Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει βγει ctmod για την έκδοση 1.7 ??? Και αν ναι χώστε και το linkάκι, γιατί με όλα αυτά που λέει ο polaki με έχει τρομάξει και επειδή τα addons κάνουν την ζωή μας ingame απείρως καλύτερη θα πάθω καμιά πλάκα αν μπω και τα δω όλα αιδοίο καπέλο!!!!!!!!

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Meta to teleutaio patch trexontas to paixnidi den mpou emfanizei tis mpares kai tis tsantes mou .(exo to insomniax beta 3 add on installed)

To ekana uninstall kai to ksanaperase alla tipota .An den exo add on oi mpares leitourgoun kanonika.Episis dokimasa kai to 1,56 kai ta 2 beta pou bgikan meta apo auto.Kserei kaneis tipota gia to pos na to leitourgiso giati filoi mou den exan teeoio problima .To eixe kapoios allos?

Δημοσ.
Sobara milas?Auto einai gamato me g kai n!Tha voithisei poly!

Ναι θα βοηθήσει όταν είσαι με γνωστούς σου. Κάτσε να πας σε κανένα instance με άγνωστους και να πατάς εσυ greed και οι άλλοι επειδή δε το ξέρουν να σου πατάνε need

Δημοσ.
Meta to teleutaio patch trexontas to paixnidi den mpou emfanizei tis mpares kai tis tsantes mou .(exo to insomniax beta 3 add on installed)

To ekana uninstall kai to ksanaperase alla tipota .An den exo add on oi mpares leitourgoun kanonika.Episis dokimasa kai to 1' date='56 kai ta 2 beta pou bgikan meta apo auto.Kserei kaneis tipota gia to pos na to leitourgiso giati filoi mou den exan teeoio problima .To eixe kapoios allos?[/quote']

Περίμενε μερικές μέρες λογικά θα βγει καινούργια έκδοση που θα υποστηρίζει την 1.7.

Με το CTmod πάντως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα :wink:

Δημοσ.
Ναι θα βοηθήσει όταν είσαι με γνωστούς σου. Κάτσε να πας σε κανένα instance με άγνωστους και να πατάς εσυ greed και οι άλλοι επειδή δε το ξέρουν να σου πατάνε need

Na ypotheso oti sou etyxe?:D

Entaksei pistevw otan to sinithisei o kosmos de tha yparxei problhma!Ektos an paizeis me italous!:P

Δημοσ.

Καλά μιλάμε έχω πάθει στέρηση... έχω να παίξω 3 μέρες λόγω δουλειάς και σχολής και κοντεύω να τρελαθώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.

Re seis dosane ki alles 2 meres gia ta problhmata pou ypirxane!Den vgalane kamia anakoinosi omws.MPika sto account management kai to eida.Anti na ligei 10 Oktomvriou to account mou tora ligei 14 an valoume kai tis 2 meres pou eixane dosei tis proalles.

Δημοσ.
Na ypotheso oti sou etyxe?:D

Entaksei pistevw otan to sinithisei o kosmos de tha yparxei problhma!Ektos an paizeis me italous!:P

μπα αμα δεν παίζω με τους φίλους μου δεν τρελαίνομαι και τόσο δεν πολυπαίζω solo. Αλλα το συζητάγαμε αυτό και λέμε οτι πολλοι θα είναι αυτοί που δε θα το καταλαβαίνουν και θα πατάνε κατευθείαν το ζάρι

Δημοσ.

Πωπω παιδιά ξύλο στο Zul'Gurub... Πολύ δύσκολο μου φάνηκε.. Ειδικά τα bosses.

Eνα από αυτά ενώ ήμουν 100% και εκανα cleanse μόνο κάνει ξαφνικά ένα ΑοΕ και βλέπω πάνω από τον χαρακτήρα μου "-5736"......

Φυσικά ψόφησα... 1 shot.... Μετά βρήκαμε την στρατηγική και τον φτάσαμε στο 20% αλλά κάποιος τον τράβηξε πολύ μακριά κ χάθηκε το aggro, πήγε στην αρχική θέση κ κάνανε respawn adds κ αυτός full health.

Δημοσ.

Εχω φρικαρει.Μπηκα σε Guild για να παω κανα Instance και ακομα τιποτα.Περα απο αυτο ο leader ζηταει ολο λεφτα και οταν χρειαζεσαι κατι κανενας δεν βοηθαει.Μακρυα απο Σουιδους.

Δημοσ.
Εχω φρικαρει.Μπηκα σε Guild για να παω κανα Instance και ακομα τιποτα.Περα απο αυτο ο leader ζηταει ολο λεφτα και οταν χρειαζεσαι κατι κανενας δεν βοηθαει.Μακρυα απο Σουιδους.

/ignore "leader"

:D

Λεφτά σε κάποιον που δεν έχω κάνει group ποτέ δεν θα δώσω ΠΟΤΕ. Δεν πα να ειναι και ο leader του guild...

Δημοσ.

Εγω εχω ξενερώσει παρα πολύ, χτες έπαιξα μονο 1 ωρα,και αυτή για να μεταφέρω ενα φιλο μου 11 lvl από Darnassus Ironforge.

Τα addons ακομα δεν εχω καταφέρει να τα φτιάξω όπως θέλω, και επίσης έχουν κάνει τον rogue πολυ πιο αδύνατο αφού ΣΥΝΕΧΩΣ κάνω miss πλέον (χτες σε καποια φάση 5 στη σειρά, δηλαδή έλεος..) και το stun το αποφέυγουν συνέχεια ενώ πρίν πολύ σπάνια... Πριν δηλαδή αν δεν έπιανε το stun έβριζα, εδω και 2 μέρες ΑΝ έπιανε έλεγα "α καλή φάση.. έπιασε".

Ρωτησα και εναν 60άρη φίλο μου και μου είπε οτι και εκείνος το ίδιο ακριβως έχει παρατηρήσει.

Thanks blizzard

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...