xania4ever Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά ένας κολλητός μου έφαγε ban επειδή μπόταρε στο bg(24 ώρες ban).Εχω την εξής απορία.Πώς τον κατάλαβαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 report από άλλους users... με το συμπάθειο, αλλά ΚΑΛΑ να πάθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Moνο 24 ωρες!!! Εγω θα του αφαιρουσα ολο το Honor και τα badges και ας κλεγοταν μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αν χρησιμοποίησε bot system και δεν ήταν απλά afker καλό θα ήταν να του έκλειναν το account δια παντός και όχι για ένα 24ώρο μόνο....Οι botάδες ας πάνε στο lin-AIDS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Bot χρησιμοποίησε μου είχε πεί μάλιστα να μου το δώσει αλλα είπα εγώ όχι γιατί φοβήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 κακίες για τα bot δηλαδή δεν έχετε κάνει ποτε afk με Vertilo και το παίζεται παναγίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εγω ποτε. Μονο μια φορα επειδη θα αργουσα στον καφε αφησα ΑΒ στη μεση χωρις να κανω log out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 πεδες genguros alliance i horde εχει πιο πολλους ελληνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 alliance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 οκ μια τελευτεα ερωτηση στον genguros horde i alliance εχει πιο πολλους ελληνες αν ξερει κανεις? alliance...και horde αρκετούς στον Twilight's Hammer πεδες genguros alliance i horde εχει πιο πολλους ελληνες? όταν λέω μπαλάρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ρε συ αλλη δουλεια εκτος απτο να σχολειαζεις εμενα δεν εχεις προτη φορα μπικα σε forum και δεν την πολυ παλευω πρεπει να με postareis σινεχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 αν δεν σου αρέσει υπάρχει και το ignore... όταν βλέπω ότι με γράφεις κανονικά και ξαναρωτάς τι θες να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 οκ διλαδι επειδι εγω δεν το καταλαβα εσυ πρεπει να με postareis?δεν το βρισκο και οτι πιο σωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 οκ sorry δεν ξαναβοηθάω/απαντάω στις απορίες σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 καλα εσυ ξες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις