xania4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 gold beggar και μέσα από το forum, αυτά είναι Σιγά μωρέ όλοι μας κάποια στιγμή χρειαστήκαμε gold και ζητήσαμε από κάποιον.Εχεις pm φίλε με το name μου.
xania4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ναι σου έστειλα pm στο forum μόλις μπώ στο game θα τα πούμε απο κεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 female gnome με ροζ κοτσιδάκια να λέει "gold plx" (όχι plz) είναι όλα τα λεφτά
becausE Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 μια φορά σε RP server εγώ Please brave warrior i beg you for some coins i need to feed my tauren wife and my 6 troll kids
Greygore Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εχει ενα φιλαρακι rogue σε RP server, κανει γυρες Shattrath και ριχνει τα εξης whisper: "You notice your money pouch is significantly lighter... You have been robbed, missing about 1 gold piece!" Στο καπακι ανοιγει trade, και 99% των περιπτωσεων του δινουν το g ασυζητητι
lefterinho Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εχω ενα προβλημα να εγκαταστησω το wow στ λαπτοπ μ! μηπως ξερει κανεις τ μπορει ν παιζει γτ εχω ακουσει οτι μπορει ν χρειαζεται κ κατι παραπανω απο τ install cd... αν ξερει κανεις ας μ πει! thnx
imr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εχω ενα προβλημα να εγκαταστησω το wow στ λαπτοπ μ! μηπως ξερει κανεις τ μπορει ν παιζει γτ εχω ακουσει οτι μπορει ν χρειαζεται κ κατι παραπανω απο τ install cd... αν ξερει κανεις ας μ πει! thnx Τι ακριβως προβλημα εννοεις? Αφου κανεις την εγκατασταση πρεπει να κατεβασεις και τα πατψη για να αρχισεις να παιζεις
lefterinho Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 το ξερω οτι πρεπει ν κατεβασω τ patch αλλα δν γινεται η εγκατασταση καθολου γτ οταν παταω ν γινει μ βγαζει ενα error... τν μια φορα ηταν κατι π ελεγε σ σχεση μ mp3 lame (κατι τετοιο) κ τν αλλη μ εβγαλε να το τερματησω...
imr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 το ξερω οτι πρεπει ν κατεβασω τ patch αλλα δν γινεται η εγκατασταση καθολου γτ οταν παταω ν γινει μ βγαζει ενα error... τν μια φορα ηταν κατι π ελεγε σ σχεση μ mp3 lame (κατι τετοιο) κ τν αλλη μ εβγαλε να το τερματησω... Δεν καταλαβα τι παιζει, λογικα ο codec δεν εχει σχεση με το wow Αν μπορεισ να βρεις καποιον που εχει το wow μπορεις να αντιγραψεις τον φακελο σε ενα dvd και μετα στο laptop σου, δεν χρειαζεται εγκατασταση, θα παιζει κανονικα και θα εχεις και τα patch
kalpas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 1η ερωτηση:το drain life θεωριτε shadow damage? 2η ερωτηση:τι char μετραει για pve dps?
Προτεινόμενες αναρτήσεις