sarisn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι αυτό με τους Rogues είχε καταντήσει αηδία είναι η αλήθεια, σε αρχίζανε στις "ψιλές" χωρίς να το καταλάβεις και σε 3-4 δευτερόλεπτα ήσουν στον άλλο κόσμο :razz:. Καιρός ήταν να το διορθώσουν αυτό ώστε να μπορούν και τα υπόλοιπα classes να τους συναγωνιστούν ;-).
mindtrapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.imagelink.org/CT_RaidAssist.zip
Alt3rnative Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia eleos pia.Re polaki ektos apo parapona vriskeis tpt kalo sto paixnidi?An se xalaei asto re sy kai paikse kati allo.De sto lew me empathia alla vrizeis vrizeis vrizeis.Mhn paizeis tote.Oson afora ta addons pou de doulevoune de nomizw oti h Bliz einai ypoxrewmhn na ftiaxnei to patch wste na doulevoun ta addons.Kai telos oso afora stous rogues simfono me tous pio panw oti kairos htane na allaksoune kapoia pragmata me auto to class.Mazi sou mono sto thema twn realms otan peftoune.Sta alla exeis adiko.Sou ksanalew an ksenerwneis mhn paizeis.Kalo tha sou kanei tha iremiseis kai meta mporei na to ksanapiaseis me megaliteri oreksi!
andrip Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Oson afora ta addons pou de doulevoune de nomizw oti h Bliz einai ypoxrewmhn na ftiaxnei to patch wste na doulevoun ta addons. Απο τη στιγμη που το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών παίζουν με addon (και προφανώς το γνωρίζει αυτό η blizzard) θα έπρεπε ίσως να πρόσεχε κάποια πράματα για να μη δημιουργούνται προβλήματα. Πάντως κι έτσι θα βγούν καινούργιες εκδόσεις addon να κάνουν τη δουλειά τους
andrip Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 παίδες έβαλα το insomniaX και έκανα κανα μισάωρο μέχρι να το στρώσω, αυτό που δε μπορώ να κάνω είναι όταν είμαι σε παρτυ να κουνάω τα πραματάκια με τις ενέργειες των παικτών αλλα ούτε και τη δική μου έχει κανείς ιδέα πως γίνεται; ΥΓ: Πολύ τίγκα ρε παιδι μου παντως edit: Παιδες σορρυ λάθος το βρήκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 apo thn stigmh pou ta addon den ta vgazei h blizzard sta @@ ths... na katsoun na ftia3oun new compatible version autoi pou ftiaxnoun ta addon...
andrip Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 apo thn stigmh pou ta addon den ta vgazei h blizzard sta @@ ths...na katsoun na ftia3oun new compatible version autoi pou ftiaxnoun ta addon... αυτό κάνει καλό στην ίδια; δε λέω οτι τώρα δε θα παίζει κανείς αλλα για σκέψου να παίζαν όλα οκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 gia to addon plhrwnoume thn syndromh h gia to game? poios mas krataei sto paixnidi to addon? epeidh dld egw variemai na kanw update to addon h na to 3anary8misw apo thn arxh h na valw allo pou mporei sthn telikh na me voleuei perissotero apo auto pou eixa, prepei oi programmatistes ths blizzard pou ftiaxnoun ta patches (kai genikotera to game) na skeftontai emena? eleol dld...
LL_NEO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Θα σε σοκάρω, αλλά ναι εσένα πρέπει να σκέφτονται, τον average joe. Και αν θες τη γνώμη μου θα έπρεπε εξαρχής να μην έχουν αφήσει τόσο χώρο στα add ons, αλλά να είχαν προβλέψει τις απαιτήσεις (τις περισσότερες τουλάχιστον) των χρηστών. Για παράδειγμα θα ήθελα να ήξερα ποιος μαλάκας εκεί πίστεψε ότι με 12 κουμπάκια διαθέσιμα στην κάθε στιγμή μπορεί να γίνει δουλειά. Βάλτε ρε καραγκιόζηδες διαθέσιμες πολλές μπάρες ταυτόχρονα, αφού ξέρετε τι θα γίνει. Με τα γαμωβελάκια πάνω κάτω θα είμαστε, ή θα ξέρω εγώ απέξω σε ποια σειρά και σε ποιο κουμπί έχω το fire searing totem? Αφού λοιπόν δεν ήταν άξιοι να το κάνουν αυτό, ας πρόσεχουν τουλάχιστον την συμβατότητα με τα δημοφιλέστερα addons, εν ανάγκη ας συμπεριλάβουν μερικά απο αυτά. Εκτός και αν θέλουν να περιορίσουν το κοινό τους σε αυτούς που δε βαριούνται να παίζουν με text editing και command lines. Ήδη έχω ξενερώσει αρκετά και ειλικρινά αν αύριο έπρεπε να ανανεώσω τη συνδρομή μου θα έπαιρναν μια μερίδια @@
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 egw giati pisteuw pws prepei na ginetai to anti8eto? dld autoi pou ftiaxnoun ta addons na ta kanoun pio compatible me oles tis versions tou WoW? o mikros symvadizei me ton megalo...oxi to anti8eto...
Alt3rnative Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Ti lalakies einai autes re?Na ftiaksei leei i Bliz to patch compatible me ta addons.Kala re pate kala?Ti einai auta ta pragmata?Na erthei mipos spiti sas na sas kanei kamia p**a?An exete ksenerwsei de sas ypoxrewnei kaneis na paizetai.Akou re file pragmata.Na katsei leei na ftiaksei to patch compatible me ta dimofilestera addons.Anikousto.Grow up epitelous.
LL_NEO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Διαβάσατε και οι δυο τι έγραψα ή είσασταν απασχολημένοι με τις πλαστελίνες σας; Το παιχνίδι έτσι όπως είναι απο μόνο του, πολύ απλά ΔΕΝ παίζεται. Δε μιλάω ούτε για decursive ούτε για raid assist και τα σχετικά. Ένα q δυο επίπεδα παραπάνω απο το lvl σου να προσπαθείς να βγάλεις το Interface σε "κόβει". Αντι λοιπόν η bliz να κάτσει να κάνει τροποποιήσεις στο στυλ που γνωστά addons εισήγαγαν κάθεται και μου περνάει μέσα μαλακίες τύπου dress room, λες και είμαι ο Lakis Gavalas και αν δε μου πηγαίνει το helmet θα το δώσω πίσω και ας μου δίνει καμια 50αριά armor παραπάνω και +2 σε spirit kai intel. Δεν το κάνει ούτε και αυτό και τότε ναι φυσικά και έχω την απαίτηση να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ήπια τα updates της σε σχέση με τα addons. Αν εσύ Tresh είσαι παγερά αδιάφορος έναντι του lootlink αλλά απο την άλλη γουστάρεις να βλέπεις το lvl15 χαρακτήρα σου na φοράει την πανοπλία ενός lvl60, συγνώμη αλλά οι υπόλοιποι δε πολυσυγκινιόμαστε Επιπλέον για μένα ανήκουστο είναι να έχω πληρώσει ένα παιχνίδι αυθεντικό, να σκάω κάθε μήνα τη συνδρομή και για λόγους για τους όποιους ευθύνεται η εταιρία να μη μπορώ να παίξω. Και μη μου πει κανείς για τα addons διότι 9/10 το lag του παιχνιδιού δεν υποφέρεται. Επομένως λοιπόν alternative αν το να παίξω αξιοπρεπώς το παιχνίδι συνεπάγεται πίπα, τότε όχι μόνο πίπα απαιτώ, αλλά και ψαλίδια, 69, πισωκολλητά, παρτούζες, s&m (όχι scarlet monastery) και ολίγον απο κοπρολαγνία. Cheers
andrip Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 έστ οτι σε κάθε update που κάνουν τα windows οι μισες εφαρμογές (βάλε και το wow) δε σου έτρεχαν. Δε θα συχτήριζες τη microsoft ε; οοοοοοχι μα τη είναι αυτα που λέω, εσυ θα συχτήριζες τη blizzard, τη mozilla, τη macromedia κλπ...
mindtrapper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 LL gia tis mpares pou les ego san shaman den xrisimopoiw addon. Apo to Interface apla energopoihse ta action bar kato arsitera kai dexia kai to dexi. Tha exeis arketo xoro san shamanos gia ola auta pou thes...
LL_NEO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δε μου φτάνουν mindtrapper . Είμαι λίγο ψείρας βέβαια αλλά αν δεις ένα screenshot απο το interface μου θα καταλάβεις. Και φυσικά οι μπάρες ήταν ένα παράδειγμα έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις