sleepy_head Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 α γι'αυτό δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πουλαω το account μου (μαζι και τα cd του WoW και του Burning crusade). Exω ενα level 70 male draenei paladin με full epic(ret s1,s3 kai vindicator set+stormherald και holy items S1+S3 kai vindicator set. Εχω κανει ολα τα enchants σε ολα τα items μου οπως 81 healing στο weapon,35 στα hands ,savagery sto stormherald κ.τ.λ) Eιμαι εxalted με aldor και revered στα περρισοτερα factions. Eπισης εχω ενα level 29 dwarf hunter. Οι chars μου ειναι στον pvp server twillight hammer ΤΙΜΗ 150 ΕΥΡΟ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionxa1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 1 account me 3x70s transferable LvL: 70 WarLock Blood Elf Female Server : Jaedenar PVP HORDE side Spell Damage : 1200~ Lots of items + enchants Profs : Engineering 370 Mining 375 Cooking 375 500g+ epic mount epic Flying mounts(engineering + factions) Lvl : 70 Priest Blood Eld Female Server : Magtheridon PVP HORDE side Healing : 1900~ Lots of items + enchants Profs : Tailoring 375 Enchanting 375 Cooking 375 1000g+ epic mount Normal Flying mount Lvl : 70 Priest Night Elf Female Server : Quel' thalas PVE Alliance Side Rare items Profs : Alchemy 375 Enchanting 275 600g+ epic mount Normal Flying mount plirofories kai prosfores sto [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 It is against Blizzard's Terms of Use to sell a WoW account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 τιποτα σε hunter alliance δεν εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 όλο με πωλήσεις γεμίσε αυτό το thread. Άντε να πούμε τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ενοικιάζεται account με 70αρη pala holy και warrior arms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Rofl!!!! :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 παω να σας κανω ολους report στην blizz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μπορείτε να παίξετε τον epic hunter μου για 5 ευρώ την ώρα ΄-)). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Χμ μάλιστα να γίνουμε legolάδες και να προσπαθούμε ταυτόχρονα να έχουμε χαρούμενο ένα τετράποδο συνήθως με το όνομα pussy ή παραλλαγές που τρώει περισσότερο από τον Γκοτζίλα και τον Κινγκ Κόνγκ μαζί. Kαι όλα αυτά για 5 ευρώ? Γουάου GIEF . Ο hunter είναι καλός για bot από εκεί και πέρα imo, EPIC FAIL ως class . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Chill να σε φάει ο μαύρος Gruul που θα μου πεις τον hunterακο μου fail! ΤΙ τα κουβαλάμε τόσα επικς!!! Ούτε στο Βιετνάμ δεν έχουν κάνει τόσα raids. Οσο για το γάτο μου τον έχω ταίσει αρκετούς rogues kai warriors που έχει μπουχτίσει και τώρα είναι σε δίαιτα, μόνο locks και mages που είναι και ελαφριοί και χωνεύονται γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodeli Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πες μου οτι είσαι Night elf...μονο αυτό, τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πες μου οτι είσαι Night elf...μονο αυτό, τέλος. Γιατί ρε παιδιά? Εγώ έφτιαξα nelf...μετά σκέφτηκα ότι έπρεπε να είχα φτιάξει draenei. Όχι δεν γουστάρω τον legolas, σίχαμα είναι το καημένο (aragorn <3 ) Το ονοματάκι του mage μου όπως και να το κάνουμε, από μόνο του είναι win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 night elf και αγίος ο θεός αμήν! Μπλε μαλλί, γυαλλλλί και παντελόνι Λλλλλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις