζεσε πος παίζει να είναι fake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 παιδια οχι δεν εβρισα καποιον , απλα ειπα την λεξη dick χχχχχχχχχαχαχ 48 ωρες ban ελεος ! καλα δνε το ξερα καν οτι υπαρχει αυτο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 υπομονή τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 πεδες πιος char λετε να εφαγε το μεγαλυτερο buff up στο wrath? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 O Death Knight γιατί πήγε από την ανυπαρξία στο imba κατευθείαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις