chill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ελπίζω Νοέμβριο γιατί αν βγει xmas με βλέπω να κάνω πρωτοχρονιά στο Ironforge (και δεν θα είναι η πρώτη φορά χαχα ) !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 rofl είπαμε είμαστε κολλημένοι αλλά όχι και έτσι chill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ε εντάξει, εμείς ήμασταν μεγάλη παρέα και είχαμε συνεννοηθεί . Είχε πολύ πλάκα δεδομένου ότι ήμασταν στο vt άτομα από Τουρκία μέχρι Ισλανδία και ακούγαμε happy new year κάθε μια ώρα rofl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Και εγω ελπιζω για Νοεμβρη, οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο Αλλα η blizzard δεν προκειται να βγαλει το expansion αν δεν ειναι 110% ετοιμο (βλεπε Age of conan ) Εντωμεταξυ με το θεεικο ενιαιο spell damage+healing ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρατησω τον lock και θα αρχισω παλι τον preist στο wotlk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 έχει ανακοινωθεί "επίσημα" σε blue post ότι θα βγει τέλος της χρονιάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 τι ενοεις με το ενιαιο spelldamage+healing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πλέον δεν θα υπάρχει bonus πχ +τόσο shadow damage ή +τόσο healing κτλ... Όλα θα είναι +τόσο spell power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 έχει ανακοινωθεί "επίσημα" σε blue post ότι θα βγει τέλος της χρονιάς... yeap....αλλά Blizzard ειναι αυτη...μπορει να ριξει κανα ακυρο για αργοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikMark Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πωλείται Account World of Warcaft. 70 Level, Warrior, στον Server Neptulon. Περιέχει 6700 Gold Διαθέσιμα, Full Epic Tankin', Fury PVE Dps και φυσικά PVP Gear με μίξη s2-s3-s4 + Vindicator, Guardian's Items. Επιπρόσθετα, 33.000 Honor points Και 1740 Arena Points. 375/375 Blacksmith + Armorsmith 375/375 Mining + 2 μήνες προπληρωμένος χρόνος παιχνιδιού! Τον δίνω μόνο 100 ευρώ με όλα τα παραπάνω, λόγω αποτοξίνωσης ( + οικονομικών προβλημάτων ) απ'το παιχνίδι. Πραγματικά εξευτελιστική τιμή! Εάν βρίσκεστε θεσσαλονίκη ή γύρω περιοχές, έχω μεταφορικό μέσο και μπορώ να έρθω στο μέρος σας για επιτόπου συναλλαγή! Για όλα αυτά, αν ψαχτείτε λίγο θα θέλατε ανώ των 700 ευρώ! http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Dualcore +20 ευρώ, αν θέλετε και τα παιχνίδια World of Warcraft + The Burning Crusade! Εάν έχετε σχέση με το Ebay που εγώ δεν έχω, μπορείτε να τον μεταπωλήσετε σε πολύ καλύτερη τιμή! To Call of Duty 4 ( PC ) πωλείται γνήσιο με το Key του στα 30 ευρώ Τηλ. Επικοινωνίας 6974832541 Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ο Παπασωτηρίου έχει την σειρά 2 από τις φιγούρες του wow για όποιον ενδιαφέρεται στα 21.50 οι απλές και στα 39,99 οι 2 μεγάλες (Illidan και Vindicator Marrad). Χτύπησα 2 σήμερα και εξεπλάγην ευχάριστα μιας και είναι κλάσεις ανώτερες από την πρώτη γενιά η οποία δεν μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Στην Στουρνάρη τις έχουν στήσει κι όλας για όποιον θέλει να τσεκάρει πριν αγοράσει. Δώστε προσοχή στο gnome με το κοτόπουλο το σπάει !!!! Άντε να μας έρθει και η τρίτη σειρά να χτυπήσω επιτέλους την κάτωθι....μπαχ gief priest figure plx plx plx (νομίζω μακράν η καλύτερη μέχρι ώρας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/wrath/deathknight/talents.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ασε μαμισε τα ο death night o τρελο pvpas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 το γεγονος οτι πλεον το fire/frost/shadow spell damage θα γινει ενιαιο μας ευνοει εμας τους lock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 το γεγονος οτι πλεον το fire/frost/shadow spell damage θα γινει ενιαιο μας ευνοει εμας τους lock? Δεν θα εχει καμια διαφορα , ισως το μονο μειονεκτημα θα ειναι οτι δεν θα υπαρχουν item με μονο +shadow damage, το οποιο ηταν περισοττερο απο το αντιστοιχο +dmg+healing Πολυ μικρο το κακο κατα την γνομη καθως ποτε δεν συμπαθησα τα item με +shadow dmg Θα ειναι απιστευτα καλο για class τα οποια χρειαζονται διαφορετικα item αν κανουν respec Και abolish disease > death knight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Για παραδειγμα αν εισαι mage και εισαι fire , αν θες να γινεις frost δεν θα ψαχνεις για αλλο gear επιδη δεν θα λεει +fire dmg θα λεει +spell dmg το item ετσι θα ειναι και για frost . (τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις