aliakas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 κανε τον τι μας το λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 λογικά επίσης ρωτάει αν ενδιαφέρεται κάποιος να τον αγοράσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 οχι δεν θα ηθελα να τον πουλησω, αλλα θελω να τον μεταφερω και με το σκεπτικο οτι ειμαστε μια κοινοτητα παικτων, σε διαφορετικους server, σκεφτηκα οτι μπορει να υπηρχε καποιος που να ηθελε ενα tank στο guild, του λυπαμαι αλλα ειστε πολυ κακοπροαιρετοι τεσπα, να στε καλα εγω, δεν το κανα με κακο σκοπο το post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Σημερα , κοιταγα πισω τις σελιδες και θυμομουνα διαφορα πραγματα μεχρι που ειδα , αυτο : Xorxhs! (11-1-2008) Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο wiz@rd21 ...και αυτό δεν είναι πια παιχνίδι, δεν είναι διασκέδαση, είναι κάτι σαν μια δουλειά που κανείς δεν σε πληρώνει και κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά...τουλάχιστον έστι μου έχει κάτσει εμένα, γι' αυτό και το παράτησα μετά απο 3 70ρηδες και ατέλειωτες ώρες μπροστά στην οθόνη. Xorxhs! re c μηπως ειχε hunter ? ενδειαφερομαι... Απο τοτε ψαχνει hunter το παιδι , δεν ξερω για σας αλλα εγω γελασα . Σελιδα : 722 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 πεδες help.ειμαι warrior fury.ειμαι με blue items απο heroic και 2 weapons merci.σιμερα μπικα σε μια guild και τορα θελο help.να κατσο να μαζεπσο gear σιγα σιγα απο badges? ή να pao na paro full merci set?παντα για pve προτι φορα θα παο σε raid.και θελο να μου πειτε τι ακσιζει.ενοιτε πος αν παρο merci θα τα αλακσο με T4-5-6 αργοτερα αλλα για τορα θελο να με πειτε. Raiding with Pve gear must be full of win.Eπειδή απουσιάζω πολύ καιρό από το game μπορεί να άλλαξε και αυτό όμως : "Νοw resilience affects hit rating and core stats when entering an instance.This effect dicipates when you zone out of the instance." Δεν θα το θεωρούσα καθόλου περίεργο.Έτσι κι αλλιώς ez-mode έχει γίνει το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Κάτσε για να καταλάβω.Άμα έχεις p.x 200 resilience θα στο μετατρέπει σε 200 hit rating ή κάποιο ποσοστό του? Το core stats τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Σημερα , κοιταγα πισω τις σελιδες και θυμομουνα διαφορα πραγματα μεχρι που ειδα , αυτο : Xorxhs! (11-1-2008) Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο wiz@rd21 ...και αυτό δεν είναι πια παιχνίδι, δεν είναι διασκέδαση, είναι κάτι σαν μια δουλειά που κανείς δεν σε πληρώνει και κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά...τουλάχιστον έστι μου έχει κάτσει εμένα, γι' αυτό και το παράτησα μετά απο 3 70ρηδες και ατέλειωτες ώρες μπροστά στην οθόνη. Xorxhs! re c μηπως ειχε hunter ? ενδειαφερομαι... Απο τοτε ψαχνει hunter το παιδι , δεν ξερω για σας αλλα εγω γελασα . Σελιδα : 722 . xaxa ναι απο τοτε οντως...εχω ηδη horde hunter αλλα θελω alliance,διοτι παιζει ο κολλητος μου σε alliance.Βαριεμαι τρελα να ανεβασω νεο hunter...ειχα καει τον πρωτο καιρο,ως και Nihilum ειχα μπει...φαντασου. Παντως η αναζητηση εξακολουθει να ισχυει ..lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktsiak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 (επεξεργασμένο) ΑΚΥΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2010 από ktsiak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Xorxhs! Εγω προτεινω http://www.egamingsupply.com/forum/trade-world-warcraft-wow-accounts/ http://buysellmmo.com/trade-your-wow-account-world-of-warcraft-accounts-specifically-for-trade-f24.html Σε αυτα τα δυο εχουν κανει ανταλαγγες δυο φιλαρακια μου ... εχει αρκετο κοσμο και θα βρεις ευκολα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Xorxhs! Εγω προτεινω http://www.egamingsupply.com/forum/trade-world-warcraft-wow-accounts/ http://buysellmmo.com/trade-your-wow-account-world-of-warcraft-accounts-specifically-for-trade-f24.html Σε αυτα τα δυο εχουν κανει ανταλαγγες δυο φιλαρακια μου ... εχει αρκετο κοσμο και θα βρεις ευκολα . thx θα τα τσεκαρω αν και προτιμω face-to-face συναλλαγη για ευνοητους λογους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 μέχρι τώρα θα είχες ανεβάσει έναν Hunter και θα τον είχες ντύσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μέχρι τώρα θα είχες ανεβάσει έναν Hunter και θα τον είχες ντύσει hehe ναι,αλλα που κουραγιο για lvl up hunter ξανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 σπερα πεδες ποτε λετε να βγει to expansion wrath of the lich king? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Νοέμβριο-Δεκέμβριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Eγω θα ελεγα τελη Δεκεμβριου - Ιανουαριο Αν θυμαμαι καλα το BC Ειχε 6 μηνες beta οποτε μαλλον θα παει για παρομοια τακτικη αν και δεν ειναι σιγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις