Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πωλειται Account με 2 χαρακτηρες σε PvP server (Genjuros):

*70 Gnome Female Warlock με τα εξης

Full Season 3,εκτος απο Shoulders & Weapon(1100 spell damage,408 resilience,13.5k hp)

full enchanted,SL/SL Spec 40.000 honor για ξοδεμα

*70 Human Male Mage με τα εξης

Full Season 3,Season 2 shoulders,season 2 weapon (915 Spell damage se frost spec,430 resilience,10.8k hp)

full enchanted,exalted with ALL BG Faction

price: 349 Eurw,sizitisimi

PM me για περισσοτερες πληροφοριες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πεδες τι παιχνιδι να παιξω μεχρι να βγει το diablo 3?σκεφτομαι για wow αλλα τι char λετε να κανο και σε πιον server?πειτε μου εναν server με πολους ελληνες.

Παιδιά Καλημέρα, εχω μια κρισιμη ερωτηση που δεν ξερω τι να κανω...εχω εναν hunter 70lvl και οσο τον ανεβαζα μια μονο φορα χρησιμοποιησα για pet,cat.τις αλλες φορες αλλα pets.το θεμα ειναι οτι τωρα που εχω κανει tame μια γατα δεν μου δινει talent points!την εχω 1 μηνα τωρα.εκανα unlearn τα talent points ολων των pets αλλα και παλι τιποτα.και το εκανα αυτο γιατι με αρχιζε με -50 talent points και δεν ανεβαινε το loyalty.

Τι να κανω; να παρω lvl 68,69? και να ξανακανω unlearn τα talent points πριν την κανω tame?εχω μπερδευτει απιστευτα!:((((

τί lvl είναι το γατί? Για να ανέβει σε lvl πρέπει να σκοτώνεις mobs που είναι τουλάχιστον πράσινοι για εσένα (lvl65 νομίζω) όταν έχεις την γάτα έξω. Σιγά σιγά θα ανέβει και το loyalty.

Επίσης αυτό το site είναι ότι καλύτερο για pets: http://petopia.brashendeavors.net/

πεδες τι παιχνιδι να παιξω μεχρι να βγει το diablo 3?σκεφτομαι για wow αλλα τι char λετε να κανο και σε πιον server?πειτε μου εναν server με πολους ελληνες και ειναι horde i alliance.

greekjuros...ε sorry genjuros :P

Παίζει να την έγραψες στα παπούτσια σου αυτή την απάντηση ε?

Επίσης και ο Kul Tiras είχε κάμποσους έλληνες στην Alliance μεριά που ήμουν αν και δεν είναι Genjuros, που έχει στο gchat το 80% ελληνικά:-)

Όσο για συμβουλή χαρακτήρα, τώρα τα έπιασες τα λεφτά σου.. Δεν μπορούμε να σου πούμε είναι ανάλογα τι σου αρέσει να παίζεις. Θες να τρως ξύλο, φτιάξει warrior, θες να το παίξεις γκόμενος, φτιάξε hunter, θες να παίζεις μπαμπέσικα και να ακούς χριστοπαναγίες, φτιάξει rogue, θες να κάνεις dmg, φτιάξε warlock κτλ κτλ Είναι αναλογα του στυλ παιχνιδιού σου.

Εγώ πήρα priest πχ γιατί μου αρέσει το healing και άμα βαρεθώ κάνω respec και κάνω τρελό damage (ναι τρελό dmg με Priest υπάρχει πρόβλημα? :P)

• Super Moderators
πεδες τι παιχνιδι να παιξω μεχρι να βγει το diablo 3?σκεφτομαι για wow αλλα τι char λετε να κανο και σε πιον server?πειτε μου εναν server με πολους ελληνες.

greekjuros...ε sorry genjuros :P

πεδες τι παιχνιδι να παιξω μεχρι να βγει το diablo 3?σκεφτομαι για wow αλλα τι char λετε να κανο και σε πιον server?πειτε μου εναν server με πολους ελληνες και ειναι horde i alliance.

μπαλάρες όμως?

ρε παίδες ,

να ρωτήσω κάτι , γιατί είχαμε κάτι καυγάδες στο (ελεεινό) guild που είμαι .

Έχουμε δύο παίκτες , ο ένας κάνει overall dmg 100 k και ο άλλος 120Κ . Ο πρώτος έχει dps 1000 και ο δεύτερος 900. Εσείς πως το εξηγείται?

Η δική μου γνώμη ήταν ότι ο δεύτερος απλά έχει χειρότερο gear , γιαυτό είναι πιο κάτω στο dps , ενώ το ότι κάνει πιο πολύ overall dmg σημαίνει ότι απλά είναι πιο activ στη μάχη , ενώ ο πρώτος είναι slacker . Μιλάμε πάντα για ίδια class για να έχοθμε συγκρίσιμα μεγέθη . Γιατί αν πας να συγκρίνεις mage με Spriest , ο δεύτερος θα πατώσει.

Για πέστε καμιά γνώμη . Στην τελική τι μετράει πιο πολύ , το overall dmg ή το dps ?

ρε παίδες ,

να ρωτήσω κάτι , γιατί είχαμε κάτι καυγάδες στο (ελεεινό) guild που είμαι .

Έχουμε δύο παίκτες , ο ένας κάνει overall dmg 100 k και ο άλλος 120Κ . Ο πρώτος έχει dps 1000 και ο δεύτερος 900. Εσείς πως το εξηγείται?

Η δική μου γνώμη ήταν ότι ο δεύτερος απλά έχει χειρότερο gear , γιαυτό είναι πιο κάτω στο dps , ενώ το ότι κάνει πιο πολύ overall dmg σημαίνει ότι απλά είναι πιο activ στη μάχη , ενώ ο πρώτος είναι slacker . Μιλάμε πάντα για ίδια class για να έχοθμε συγκρίσιμα μεγέθη . Γιατί αν πας να συγκρίνεις mage με Spriest , ο δεύτερος θα πατώσει.

Για πέστε καμιά γνώμη . Στην τελική τι μετράει πιο πολύ , το overall dmg ή το dps ?

Εξαρτάται. Ας πούμε αν ο slacker παραμείνει slacker τότε καλύτερος είναι αυτός με το overall dmg. Αν όμως ξέρω ότι μόλις σφίξουν οι κώλοι ο άλλος θα σταματήσει να τα ξύνει και θα κάνει το dmg που πρέπει τότε θα έπαιρνα στο raid αυτόν με το μεγαλύτερο dps γιατί δείχνει ότι είναι "καλύτερος" σε έκτακτες περιπτώσεις.

Slackers υπάρχουν πολλοί όταν πχ έμπειροι παίκτες πάνε για πρώτη φορά noobαδες karazhan. Αυτοί κάνουν τα πολλά πολλά λόγω καλύτερου gear και αφήνουν τους πιο μικρούς να ξεπατώνονται για το dmg. Άδικο αλλά wow is a bitch

ΥΓ Λίγα τα λόγια σου για τους spriests :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...