Cue Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μάλιστα...και να ρωτήσω κάτι άλλο. waypoints υπάρχουν ή κάθε πρέπει να έχω το δάχτυλο κολλημένο στο 'w' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 υπάρχουν flight points που πληρώνεις και σε μεταφέρει το "πουλί" για μεγάλες αποστάσεις αυτό... για μικρότερες την βγάζεις με ποδαράτο αλλά don't worry υπάρχει και το Num Lock που είναι για auto run στο lvl 40 υπάρχει δυνατότητα για mount πάντως...60% faster από το ποδαράτο και στο lvl 60 το "epic" mount...100% faster από ποδαράτο (οι shamans έχουν στο lvl 20 το ghost wolf και οι druids στο lvl 30 το travel form που πάνε πιο γρήγορα από ποδαράτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 και οι hunters έχουν κάποιο aspect στο lvl20 νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 στο lvl 40 υπάρχει δυνατότητα για mount πάντως...60% faster Το αλλαξαν το απλο mount το περνεις απο 30 level τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ah μπήκε κιόλας αυτό το patch? πάλι καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δηλαδη τερμα το τρεξιμο καθε φορα που πηγαινες SM? Να ρωτησω και εγω κατι, το τελευταιο καιρο παιζω πολυ bg αλλα δεν ξοδευω το honor ή τα badges περιμενοντας το νεο σετακι οτανβγει το WoTLΚ. Καλα κανω ή να τα ξοδεψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μου φαίνεται η υπόθεση WoW έκλεισε κάπως άδοξα για μένα Ίσως γιατί δεν έχω κάποιον να μου δείξει από κοντά κάποια πράγματα. Έψαχνα να βρω ένα τιμημένο bow, δεν έβρισκα πουθενά! Άσε το άπειρο περπάτημα Χαχα. Με έκανε rape ένα goblin lvl 10 (και εγώ lvl 10 hunter) από ένα απλό quest και μου φαίνεται πως έβαλε την ταφόπλακα Επιστρέφω στο DS προς το παρόν να ηρεμίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ !!! ΠΗΡΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΣΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ INVALID ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ 29 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΑ ! ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δεν λεει invalid αλλα error int the page δεν ξερω εχω τρελαθει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ξαναδοκίμασε και σιγουρέψου οτι το έχεις γράψει σωστά επίσης , δοκίμασε μετά απο καμιά 2ωρες μερικές φορές τρώει κολλήματα το έχω πάθει και εγώ . Αν πάλι τίποτα mail στην blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ξαναδοκίμασε και σιγουρέψου οτι το έχεις γράψει σωστά επίσης , δοκίμασε μετά απο καμιά 2ωρες μερικές φορές τρώει κολλήματα το έχω πάθει και εγώ . Αν πάλι τίποτα mail στην blizzard σου λεει invalid και μετα απο 2 ωρες πχ την δεκτηκε ? τα εχω παιξει τωρα και ξενερωσει αγρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μου φαίνεται η υπόθεση WoW έκλεισε κάπως άδοξα για μένα Ίσως γιατί δεν έχω κάποιον να μου δείξει από κοντά κάποια πράγματα. Έψαχνα να βρω ένα τιμημένο bow, δεν έβρισκα πουθενά! Άσε το άπειρο περπάτημα Χαχα. Με έκανε rape ένα goblin lvl 10 (και εγώ lvl 10 hunter) από ένα απλό quest και μου φαίνεται πως έβαλε την ταφόπλακα Επιστρέφω στο DS προς το παρόν να ηρεμίσω... Φίλε αν παίζεις genjuros μπορώ να σε βοηθήσω εγώ με λεφτά,boost κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 genjurus here also Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μου φαίνεται η υπόθεση WoW έκλεισε κάπως άδοξα για μένα Ίσως γιατί δεν έχω κάποιον να μου δείξει από κοντά κάποια πράγματα. Έψαχνα να βρω ένα τιμημένο bow, δεν έβρισκα πουθενά! Άσε το άπειρο περπάτημα Χαχα. Με έκανε rape ένα goblin lvl 10 (και εγώ lvl 10 hunter) από ένα απλό quest και μου φαίνεται πως έβαλε την ταφόπλακα Επιστρέφω στο DS προς το παρόν να ηρεμίσω... m8 αν πάντος θες να το δεις το παιχνίδι θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να φτάσεις 20 lvl και μετά να πεις αν όντος σου αρέσει ή όχι. Tο ξέρω ότι είναι λίγο σπαστικά στην αρχή τα quest κυρίως λόγο gear,αλλά αν κρατήσεις και φτάσεις γύρω στα 20 πιστεύω θα σου αρέσει μετά. Πέρα από τα quest πήγαινε σε μια πόλη και πάρε τα profession σου και δες τα λίγο,μπες κανένα battleground(και αυτό στην πόλη είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Eυχαριστώ παίδες ειλικρινά! Απλά το game δεν είναι για μένα τλκ. Δε ξέρω. Ίσως να περίμενα ένα Warcraft III (έστω και II) οnline και για αυτό με χάλασε. Αντιγράφω από ένα blog που πραγματικά με αντικατροπτίζει πλήρως. Iʼm what you call a casual gamer - I just donʼt have time to invest in a game that requires commitment. Few hours a day is actually a lot to me. Αυτό είναι κάτι που έχω βρει ακριβώς στο DS. Tο ανοίγω, θα παίξω για 30' - 60' και το κλείνω. No commitment. Just fun! Όπως στα παλιά games. Στο WoW τον μισό χρόνο μου τον "έτρωγα" on foot! Iʼm just not a MMO player. I usually like my games to have a good story. In RPGʼs I also like open ended game play, that encourages exploration and non-linear progress. That said, Iʼm willing to settle for linear storyline that keeps me on rails all the time if the story is good. Κάτι που είχε και το Diablo II (το ανέφερα και παραπάνω). Ένα δυνατό story να σε κρατάει σε αυτό το primitive hack 'n' slash που βασιζόταν! Ακόμα και τα side quests ήταν αρκετά ενδιαφέροντα για να σε κρατάνε busy. For example, if you are Tauren you are really supposed to stay in Mugolore area for the first few levels running between Narache and Bloodhoof. Then you move to Thunderbluff area for more high level mobs and quests. Then you head out and do missions/grind in the Barrens running between the Crossroads and Ratchet for a while. Then you can progress to Origmar, and etc. If while traveling to Crossroads you turn the wrong way and head towards Durstwallow Marshes you get raped. If you decide to leave Ratchet and explore the coast of Merchant Bay you will get raped. If you leave Origmar and head North, you get raped. All the quests are either local, or send you to your next grinding/quest giving location. At some point you can perhaps break out of this bind, but for a while you will be essentially on rails. It wouldnʼt be so bad, but the story is just not there. All the quests are of the form “kill X of Y” or “bring M to N” and there is no plot twists, no extensive dialogs and no actual “role playing” by making choices about your characters path based on their personality. You grind, you level up and you move on. Itʼs fun for a while, but I always seem to be looking for more. Αυτό ακριβώς. Το game επαναλαμβάνεται χωρίς λόγο. Με κούρασε αυτό το πάνω κάτω μόνο κ μόνο για το leveling! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις