Red_Phantom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 xaxa παιδια στη αρενα πως διανεμονται οι ποντοι ? στα battlegrounds παιρνεις πολυ ευκολα ποντους κτλ στην αρενα ? δηλαδη για ναμαζεψει καποιος 15000 ποντους , ειναι τρελο ? Άλλο τα arena points και άλλο το Honor. Μιας και έχω και εγώ druid 70lvl να σου πω και δυο συμβουλές. 1) Ανέβασε τον druid στα 70 σαν feral. Δεν έχει downtime (για food κτλ) και ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Στα 68 θα πάρεις και το πρώτο flight form και απλά θα πηγαίνεις θα παίρνεις το quest item και bb. 2) Σαν profession πάρε Herbalism - Alchemy. MAZEYEIΣ ΤΑ ΗΕRB ΣΤΗΝ EPIC FF. Πολλά, εύκολα και χωρίς κίνδυνο gold. 3) Στα 70 κάνε respec σε RESTO. Μάζεψε honor και πάρε τα pvp items - arena points του resto druid. Και μετα ... Άσε τους άλλους να τσιτώνονται και να σου λένε πόσο overpowered είσαι Αν αποφασίσεις για Moonkin- Feral καρίερα στα 70 να ξέρεις ότι: 1) Το Moonkin δεν το παίρνουν στα raid γιατι τραβάει εύκολα aggro και δεν είναι και πολύ καλό DPS 2) Σαν feral θα περιοριστείς σαν offtank μέχρι το karazan. 3) Στο pvp θα χάνεις και απο τα critter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 εμεις εχουμε feral με 6/8 t6 και τανκαρει brutalus εχω δει απειρες φορες boomkin να καθαριζει καποιον σε milisecs + οτι δινει τρελο boost σε pve λογο +3 % crit και 3% hit στα melee. etc etc etc. κανε αυτο που γουσταρεις και αν εισαι καλος θα σε παρουν σχεδον παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ειμαι lvl 53 , ρε red phantom τι μου λες τωρα με ξενερωνεις , γινομαι balance , εχω skinning - leatherworking και ηδη με starfire κανω damage 1000 πω πω , ευτυχως ο παυλαρας με ηρεμισε ....χαχ παιδια δεν μου ειπατε ομως πως παιρνεις ποντους στην αρενα ? δηλαδη παιρνεις ποντους και οταν χανεις ? και κατι αλλο ο ορος tank τι σημαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ειμαι lvl 53 , ρε red phantom τι μου λες τωρα με ξενερωνεις , γινομαι balance , εχω skinning - leatherworking και ηδη με starfire κανω damage 1000 πω πω , ευτυχως ο παυλαρας με ηρεμισε ....χαχ παιδια δεν μου ειπατε ομως πως παιρνεις ποντους στην αρενα ? δηλαδη παιρνεις ποντους και οταν χανεις ? και κατι αλλο ο ορος tank τι σημαινει ? Χωρις να θελω να σε πικρανω ανοιξε λιγο και το εγχειριδιο οδηγιων του παιχνιδιου και ριξτο μια ματια θα σου λυθουν παρα πολλες αποριες Ποντους στην αρενα ναι περνεις ειτε χασεις ειτε κερδισεις αρκει να κανεις 10 παιχνιδια . ΠΡΕΠΕΙ να εισαι level 70 αλλιως δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι που να μετραει απλως να κανεις ενα δοκιμαστικο για να περασει η ωρα σου στην ουσια . Tank = αυτος που κραταει τα Mob και δεν ασφηνει να αλωνιζουν και να σφαζουν τον κοσμο που ειναι μαζι του . Συνηθως θα τον συναντησεις μεσα σε instance και ειναι ή Warrior ή Paladin ή Druid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 δινει τρελο boost σε pve λογο +3 % crit και 3% hit στα melee. etc etc etc. Για σάμαν μιλάς ή για οόμκιν;; Ο ελεμένταλ δίνει +3%χιτ-κριτ στο πάρτυ και το μπούμκιν 5%κριτ Με όλο το σεβασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ειμαι lvl 53 , ρε red phantom τι μου λες τωρα με ξενερωνεις , γινομαι balance , εχω skinning - leatherworking και ηδη με starfire κανω damage 1000 πω πω , ευτυχως ο παυλαρας με ηρεμισε ....χαχ παιδια δεν μου ειπατε ομως πως παιρνεις ποντους στην αρενα ? δηλαδη παιρνεις ποντους και οταν χανεις ? και κατι αλλο ο ορος tank τι σημαινει ? Nick,friendly advice, coolαρε απόλαυσε το game, τον κόσμο, τις φιλίες που θα κάνεις, τα dungeons που θα δείς, τους εχθρούς που θα κάνεις . Δεν είναι ένα single player game να σου πούμε τι κάνεις, άρχισε κάνοντας μερικά Battlegrounds για να πιάσεις το feel του PvP, τα άλλα classes, και lvlάροντας, μαθαίνοντας το class σου και το game οι απορίες σου θα λύνονται σιγά σιγά. Τα arenas έχουν τα καλύτερα rewards στο high lvl PvP (70) αλλά απο την άλλη και μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς θα πρέπει αφού μάθεις καλά το class σου να μάθεις πως δουλεύει το class σου με τα άλλα classes. Για να στο πώ και αλλιώς, είναι σαν να ρωτάς πως είναι ο πόλεμος...αν δε ματώσεις και εσύ σε μάχη δε θα καταλάβεις ποτέ ότι και άν σου πούμε. Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Nick,friendly advice, coolαρε απόλαυσε το game, τον κόσμο, τις φιλίες που θα κάνεις, τα dungeons που θα δείς, τους εχθρούς που θα κάνεις . Δεν είναι ένα single player game να σου πούμε τι κάνεις, άρχισε κάνοντας μερικά Battlegrounds για να πιάσεις το feel του PvP, τα άλλα classes, και lvlάροντας, μαθαίνοντας το class σου και το game οι απορίες σου θα λύνονται σιγά σιγά. Τα arenas έχουν τα καλύτερα rewards στο high lvl PvP (70) αλλά απο την άλλη και μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς θα πρέπει αφού μάθεις καλά το class σου να μάθεις πως δουλεύει το class σου με τα άλλα classes. Για να στο πώ και αλλιώς, είναι σαν να ρωτάς πως είναι ο πόλεμος...αν δε ματώσεις και εσύ σε μάχη δε θα καταλάβεις ποτέ ότι και άν σου πούμε. Enjoy Παρολο που μου εχεις ΣΠΑΣΕΙ τα νευρα με το pvp :Ρ θα συμφωνησω μαζι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Παρολο που μου εχεις ΣΠΑΣΕΙ τα νευρα με το pvp :Ρ θα συμφωνησω μαζι σου να πω την αποψη μου : το παιχνιδι ειναι PVP και PVE το PVE κατα βαση ειναι για κοπελες και μικρα παιδακια που θελουν να δουν την ιστορια του παιχνιδιου BOss κλπ Το PVP ειναι για μεγαλυτερα "παιδακια" Ουτος η αλλως να πας raid να ντυθεις για να βαρας mobakia ειναι λιγο τραβηγμενο και αν θελησεις να κανεις PVP με αυτα τα ρουχα και χωρις resillience θα τρως τρελο dmg απο αυτους που ασχολουνται με το PVP και δεν θα νιωθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 να πω την αποψη μου : το παιχνιδι ειναι PVP και PVE το PVE κατα βαση ειναι για κοπελες και μικρα παιδακια που θελουν να δουν την ιστορια του παιχνιδιου BOss κλπ Το PVP ειναι για μεγαλυτερα "παιδακια" Ουτος η αλλως να πας raid να ντυθεις για να βαρας mobakia ειναι λιγο τραβηγμενο και αν θελησεις να κανεις PVP με αυτα τα ρουχα και χωρις resillience θα τρως τρελο dmg απο αυτους που ασχολουνται με το PVP και δεν θα νιωθουν Δηλαδη εγω που κανω PVE και ειμαι 30 χρωνων τι ακριβως ειμαι ? :Ρ PVE Κανεις για να δεις το παιχνιδι και ολα τα Boss εγω τουλαχιστον για αυτο το εκανα . Απο ενα σημειο και μετα οταν ειδα και ΒΤ βαρεθηκα και το γυρισα σε PVP . ωρα ξανα μπαινω PVE να παω λιγο Sunwell και να κανω λιγο χαβαλε μεσα στα instance . Καλο το PVE δεν λεω αλλα ολο τα ιδια και τα ιδια . Δεν σου δινει κατι καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Το PVP ειναι για μεγαλυτερα "παιδακια" δεν το λες σωστά... το PVP είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ (με πολλές τρίχες έτσι)!!! ΒΑΡΒΑΤΥΛΑ, Ζαγοράκης μια φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 δεν το λες σωστά...το PVP είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ (με πολλές τρίχες έτσι)!!! ΒΑΡΒΑΤΥΛΑ, Ζαγοράκης μια φάση... πες το οπως θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 yes it was irony...something like bronzy and goldy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Παρολο που μου εχεις ΣΠΑΣΕΙ τα νευρα με το pvp :Ρ θα συμφωνησω μαζι σου ???? Did i miss something here? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos234 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ρε παιδια στο pvp δηλαδη πως ειναι ? εχει καλυτερο εξοπλισμο ? εγω που παιζω pve και βλεπω καποιοι το εχουν ανοικτο pvp πανε και τους σκοτωνουν αμεσως , δηλαδη πως ανεβαινεις lvl στο pvp ? θα ειναι τρομερα εκνευριστικο να σε σκοτωνουν αμεσως οπου συναντας horde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ???? Did i miss something here? Στο εχω ξανα πει ... σε εχω πετυχει απειρες φορες μεσα σε bg και δεν ξερω τον λογο αλλα μια ζωη ΕΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις