sleepy_head Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Στην αρχή είναι βαρετό αν δεν ξέρεις κανένα. Σε ποιό server είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Στον genjuros είμαι έχω μωρέ γνωστούς αλλά απλά το game δεν μου ελκυέι το ενδιαφέρον ενώ την πρώτη μέρα που έπαιξα τρελάθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Στον genjuros είμαι έχω μωρέ γνωστούς αλλά απλά το game δεν μου ελκυέι το ενδιαφέρον ενώ την πρώτη μέρα που έπαιξα τρελάθηκα. κανε υπομονη να πας 19 lvl να μπεις battleground να ριξεις λιγο ξυλο να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το Wow αποκτα αξια οσο ανεβαζεις lvl ειδικα μετα τα 35+. Bεβαια αρχισες και με rogue που ειναι ο πλεον αντιπαθητικος χαρακτηρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το Wow αποκτα αξια οσο ανεβαζεις lvl ειδικα μετα τα 35+. Bεβαια αρχισες και με rogue που ειναι ο πλεον αντιπαθητικος χαρακτηρας. Ναι είναι παλιοχαρακτήρες ρε γμτ...όλο stealth και αλητείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Βασικά είναι από τους πιο βαρετούς στο level up, στο 70 σπέρνουν όμως . Για γρήγορο level up ξεκίνα hunter ή warlock (pets ftw). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ναι είναι παλιοχαρακτήρες ρε γμτ...όλο stealth και αλητείες ναι με 1% hp λογω του cheat death σπερνει λιγο θανατο του τραβας critical και τρωει μια ιδεα απο το dmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 W(h)ine anyone ? IS FOR FREE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 New keyboard for WoW ----------------------------------------- QQQQQQQQQQQQQ QQQ QQQQ ] QQQQQQQQQQQQQ QQQ QQQQ ] QQQQQQQQQQQQQ Q QQQQ ] QQQQQQQ QQQ ] ----------------------------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 cough cough...ας μην ψάξουμε post με παράπονα σας λόγο "nerf" του class από την Blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Το s4 ποτε βγαινει ρε παιδια? Επισης ποτε θα μπει το s2 set με honor points? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodeli Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ας QQ κι εγώ λίγο: AMAGAD NERF SHAMANS:cry::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 λογικά τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου? όταν μπει το s4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 λογικά τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου?όταν μπει το s4 χμμ θα αρχίσει τότε arena s4 σίγουρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 είπα λογικά...υπόθεση κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις