sleepy_head Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ναι shadow είναι. Οι classes που έχω παίξει και είναι καλά dps (αν ξέρεις να τα παίζεις βέβαια): mage,shadow priest, hunter, rogue. Πιο εύκολα: mage, hunter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 παιδια να ρωτησω κατι γιατι εχω καταμπερδευτει ο shaman ο Enhancement ειναι καλος για arena ή καλυτερα caster/healer ?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 παιδια να ρωτησω κατι γιατι εχω καταμπερδευτει ο shaman ο Enhancement ειναι καλος για arena ή καλυτερα caster/healer ?? ευχαριστω Enchancement αν θες shaman dps για αρενα.(θελει item ομως) Αλλιως healer, ειναι αναλογα πως θες να παιξεις Γενικα σαν healer θα ειναι πιο ευκολο να βρεις team και να πας καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Enchancement αν θες shaman dps για αρενα.(θελει item ομως)Αλλιως healer, ειναι αναλογα πως θες να παιξεις κοιτα τα item θα ειναι απο honor point μεσα απο τα Battlegrounds οποτε λογικα δεν νομιζω να εχω κανενα προβλημα με το dps damage του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodeli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ναι shadow είναι.Οι classes που έχω παίξει και είναι καλά dps (αν ξέρεις να τα παίζεις βέβαια): mage,shadow priest, hunter, rogue. Πιο εύκολα: mage, hunter. Χωρίς να θέλω να QQ, ο mage στα μετα-tbc dungeons βλέπει τους rogue/warlock με...τα κυάλια στο dps... Λίγο βελτιώθηκε η κατάσταση με το fire/icy veins build αλλα και πάλι πίσω είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 κοιτα τα item θα ειναι απο honor point μεσα απο τα Battlegrounds οποτε λογικα δεν νομιζω να εχω κανενα προβλημα με το dps damage του Μια χαρα item θα παρεις απο το honor για αρχη , απλα σαν healer νομιζω οτι θα ειναι αρκετα πιο ευκολα να για arena, τι θεμα ειναι να παιξεις οπως σου αρεσει, αν δεν σου αρεσει το healing μην γινεις healer, δεν θα πας και ασχημα με enchantment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Χωρίς να θέλω να QQ, ο mage στα μετα-tbc dungeons βλέπει τους rogue/warlock με...τα κυάλια στο dps...Λίγο βελτιώθηκε η κατάσταση με το fire/icy veins build αλλα και πάλι πίσω είμαστε. χμμ στα 25man raids συνέχεια στη 5αδα (συνήθως 3αδα) είμαι και με mage και με priest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σε ΒΤ/ΜΗ raid με τον 4-piece T6 lock μου, σπάνια να ΜΗΝ είμαι στην πρώτη θέση του DPS. Ακολουθεί rogue, και warrior με glaive και μετα πάλι locks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodeli Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Σε ΒΤ/ΜΗ raid με τον 4-piece T6 lock μου, σπάνια να ΜΗΝ είμαι στην πρώτη θέση του DPS. Ακολουθεί rogue, και warrior με glaive και μετα πάλι locks. That's my point. Όχι οτι ο mage είναι κακός στο dps. Απλά δεν μπορεί να ξεπεράσει Rogue και Warlock. Με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μια εικονα που εκανα για το guild μου για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 That's my point. Όχι οτι ο mage είναι κακός στο dps. Απλά δεν μπορεί να ξεπεράσει Rogue και Warlock. Με τίποτα. Και πάλι, για να είμαστε δίκαιοι, εξαρτάται πολύ από το raid setup και την μάχη. Στον archimonde ας πούμε α περάσω σε dps τα melee dps μας, ε κάτι δεν πάει καλά, απλά ΔΕΝ γίνεται. Επίσης αν δώσεις boomkin, shaman και SPriest στο mage group και εμένα με αφήσεις με τους hunters θα κάνει διαφόρα Αλλά σε ΙΣΑ μεγέθη, οι warlocks αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο dps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αν και η εμπειρία μου σε raid φτάνει μέχρι Gruul (noob ) θυμάμαι ότι πρώτη τριάδα ήταν mage εκτός αν κάποιος ήταν ιδιαίτερα ντυμένος. Ότι και να λέμε εξαρτάται το boss και τα tactics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Και εγώ σαν mage που έφτασα μέχρι BT 5o boss ήμουν πάντα στην 4αδα και αρκετές φορές 1ος. Σχεδόν πάντα ήμουν σε group με warlock,Sp και shaman. Παίζει πολύ ρόλο το Tank και το πόσο καλά συνεργάζεσε με το Tank(εννοείτε ότι το gear μετράει πάνω από όλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Οταν παιζω τον sp μου με 1100spell damage βγαινω παντα στην πρωτη 5αδα. Οταν παιζω τον rogue μου με warglaive βγαινω παντα στην πρωτη πενταδα. Οταν παιζω τον elemental shaman μου με 1200 spell dmg & 40% crit unbufed βγαινω στην πρωτη 5αδα. Οταν παιζω εναν mage φιλου μου full t6 βγαινω παντα στην πρωτη 5αδα. Κοινος, ολα τα class αναλογα το fight και ποσο focused ειναι ο καθενας στην μαχη μπορει να στησει την μαχη επανω του και να μπορεσει να ανταποκριθει αναλογα στις απαιτησεις. Βεβαια υπαρχουν αρκετες οπου μερικα class αποδιδουν λιγοτερο και αλλες οπου αποδιδουν τα μεγιστα. Αλλα συνηθως σχεδον ολα τα class με μερικες εξερεσεις οπως ms warriors και feral druids (οπου και παλι εχω δει να πιανουν κορυφη μερικες φορες) μπορουν ανετότατα να κονταροχτυπηθουν με όλα τα άλλα. Τώρα απλά για μερικά είναι πιο εύκολο (shadowbolt locks demo/destro spec ) και για άλλα πιο δύσκολο (pew pew rogue να τρέχει σαν χαζός πίσω απο το boss) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyngus X-1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Παιδια εχω εναν lock 70lvl στο silvermoon και σκεφτομαι να αλλαξω server επειδη θελω να μπω σε ενα guild (ελληνικο κατα προτιμιση ) οπου να κανει κανενα raid το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω καλη γνωση αγγλικων και μαθαινω σιγα σιγα το game ξερετε κανεναν ησυχο server οπου να υπαρχει κανενα ελληνικο guild στα μετρα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις