sleepy_head Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 ναι, στο expansion θα είμαι και εγώ εκεί .Δεν είμαι αγνόμων :) Ομως αμφιβάλλω κατά πόσο θαμείνει στην κορυφή τα επόμενα 2 χρόνια,χρειάζονται ριζικές αλλαγές .... κορυφή θα είναι για τους casual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Οντως το wow ειναι το πληρεστερο παιχνιδι στο ειδος του και δυσκολα θα το αφησουν καποιοι για κατι αλλο.. Συμφωνω μαζι σου chill, τα γραφικα μου αρεσαν και εμενα επειδη ηταν καρτουνιστικα καπως. Αν αλλαζαν δε ξερω αν θα μου αρεσαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 να ρωτησω κατι ασχετο?? Μπορει καποιος να μου εξηγησει τον ορο noob?? Γιατι και γω δε ξερω πολλα ΠΟΛΛΑ πραγματα αλλα ποτε δε με εχουν αποκαλεσει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 allow me then ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 noob ειναι αυτος που δε ξερει να παιξει σωστα το class του.. Γενικα, αυτος ο οποιος δεν εχει ιδεα τι του γινεται στο παιχνιδι υπαρχουν πολλοι τετοιοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 στο wow αυτός που ξεκίνησε τώρα συνήθως λέγεται "noobaki" συνήθως όλοι είναι ευγενικοί μαζί του και όλοι βοηθάνε εχτως αν έχει διαλέξει rogue η warlock με την κακή έννοια NOOB είναι ο τυπάς που το βλέπεις με BOE EPIX (όλα αγορασμένα από AH με Gold που αγόρασε από κινεζακια) και δεν φαίνεται να ξέρει που παν τα 4 για το class του και πάνω από όλα πιστεύει ότι ξέρει επίσης μια αλλη μορφή NOOB είναι οι κλασικοί τιπάδες που με το που μπεις στο party πρώτα σου αριθμεί πόσους εβδομηντάρηδες έχει...και μετά από λίγο αρχίζει να σου λέει πως να κανεις τι δουλειά σου...συνήθως με επιτακτικό τρόπο και συνήθως λέγοντας ασυναρτησίες Επίσης ο ορος "STFU NOOB" Shut the fuck up Noob χρησιμοποιείτε συχνά στα bg στους τιπάδες που αντί να σφάζουν κάθονται και κλαίγονται στο chat για το τι θα έπρεπε να κάνουν οι άλλοι συνήθως και να μην ξέρεις τι να κανεις αλλα αν δείχνεις ότι προσπαθείς και ρωτάς η ψάχνεσαι κανεις δεν θα σε προσβάλει και όλοι σέβονται ότι θες να μάθεις όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι στην απέναντι οθόνη δε έχεις 13χρόνο (έχει ορθογραφικά blame το allgreektome βαριέμαι να ξανακοιτάω με το μάτι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 newbie=καλό noob=κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Πολύς κόσμος κράζει τα γραφικά του wow. Εγώ διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Μου αρέσουν υπερβολικά θα έλεγα. Και σίγουρα ακόμα και 4 χρόνια μετά λόγω του καρτουνίστικου στυλ τους δεν δείχνουν την ηλικία τους. Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γραφικά του WoW, ίσα ίσα που τα γουστάρω πολύ. Ίσως γιατί απο την αρχή ήταν ξεκάθαρο οτι θα ήταν καρτουνίστικο. Οπότε δεν περιμένεις να δεις κάτι το ρεαλιστικό. Τα καινούργια MMORPG, προσπαθούν να βάλουν ρεαλιστικά γραφικά, αλλά κατά την γνώμη μου επειδή δεν το καταφέρνουν στο 100%, μου φαίνεται αποτυχία. Δεν ξέρω γιατί λέτε οτι όσοι ασχολούνται με το PvE, το παιχνίδι δεν λέει πλέον, αλλά προσωπικά τους τελευταίους μήνες το ευχαριστιέμαι πιο πολύ απο ποτέ. Επιτέλους το guild κατάφερε να μαζέψει τα σωστά και active άτομα και έχουμε σαρώσει τα 25άρια. Αρχές Απρίλη ρίξαμε Gruul και ήδη έχουμε φτάσει να έχουμε SSC 2/6 και TK 3/4. Κάθε βδομάδα κι ένα new boss kill. Θα μου πείτε σιγά τα αυγά, αλλά όταν κάνεις clear το Kara κάθε βδομάδα για 8 μήνες, κόβεις φλέβες για να δεις κάτι καινούργιο. Το ξέρω οτι υπάρχουν πολλά guild που ήδη είναι στο Sunwell, αλλά τι να κάνουμε; Τώρα μαζευτήκαμε, τώρα (έστω κι αργά) έχουμε progress. Ελπίζω να πάμε τουλάχιστον BT πριν βγεί το expansion. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι ενθαρυντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 αν συνεχίσετε έτσι θα έχετε πάει Sunwell 100% πριν το expansion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 http://wotlk.wikidot.com/spells-talents-professions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 http://wotlk.wikidot.com/spells-talents-professions επισημα απο Blizz ?? ειναι ολα αυτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodeli Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 A lot of Talents: http://urlshort.com/wotlk/site/talentlist.php Deathknight talents: * Black Ice - Increases your Frost and Unholy spell damage by 1/2/3/4/5%. * Dirge - Whenever you kill a diseased target that yields experience or honor you have a 1/2/3/4/5% chance of the corpse riding as a free Ghoul. You can have a maximum of 2 Ghouls at one time. LOL!!! :lol: Dirge spam ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 επισημα απο Blizz ?? ειναι ολα αυτα ? όχι βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ως priest μπορω να πω οτι μου αρεσαν πολυ το Guardian Spirit, Rapture και Dispersion αλλα να φαει nerf το V.T. απο 5% σε 2% δεν το περιμενα, ειναι εντελως αχρηστο πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 that was the deleted story of a gnome named jellypop... now... lets kick some gnomes δεν ξέρω τι έχει γίνει στον greekjuros όλη μέρα οι allies έχουν φρικάρει ότι ώρα και να είναι μας την πέφτουν στο Orgrimar... φυσικά έχει πολύ πλακα γιατί ούτε που έχουν καταφέρει να αγγίξουν τον Thrall και γω ευχαριστιέμαι να σφάζω ζωαδια από MAZA και από ELLHNES ps: http://endgamewowraidinglol.ytmnd.com/ LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις