Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάλι sorry που είμαι τόσο κακομαθημένος και μου την σπάει όταν με γράφουν και δεν λένε ούτε ένα ευχαριστώ όταν βοηθάω...τι αχάριστος που είμαι...

gn

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ένας από το guild μου botάρει συνέχεια...σπάνια να παίξει αυτός κανονικά σε bg. Και το μόνο που έχει κάνει η blizzard είναι κάθε φορά που τον πιάνει τον banάρει για 24 ώρες...

Δημοσ.

καλημερα παιδια ξανα. η γατα ειναι 70lvl αλλα εχω και μια 60 lvl απο wintersrping.αν και καταλαβα τι παιζει με το loyalty, πιστευω οτι για να ανεβει το loyalty και να κανει train θα παρει αιωνες....μια πιο γρηγορη λυση μηπως υπαρχει;

Σας ευχαριστω ξανα για την ανταποκριση :)))

Δημοσ.

Εγώ δεν botαρα ποτέ αλλά στα AV Weeks συνήθως έπαιρνα ένα βιβλίο στα χέρια και thats it. Σκότωνα 2 rams με το που έμπαινα για να μην έχω μηδενικά stats πήγαινα τον char μου στα dwarfόσπιτα στην μέση του bg και διάβαζα το βιβλίο μου με την ησυχία μου.

Δημοσ.
Εγώ δεν botαρα ποτέ αλλά στα AV Weeks συνήθως έπαιρνα ένα βιβλίο στα χέρια και thats it. Σκότωνα 2 rams με το που έμπαινα για να μην έχω μηδενικά stats πήγαινα τον char μου στα dwarfόσπιτα στην μέση του bg και διάβαζα το βιβλίο μου με την ησυχία μου.

ακριβώς το ίδιο αλλά με anime σε alt-tab . :X

Δημοσ.

μερα και απο μενα.ασχετο με αυτο που λετε μιπος κανεις πεζει genjuros alliance να με στιλει κανενα ψιλο για τσαντες και skills?

Δημοσ.

1G!!!! τι με λες τώρα ρε φίλε, είμαι lvl 2 στον Genjuros τώρα...άμα περιμένεις άλλα 30 lvls (να πάρω και το Mount) θα σε φτιάξω σίγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...