Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ναι αλλά τα 24-25 που βλέπει το μάτι (στις ταινίες) είναι ΣΤΑΘΕΡΑ όχι πάνω κάτω όπως είναι στα games... για ανταγωνιστικό multiplayer θες χαλαρά 50-60 (ειδικά σε fps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τεράστια διαφορά από τα 25-60 ή από τα 40-60 καμία σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 1) Το Moonkin δεν το παίρνουν στα raid γιατι τραβάει εύκολα aggro και δεν είναι και πολύ καλό DPS2) Σαν feral θα περιοριστείς σαν offtank μέχρι το karazan. 3) Στο pvp θα χάνεις και απο τα critter. 1) Ο σωστός ο Raid Leader θα πάρει όσα πιο πολλά class και specs μπορεί στο raid. Όλα βοηθούν. Και ο σωστός ο παίχτης και καλό dps θα κάνει και aggro δεν θα τραβήξει. 2) Εδώ feral druid. MAIN tank ουκ ολίγες φορές σε όλα τα raids. Αυτή τη στιγμή είμαστε Mount Hyjal και μέχρι στιγμής σε ότι tankαρα δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα. 3) Εδώ είναι θέμα παίχτη. Έχω κολλητό moonkin που απλά δεν τον ακουμπάς. Κι εγώ ως feral dps, δεν τα πάω καθόλου άσχημα, αμα σκεφτείς οτι είμαι μέτριος στο pvp. Πάντως για μια βδομάδα γύρισα resto, και με ένα κολλητό μου warrior νικήσαμε στο 80% στις αρένες. Φαντάσουν ότι ως resto έχω μηδενική εμπειρία. Όντως είναι overpowered o resto στο pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ντάξει ο resto dudu ειδικά σε 2vs2 είναι exploit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Έκανα και εγώ ένα trial acc με την ευκαιρία του νέου iMac και της ADSL. Ας μου εξηγήσει κάποιος. Όλο το wow είναι του στυλ: 1. μιλάω με κάποιον NPC, 2. παίρνω quest (get that, kill those, find this) 3. πέρνω reward (item, money) 4. repeat είναι? Απλά το περίμενα ποιο intense :/ Ίσως κάτι χάνω πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ε για lvl up έτσι είναι...αλλά το game αρχίζει αφού φτάσεις lvl 70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 είναι? Απλά το περίμενα ποιο intense :/ Ίσως κάτι χάνω πάλι! Όπως είπε και ο Thresh, αυτή είναι η απλή (διαδικασία του solo leveling). Για κάποιους είναι βαρετό, για κάποιους άλλους είναι ενδιαφέρον. Εμένα μου αρέσει. Το να εξελίσεις τον χαρακτήρα σου, τουλάχιστον όταν είσαι καινούργιος στο παιχνίδι είναι συναρπαστικό. Νέα μέρη, νέα abilities κτλ. Αλλά η αλήθεια είναι οτι το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκινά μόλις πατήσεις στο τελευταίο lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 xaxaxa ναι παιδια εγω ειμαι lvl54 και παω σε αρενες σε αυτους που πουλανε πραγματα και τα χαζευω ξερω τι θα παρω ποια στολη ποιο οπλο κτλ ! χαχαχα στο Mount Hyjal τι εχει εγω ειμαι στο winterspring τωρα παιδια κατι βασικο αξιζει να μπω σε battleground τωρα που ειμαι lvl 54 pros 55 για να μαζεψω ποιντσ κτλ για οπλα κτλ η οταν παω 58 που μου εχετε πει να παω Outland εκει δινουν ακομη καλυτερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Και αυτό γιατί? Για να καταλάβω? Ντάξει απλά τα περίμενα πιο complicated τα tasks. Δε ξέρω, ίσως αργότερα να γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Nikos234, μπαίνε στα bg's όποτε θες μόνο και μόνο για να πέρνεις honor. Μην νομίζεις οτι θα σκοτώσεις και κανέναν Αλλά μην ξοδέψεις τίποτα πριν πας 70. Είναι κρίμα να τα "φας" για items επιπέδου level 60. Το Mount Hyjal δεν είναι περιοχή αλλά ένα απο τα τελευταία end-game instances. Cue το παιχνίδι πίστεψέ με γίνεται αρκετά complicated στο 70. Έτσι απο περιέργεια: Εσύ τι προσδοκούσες να βρεις σε ένα παιχνίδι που απλά ελέγχεις ένα χαρακτήρα; Τι θα σου άρεσε να κάνεις; Πχ στα raids στο 70lvl, χρειάζεσαι άλλα 24 άτομα με τα οποία πρέπει να συνεργαστείς τέλεια ώστε να σκοτώσετε ένα τέρας. Η πρόκληση είναι καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τι να σου πω...περίμενα κάτι άλλο! Δε ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ μονότονο. Παρ' όλο που το στυλ του μπορείς να πεις ότι θυμίζει Diablo (fan), φαίνεται σαν κάτι να χάνει! Περίμενα να έχει κάποιο σενάριο. Κάποιο σκοπό. Όχι απλά levelling up! Δε μου φαίνεται challenging απλά! :/ ΥΓ. Πιο ενδιαφέρον βρίσκω το Zelda που παίζω στο DS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μονότονο το questing? που να έπαιζες κάνα Lineage που πρέπει να σκοτώνεις 250935352350989 mobs μέχρι να πάρεις lvl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Χαχαχ...ε ναι ρε γμτ...πολύ απλά τα quests. Και το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο σενάριο, χάνουν σε βαρύτητα IMHO. Θα περίμενα να υπάρχουν και τπτ γρίφοι ίσως. Δε ξέρω :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 γρίφοι δεν υπάρχουν ούτε σε βαρέων βαρών RPG που λέει ο λόγος...σε mmorpgs θα υπήρχαν? ναι στην αρχή είναι τελείως απλοϊκά τα quests μετά δυσκολεύουν κάπως αλλά το γενικό κλίμα το έχεις καταλάβει μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Όντως παρακάτω τα quest γίνονται πιο ενδιαφέροντα/περίπλοκα. Αρχίζει και το pvp, βρίσκεις νέες περιοχές έχεις μέλλον ακόμα. Πάντως αν βαριέσαι τόσο τα απλά quest μπες αν βρεις παρέα σε κανα instance, εμένα μου άρεσαν πιο πολύ και ειδικά τα αρχικά (deadmines) τα είχα λιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις