Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
De to nomizw.

μαλλον δεν παίζεις wow...

Aπτη στιγμη που το παιχνιδι βγηκε ΣΥΝΕΧΩΣ τα πραγματα χειροτερεύουν, με αποκορύφομα τον τελευταίο 1.5 μηνα που η κατασταση ειναι απλα ΕΜΕΤΙΚΗ.

Όπως χτες και σήμερα, που πάλι δεν μπαίνει.

Δεν ζητάω να με ρωτάνε πότε να μου δωσουν free μερες.

Οι free μέρες ειναι για να ριχνουν σταχτη στα ματια, αντι να φτιάξουν τα πράγματα.

Και αν το προβλημα ειναι ο φορτος των server, ας το σκεφτόντουσαν αυτό πριν βγάλουν στην αγορά τα πακέτα του παιχνιδιού.

Τί να τους κανεις τους 10άδες server όταν ο κεντρικος σου πεφτει??????????

Αντι να κατσουν να βγαλουν μια playable εκδοση, καθονται και τον παίζουν με τα talents του hunter, του warrior παλιότερα και ποιος ξέρει τί στο μέλλον, για τα οποία δεν γκρινιάζει κανείς στην τελική.

Η γκρινια εχει να κανει με το οτι πληρωνεις. Και οταν πληρωνεις, απαιτεις. Ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα, πως να το κανουμε? οταν βλεπεις τα κερδη τους να πολλαπλασιάζονται και συγχρόνως εσυ να παίρνεις ολοένα και χειρότερο service... κάπου ξενερώνεις.

Δημοσ.

Εγώ ενώ έπαιζα κανονικά, βγήκα για 1-2 λεπτά και μετά δεν μπορούσα να μπω... αυτό έγινε κατά τις 8 μμ και ακόμα δεν μπορώ να κάνω login...

Δημοσ.

Τι να γίνει, θα μετράμε τις μέρες μια μια... Ήδη μας χρωστάνε 2 και θα τις δώσουν, αντε λίγο ακόμα και τον βγάζουμε το μήνα!!!! :D

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις κάρτες προπληρωμένου χρόνου; Ρώτησα σε πλαίσιο παπασωτηρίου multirama και παντού εξαντλημένες :( Μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη σε όλη την Ευρώπη. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να έχει;

Δημοσ.
World of Warcraft 1.7 Patch Released

http://www.3dgamers.com/news/more/1096482818/

Αυτό το update είναι για την αμερικάνικη/αυστραλιανή έκδοση. Το γράφει κιόλας πάνω πάνω στο link :wink:.

Γι' αυτό καλό θα ήταν να περιμένετε την ευρωπαική έκδοση που θα την βάλει το http://www.worldofwarcraft.gr εντός της ημέρας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...