Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Κερδιζουμε 3/4 των AV, και χανουμε 4/5 σε WSG και ΑΒ, στο EoS υπαρχει καποια ισορροπια αλλά και παλι ειναι μπροστα σε νικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Κερδιζουμε 3/4 των AV, και χανουμε 4/5 σε WSG και ΑΒ, στο EoS υπαρχει καποια ισορροπια αλλά και παλι ειναι μπροστα σε νικες. ΝΑι έτσι είναι αν και βράδινές ώρες νικάμε πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ε αφου δεν υπαρχει ψυχη απο horde παιζουμε μονοι και νικαμε η καταλληλη ωρα για να κανεις το daily AB ειναι στις 5 το πρωι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ακριβώς εγώ τότε τα κάνω.Σε ποιόν σέρβερ παίζεις φίλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Στον Genjuros αλλα δεν ασχολουμαι πολυ καμια ωριτσα τη μερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Και εγώ genjuros παίζω.Πως σε λένε?ΤΙ ώρα μπαίνεις περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ascar Sh.Priest δεν μπαινω σε στανταρ ωρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Κερδιζουμε 3/4 των AV, και χανουμε 4/5 σε WSG και ΑΒ, στο EoS υπαρχει καποια ισορροπια αλλά και παλι ειναι μπροστα σε νικες. Έτσι ακριβώς. Γι'αυτό συνήθως παίζω τον horde σε BG (ίδιο group, άλλος server). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Α και κατι ασχετο ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ PVP!!http://www.youtube.com/watch?v=VNI3OPAUUIY Off topic αλλά πρέπει να ρωτήσω . Το πρώτο τραγούδι που παίζει σε αυτό το video ξέρει κανείς ποιο είναι? Cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ρε παιδια μιας και μιλατε για battlegrounds μπαινω ακι παιζω alliance και ολο χανουμε , δηλαδη δεν ξερω τι γινεται πως ειναι δυνατον αυτο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Είναι passive racial των alliance, εκτός άν αρχίσει το BG με 2 horde - 10 allies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Off topic αλλά πρέπει να ρωτήσω . Το πρώτο τραγούδι που παίζει σε αυτό το video ξέρει κανείς ποιο είναι? Cheers! Kαι εμένα μου άρεσε πολύ.Δυστυχώς δεν ξέρω όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Kαι εμένα μου άρεσε πολύ.Δυστυχώς δεν ξέρω όνομα. απο το karate kid ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αλλά τέλος πάντων όπως είπε και ο xorxhs το you are the best από το karate kid είναι. http://www.youtube.com/watch?v=9fWvub_WBho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 αα,και κατι που εμαθα πριν απο λιγο....WOTLK BETA SIGNUPS ARE OUT.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις