Skia11 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 balance στο world of castercraft δεν υπαρχει!Ευτυχως που ανεβασα rogue και παιζω λιγο pvp Fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Fixed Πεστο στον lock μου καθε φορα που παλευω με rogue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Και εσύ στα υπόλοιπα 7 classes κάθε φορά που παλεύουνε με τον lock σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ναι αλλα στην αρενα υπαρχουν μονο 3class available atm :druid, rogue ,warrior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 τι να πω και εγώ με mage και priest ( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ετσι μερικες screenshot για μια γευση Εκανα και το q για το Deathcharger του dk σημερα το οποιο λεγεται Grand Theft Palomino ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 κανενα νεο ποτε βγαινει τελικα το expansion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 επισημα οχι ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 καλησπέρα παιδιά έχω αυτόν τον rogue http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Genjuros&n=Wispme με το πιο πάνω gear έχω συμβουλευτεί τα αντίστοιχα sites για dps αλλά dmg ακόμη δεν έχω δει τι μπορεί να φταίει;;ευχαριστώ εκ των προτέρων μην κράξετε για το gear το γνωρίζω ότι δεν είναι και το τελειότερο αλλά βάση αυτού του gear δεν βγαίνει το αντίστοιχο dmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Η ερώτηση είναι φυσικά τι damage βγάζεις τώρα π.χ. σε συγκεκριμένα Boss. Για δώσε μερικά στοιχεία για να δούμε και ποιά είναι η επίδοση σου αυτή τη στιγμή. Πες μας επίσης τι rotation κινήσεων συνήθως ακολουθείς. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι δεν έχεις κάνει enchant σε όλα σου τα items. Σίγουρα μερικά θα τα αλλάξεις γρήγορα αλλά π.χ. οι μπότες και ο θώρακας είναι καλά και αξίζουν το αντίστοιχο καλύτερο enchant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 πειτε μου μια ρε παιδια ποσο παιζει να δωσω τα παρακατω http://www.egamingsupply.com/forum/trade-world-warcraft-wow-accounts/29152-wts-shaman-rogue-warlock-priest.html#post83801 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 rotation το εξής σε trash ένα sinιster snd 5 sinister evis και σε boss 3 sinister snd 4 sinister rupture αυτό κάνω συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 πειτε μου μια ρε παιδια ποσο παιζει να δωσω τα παρακατω http://www.egamingsupply.com/forum/trade-world-warcraft-wow-accounts/29152-wts-shaman-rogue-warlock-priest.html#post83801 Εγω δεν θα σου πω ποσο να το δωσεις , θα σου πω ομως οτι θα το μετανιωσεις . Ποτε δεν πουλαμε accounts γιατι χανουμε ολο τον ιδρωτα που ρηξαμε σε αυτα .... Καλη απωτοξηνωση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Εγω δεν θα σου πω ποσο να το δωσεις , θα σου πω ομως οτι θα το μετανιωσεις . Ποτε δεν πουλαμε accounts γιατι χανουμε ολο τον ιδρωτα που ρηξαμε σε αυτα .... Καλη απωτοξηνωση . Μαζι σου φιλε μου οταν ομως ξεκινησα να παιζω ειμουν μονος και τωρα τρεχω για ετοιμασιες γαμου οποτε οπως καταλαβαινεις αλλαζει η ζωη μου και δεν νομιζω οτι στις προτερεοτητες μου θα μπει ξανα το WoW . Φτανει τοσο καψιμο φτανει τοσο ξενυχτι φτανει τοσα raids . Εξαλλου βαριεμαι απιστευτα lvl up ξανα και τα items που εχω πεταμα γιατι δεν θα αξιζουν μια στα καινουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μόνι για τους chars τους έδινες κανά 500άρι αλλά πέζουν και τα gold(είναι πολλά τα λεφτά) οπότε δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις