Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια τι γινεται στον κοσμο???? εχω να παιξω απο τον αυγουστο... επανερχομαι ομως στις 1 Ιουνιου!!! μτα τις πανελλαδικες δλδ!!!!

Free Epix:p:p:p

Αν είσαι casual τοτε θα είναι η καλύτερη σου. Σε άλλη περίπτωση μάλλον θα απογοητευτείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

xexe sarisn παλιόφιλε :)

κατάντησε μια ανιαρή επάναληψη το game,δεν έχει νόημα πλέον...

μέχρι να βγει το φθινόπωρο το Warhammer θα δοκιμάσω το Age of Conan

BE PREPARED PPL!!!!

Έλα ρε κι' εγώ!!! Πάμε στον ίδιο server να παίξουμε και μαζί μια φορά :-D. Εγώ ξεκινάω από τις 17 λόγω early access, οπότε παρακολούθα το thread το

μικροί πουλημένοι δεν πάτε στο δικό σας post? :P άντε γιατί μας ζαλίσατε :P

ο παπασωτηρίου έβγαλε για προπαραγγελία το collectors Wotlk ακόμα και αν η blizzard δεν ξέρει αν θα βγάλει collectors :P

εγώ πάντως έριξα μια παραγγελια

δλδ δεν παει καλα το wow??? εγινε βαρετο???

Για μενα που ειμαι casual player δηλαδη 1 Heroic τη μερα και λιγο Bg αντε και κανα Raid οταν εχω διαθεση το WOW παραμενει ιδιο. Ειχα να παιξω απο Αυγουστο και μπηκα ξανα τον Απριλιο.

για τους casual players το παιχνιδι έχει γίνει super

για τους raiders είναι το απόλυτο ξενέρωμα

@ sarisn : για AoC από εβδομάδας λόγω δουλειάς. Ρε μην ξεχνάς τα headshot που σου σφύριζα στο Counter Strike Source (ωραίες εποχές:) )

δλδ δεν παει καλα το wow??? εγινε βαρετο???

Το WoW έχει πιασει ταβάνι imo. Απο εδώ και πέρα αρχίζει η κάτω βόλτα, ειδικά εάν είσαι pre-tbc player.

Ενα break για AoC/Warhammer και μετά πίσω για το Wotlk...γιατι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται:P

μικροί πουλημένοι δεν πάτε στο δικό σας post? :P άντε γιατί μας ζαλίσατε :P

ο παπασωτηρίου έβγαλε για προπαραγγελία το collectors Wotlk ακόμα και αν η blizzard δεν ξέρει αν θα βγάλει collectors :P

εγώ πάντως έριξα μια παραγγελια

Ότι θα βγει collectors είναι δεδομένο.

Και άργησες οι προπαραγγελίες έχουν αρχίσει από τον ....Σεπτέμβρη. Εγώ το έκλεισα από την πρώτη μέρα που έγινε διαθέσιμο lol :D .

Μπορεί να ασχολούμαι με τα mmos γιατί i liek την κατηγορία αλλά δεν τα παίζω φανατικά, τουλάχιστον όχι πια. Το ότι ενδεχομένως να έχω 4 active account τον προσεχή Οκτώβρη (σε wow/lotr/warhammer/aoc) δεν σημαίνει ότι περνάω την μέρα μου μπροστά σε μια οθόνη. Πιο πολύ να φανταστείς παίζω στο ps3 τον τελευταίο καιρό online (fifa/burnout/euro κλπ) παρά στο pc. Απλά μια στο τόσο θέλω όυαν έχω όρεξη να συνδέομαι και να κάνω τις μλκίες μου :). Για μένα όπως και για πολλούς άλλου οι εποχές καψίματος σε κάποιο mmo πέθαναν με την έλευση του burning crusade. Πλέον χαλαράααααα. Αφού και το καλοκαίρι διακοπές σκέφτομαι να πάω χωρίς laptop :D!!!! Ή έστω να το πάρω μαζί για λίγο surf και κανένα mail (αυτά δεν κόβονται :P) αλλά χωρίς κανένα game εγκατεστημένο

Το WoW έχει πιασει ταβάνι imo. Απο εδώ και πέρα αρχίζει η κάτω βόλτα, ειδικά εάν είσαι pre-tbc player.

Ενα break για AoC/Warhammer και μετά πίσω για το Wotlk...γιατι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται:P

facepalm.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...