Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ναι για να σκοτώνεις την ώρα σου ειδικά για moonkin διαλέγεις staff για dmg casters (πχ mage, warlock)
Praetorianos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλά ναι ειδικά αν είσαι moonkin δεν νομίζω να σε αφορούν καθολου τι dmg κάνουν τα melee όπλα. Κοιτάς ποιο σου δίνει καλύτερα stats (int, spirit, +dmg, stam κτλ). Αν περιμένεις να lvlάρεις ή να κάνεις dmg με melee καλά κρασά..
nikos234 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 κοιταξτε τι εννοω ειμαι ακομη lvl 50 και δεν κανω και μεγαλο damage me spell και το μανα τελειωνει ειδικα αν βαραω lvl 50 ακομη και κατι σκουλικια 48 τους ριχνω ριχνω και δεν πεθαινουν και στο τελος πρεπει να βαρεσω οταν παιζω μονος μου βεβαια .... δηλαδη τα οπλα αυτα που λες thresh πεφτουν απο τερατα κτλ κλασσικα τα βρισκω ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 quest rewards κυρίως κατά την διάρκεια του lvlup... μετά από bosses σε dungeons...
Xvipes Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 κοιταξτε τι εννοω ειμαι ακομη lvl 50 και δεν κανω και μεγαλο damage me spell και το μανα τελειωνει ειδικα αν βαραω lvl 50 ακομη και κατι σκουλικια 48 τους ριχνω ριχνω και δεν πεθαινουν και στο τελος πρεπει να βαρεσω οταν παιζω μονος μου βεβαια .... δηλαδη τα οπλα αυτα που λες thresh πεφτουν απο τερατα κτλ κλασσικα τα βρισκω ? Mέχρι 58 θα σου έλεγα να ανέβεις σαν feral με cat form. Στα 58+ που θα πας outland θα πάρεις αρκετά καλό gear από τα πρώτα quest όπου εκεί θα μπορέσεις να γυρίσεις σε moonkin.
chill Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Gosu gr33k dudu inc http://www.youtube.com/watch?v=-MmHooYJGsU Νομίζω ότι ο thresh παράτησε το game επειδή αισθάνθηκε πολύ λίγος βλέποντας το συγκεκριμένο video xD. "My hunter friend" "Directed by....a druid" "Greek player in ....WoW" I rofled so hard
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 παράτησα το game (σχεδόν 14 μήνες παρακαλώ) επειδή βαρέθηκα το τριπάκι των mmorpgs κυρίως
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Gosu gr33k dudu inc http://www.youtube.com/watch?v=-MmHooYJGsU OMG o πιο imba druid που έχω δει XD. Καλά το βίντεο μάλλον είναι κάργα στημένο αλλά ακόμα κι έτσι είχε τον χαβαλέ του.. Δείχνει όσο noob και να 'σαι μην αγχώνεσαι, πάντα υπάρχει κάποιος χειρότερος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 το είδος παιχνιδιού στο οποίο ανήκει το World of Warcraft
M3tal_G3ar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Παίδες μια ερωτησούλα: για να πάρω mount στον char μου που δεν είναι εξαρχής για εκείνον χρειάζεται να ανεβάσω το reputation και από ότι γνωρίζω έχει αυτά τα 8 επίπεδα... Exalted Revered Honored Friendly Neutral Unfriendly Hostile Hated Αυτή την στιγμή είμαι honored για να μπορώ να πάρω το mount πρέπει να φτάσω και να τελειώσω και το exalted?
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 τι ειναι αυτο mmorpgs ? Massive Multiplayer Online Role Playing Games (show off )
nikos234 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 xaxa παιδια στη αρενα πως διανεμονται οι ποντοι ? στα battlegrounds παιρνεις πολυ ευκολα ποντους κτλ στην αρενα ? δηλαδη για ναμαζεψει καποιος 15000 ποντους , ειναι τρελο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις