Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 και πάλι sorry που είμαι τόσο κακομαθημένος και μου την σπάει όταν με γράφουν και δεν λένε ούτε ένα ευχαριστώ όταν βοηθάω...τι αχάριστος που είμαι... gn
Praetorianos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Chill out dudes... ΥΓ Κάποιος mod ας σβήσει αυτά τα τελευταία posts
sleepy_head Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Και ένας από το guild μου botάρει συνέχεια...σπάνια να παίξει αυτός κανονικά σε bg. Και το μόνο που έχει κάνει η blizzard είναι κάθε φορά που τον πιάνει τον banάρει για 24 ώρες...
vamp76 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 καλημερα παιδια ξανα. η γατα ειναι 70lvl αλλα εχω και μια 60 lvl απο wintersrping.αν και καταλαβα τι παιζει με το loyalty, πιστευω οτι για να ανεβει το loyalty και να κανει train θα παρει αιωνες....μια πιο γρηγορη λυση μηπως υπαρχει; Σας ευχαριστω ξανα για την ανταποκριση ))
chill Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Εγώ δεν botαρα ποτέ αλλά στα AV Weeks συνήθως έπαιρνα ένα βιβλίο στα χέρια και thats it. Σκότωνα 2 rams με το που έμπαινα για να μην έχω μηδενικά stats πήγαινα τον char μου στα dwarfόσπιτα στην μέση του bg και διάβαζα το βιβλίο μου με την ησυχία μου.
headbanger Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Εγώ δεν botαρα ποτέ αλλά στα AV Weeks συνήθως έπαιρνα ένα βιβλίο στα χέρια και thats it. Σκότωνα 2 rams με το που έμπαινα για να μην έχω μηδενικά stats πήγαινα τον char μου στα dwarfόσπιτα στην μέση του bg και διάβαζα το βιβλίο μου με την ησυχία μου. ακριβώς το ίδιο αλλά με anime σε alt-tab .
kalpas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 μερα και απο μενα.ασχετο με αυτο που λετε μιπος κανεις πεζει genjuros alliance να με στιλει κανενα ψιλο για τσαντες και skills?
Skia11 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 1G!!!! τι με λες τώρα ρε φίλε, είμαι lvl 2 στον Genjuros τώρα...άμα περιμένεις άλλα 30 lvls (να πάρω και το Mount) θα σε φτιάξω σίγουρα.
xania4ever Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Θα στα δώσω εγώ πές μου το name σου.Και εσένα skia αν θές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 gold beggar και μέσα από το forum, αυτά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις