chill Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Με ποιον "καλό" rogue του lightnings blade λέγαμε να πλακωθούμε? Είμαι back με scroll ας κανονιστεί λοιπόν γρήγορα η αναμέτρηση χD. Έχω 5 ημέρες ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανανεώσω. Το παιχνίδι με λατρεύει. Δεν αναφέρω drops που μου έκατσαν σε ελάχιστο χρόνο όταν απλά έλεγχα το παιχνίδι γιατί θα τρελαθείτε. Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω το όνομα του char μου σε FED. Τόσα....αποθεματικά μόνο εγώ και το FED εξάλλου lol. No more gold plx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Τελικά συνέχισα μου έδωσε ένας φίλος μου 100g με έντυσε και με κκάτι ρούχα που πέσαν από deadminds δεν 8υμάμαι πως τα λένε.Ντάξει πήγα 17 lvl.Αλλά ναι δύσκολο xp μάλλον επειδή είμαι noob παίζω γύρω στι 6 ώρες την μέρα σχεδόν μια βδομάδα και είμαι ακόμα 17. P.S=Κάτι άλλο έχει κανείς άλλος από εσάς fps issues?Από ότι έμαθα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με nvidia με το patch 2.3(υπάρχουν χιλιάδες threads με fps issues).Δηλάδη εγώ εξω και στις μικρές πόλεις έχω 60 fps σταθερά ενώ σε κάτι stormwind ή στα battleground σε κάποια σημεία πέφτει στα 28 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Mια χαρα ειναι το fps σου. Οσο για το αργο lvl up ειναι που εισαι καινουριος ακομα βαλε addon που θα σε βοηθησουν με τα quest και θα ανεβαζεις πιο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εχω ήδη το q-helper (χί,χί).Προτείνεις κανά άλλο? Οσο για τα fps δεν είναι μια χαρά το pc του αδερφού μου με μια asus 6600gt 128 mb,p4 3.0 ghz,1 gb ram πιάνει συνέχεια 150 fps και εγώ με nvidia 8600gt,p4 3.2 ghz, 2 gb ram είμαι συνέχεια στα 60 και κάτι stormwind και battleground άστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Οι κυνηγοι ειναι που θελουν τσεκουραμα. το να καθεσαι σε μια γωνια ανενοχλητος,να εχεις ενα τεραστιο range,να στελνεις το pet σου που απο μονο του μπορει να ξεσκισει χαλαρα τους clothies,και να ριχνεις instant shots με 3000 crits το καθενα,ε ειναι τουλαχιστον γελοιο. δεν νομιζω ναναι τυχαιο οτι εκει που οι hunters pre-tbc εποχης ηταν μαζι με τους warlocks απο τα λιγοτερα δημοφιλη classes,ενω τωρα οι realms εχουν γεμισει υποψηφιους Hemet Nesingwary... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doucaniggia Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 To leveling του πρώτου χαρακτήρα είναι μια διαδικασία που σε δένει με το παιχνίδι και τον χαρακτήρα σου(class/race). Είναι μια μεγάλη αλλά όμορφη διαδικασία που δεν επαναλαμβάνεται. Βέβαια μέχρι το 60 είναι καλά, μπορείς να το απολαύσεις "all the way". Μετά όσο όμορφη και αν είναι η outland αρχίζει να γίνεται κουραστικό το πράγμα(θες να φτάσεις...να τελειώνεις) Και βέβαια όλο το μεγαλείο του wow βρίσκεται εκεί ακριβώς. μόλις πιάσεις ταβάνι.(70 προς το παρόν), τότε καταλαβαίνεις ότι μόλις άρχισες!!! Βάλε το quest helper και μείνε εκεί. Τα guides είναι γρήγορα αλλά θα χάσεις τη μαγεία Εχω ήδη το q-helper (χί,χί).Προτείνεις κανά άλλο?Οσο για τα fps δεν είναι μια χαρά το pc του αδερφού μου με μια asus 6600gt 128 mb,p4 3.0 ghz,1 gb ram πιάνει συνέχεια 150 fps και εγώ με nvidia 8600gt,p4 3.2 ghz, 2 gb ram είμαι συνέχεια στα 60 και κάτι stormwind και battleground άστα. ---μέχρι να το γράψω είχες βάλει ήδη το quest helper όπως φένεται...----- βγάλε το vertical sync και όπου μπορεί θ απιάσει περισσότερα από 60. το V-sync είναι ... κόφτης για να μην σπαει το γραφικό τσέκαρε τι ΑΑ έχει του αδερφού σου και τι το δικό σου. Multisample x1 έως x8 είναι η μέρα με τη νύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ποιός έκανε πάλι raid στο stormwind? Πάλι χάσαμε το timed event στο ZA :@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πως ρυθμίζω το multisaple?A εννωείς antialising.Δεν βλέποω τίποτα τέτοιο στα graphics του wow.Από το nvidia control panel ρυ8μίζω πό πού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Για τον chill Mε εμένα,αλλα εδώ και ένα μήνα εχω αλλάξει server οπότε έλα στον Chromanguss.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ελα genjuros να παιξουμε φαπες και να βαρεθεις να βλεπεις Ελληνες. Btw δεν χαθηκα απλα δεν μπορω να γραφω στα Ελληνικα... its just too damn difficult... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ffs βρε Remiel....Γιατί έφυγες από τον deading's blade? Από horde μεριά μια χαρά φαίνονται να είναι τα πράγματα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doucaniggia Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πως ρυθμίζω το multisaple?A εννωείς antialising.Δεν βλέποω τίποτα τέτοιο στα graphics του wow.Από το nvidia control panel ρυ8μίζω πό πού? μέσα στο wow Esc -> Video -> multisample από 16bit x1 Μέχρι 24bit χ(όσο πάει η κάρτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν βοήθησε σε τίποτα ευχαριστώ όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ffs βρε Remiel....Γιατί έφυγες από τον deading's blade? Από horde μεριά μια χαρά φαίνονται να είναι τα πράγματα πάντως. Γιατί είπαμε οτι ήταν καιρός να μαζευτούμε σε ένα server όλοι οι φίλοι και επειδή οι περισσότεροι ήταν στον Cromanguss ακολουθήσαμε και εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Άστα αυτά. Έφυγες γιατί θα σε έσπαγα στο ξύλο, θα το κατέγραφα με fraps και θα έφτιαχνα videaκι το οποίο θα ανέβαζα στο insomnia και μετά δεν θα είχες μούτρα να γράψεις mr rogue lol !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις