Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια τωρα αρχιζω να παιζω !!! χα!!

θελω να μου πειτε ποσο κοστιζουν οι καρτες πληρωμης και απο τις αγοραζω?

και ειμαι level 11 ξωτικο δρουιδης .... δεν μπορω να φορεσω πανοπλια ? κτλ μο λετε λιγο πως γινετε με τα οπλα ? μου λεει δεν εχω το proficiency για να το βαλω ?

Ευχαριστω!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως ήρθες στον κόσμο του warcraft. Ετοιμάσου να αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή σου :P

Καταρχήν οι κάρτες έχουν 28? για 2μήνες συνδρομή και τις βρίσκεις στα καταστήματα με κομπιουτερίστικο υλικό (πλαίσιο, παπασωτηρίου κτλ).

Επειδή το παιχνίδι είναι χάος για κάποιον που είναι καινούργιος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το manual καλά ώστε να καταλάβεις τα βασικά και επίσης πήγαινε μια βόλτα κι απο δώ http://www.wow-europe.com και δές λίγο το guide.

Ο χαρακτήρας (druid) που έχεις επιλέξει είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ παραμετροποιήσιμος. Μπορεί να φορέσει μόνο cloth και leather.

Καλως ήρθες στον κόσμο του warcraft. Ετοιμάσου να αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή σου :P

Καταρχήν οι κάρτες έχουν 28? για 2μήνες συνδρομή και τις βρίσκεις στα καταστήματα με κομπιουτερίστικο υλικό (πλαίσιο, παπασωτηρίου κτλ).

Επειδή το παιχνίδι είναι χάος για κάποιον που είναι καινούργιος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το manual καλά ώστε να καταλάβεις τα βασικά και επίσης πήγαινε μια βόλτα κι απο δώ http://www.wow-europe.com και δές λίγο το guide.

Ο χαρακτήρας (druid) που έχεις επιλέξει είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ παραμετροποιήσιμος. Μπορεί να φορέσει μόνο cloth και leather.

ωραια σε ευχαριστω λιγο ακριβα βεβαια 14 ευρο το μηνα .... ρωταω ακριβως γιατι ειδα σε σαιτ του εξωτερικου να ναι , οτι υπαρχει και 6μηνη καρτα ? ακομη ποιο φτηνα σου ερχεται το μηνα ?

Μπορεις να πληρωνεις μεσω καρτας τραπεζης Aplha Bank κτλ θα σου ερχεται πιο φθηνα καπου 10 το μηνα αλλα αξιζει μονο αν εισαι σιγουρος οτι θα παιξεις και τους επομενους 6 -12 μηνες.

Εγω παλι θελω να πουλησω το account μου ρε παιδες.Ειναι στον aggramar server alliance με Hunter 70 lvl Full vengeful ,mage 70 Full epic με κυριως PVE gear και 900 spell dmg και κατι μικρους...Εχετε ιδεα ποσο να τον δωσω και που?Darkson δεν τοχεις ρε φιλε.Χαχαχαχα

Ερώτηση:

Ξέρετε αν το νεο profession (inscription) του expansion οταν βγεί, θα μπαίνει σαν τρίτο profession ή θα πρέπει να κάνουμε abandon ενα απο αυτά που ήδη έχουμε για να το πάρουμε?

• Super Moderators
Ερώτηση:

Ξέρετε αν το νεο profession (inscription) του expansion οταν βγεί, θα μπαίνει σαν τρίτο profession ή θα πρέπει να κάνουμε abandon ενα απο αυτά που ήδη έχουμε για να το πάρουμε?

αν κρίνω από το πρώτο expansion που μπήκε το Jewelcrafting τότε κλασικά θα πρέπει να κάνεις κάποιο abandon...

πριν από κάτι μήνες πήρα άλλο ένα TBC για μια φίλη μου από το play και σήμερα το άνοιξα και βλέπω ότι είναι 1DVD. Πότε το άλλαξαν? Απ'ότι θυμάμαι το δικό μου είχε 4cd.

ax00ax0a0x0a0x0a0xa0x0a0x0ax0a i like gief

CHURCH FORM

requires 40 talent point in the Holy tree.

Church Form

Transforms the priest into a church.

While in Church Form the Priest's healing effects and spirit are increased

by 10% and armor from items by 360%. While Church Form is active the

Priest cannot move. Being in Church Form enables several Church abillities.

Toll the Bells

requires Church Form

Toll you church's bell merrily, letting your allies know you're ready to heal

them, and your enemies that you're available for violent ransacking, looting

and plundering.

End of Mass

requires Church Form

Your congregation flocks from your doors in a massive horde, singing

hymnes and psalms as they lynch mob any enemy that is currently attacking

you.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=84108901&sid=1

Να προσληφθεί άμεσα από την blizz ο τύπος!!!!

Πριν έκανα QQ για το holy form, τώρα θα κάνω QQ και για το church form :D!!!! Gief ρε dev βλάκες που κάποτε είχατε το θράσος να έχετε την holy nova 31 points talent....

Παιδιά ισχύει ότι από 58-60 πας σε 2-3 ώρες gtp αν είσαι outlands?Σήμερα πήγα 58 και αύριο θα αγοράσω το bc οπότε ελπίζω να ισχύει αυτό

λιγότερο από μέρα.ιδικά άμα έχεις και rested θα σου πάρει κάτι ώρες.

Παιδιά ισχύει ότι από 58-60 πας σε 2-3 ώρες gtp αν είσαι outlands?Σήμερα πήγα 58 και αύριο θα αγοράσω το bc οπότε ελπίζω να ισχύει αυτό

Αν δεν κάνω λάθος, για να πάρεις level στο 58 και στο 59, θες περίπου 150.000xp. Αν πάς Outlands και κάνεις τα quests, το καθένα σου δίνει 10.000xp το λιγότερο, οπότε καταλαβαίνεις οτι για το 60 είναι θέμα λίγων ωρών.

Η συμβουλή μου για γρήγορο leveling στα Outlands είναι η εξής: Άσε τον χαρακτήρα σου να γίνει full rested. Κοινώς παίξε με κανα alt για καμιά βδομάδα. Μετά όπου πηγαίνεις θα πέρνεις όλα τα quests και θα τα κάνεις όλα εννοείται. Ξέχνα τα dungeons, είναι χάσιμο χρόνου και έτσι κι αλλιώς το gear αλλάζει ολοκληρωτικά στο 70.

Προσωπικά πήγα κι έκανα όλα τα quests σε Hellfire, Zangramath, Tekkorar Forest, Nagrand και λίγο Blades'Edge και πήγα 70 σε λιγότερο απο δύο βδομάδες και μάλιστα χωρίς ποτέ μου να βγώ απο rested status. Επίσης με αυτό τον τρόπο θα βγάλεις και τρελό χρήμα (περίπου 2000 gold), οπότε στο 70 θα έχεις ήδη τα λεφτά για το flying mount (το απλό).

Έχω κάνει το παραπάνω με τρεις χαρακτήρες μου ως τώρα και μπορώ να πω πως το leveling έγινε απίστευτα γρήγορα με μόλις 3-4 ώρες την ημέρα.

Brian's 1-70 Alliance Leveling Guide,

αν διαβάζεις γρήγορα το αγγλικό είναι ότι πιο γρήγορο ξέρω για Leveling.

αν δεν μπορείς να το βρεις στείλε πμ να σου το στείλω.

γίνεσαι λίγο παθητικός βέβαια αλλά ξεμπερδεύεις με τον βραχνά του άπιαστου 70

γενικα στο wow το leveling θέλει

- ή γκόμενα

- ή καλή παρέα

- ή μπόλικο ουίσκυ:shifty:

- ή τον Brian

(όλα αυτά αν είσαι Alliance... αν είσαι Horde τότε κομένες και οι γκόμενες και οι παρέες!!!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...