Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nai ontos gia shaman lene poly ta bottom right kai left action bar kai to right. De thes mod gi' auta.

Min to gemiseis mod. Ego prosopika exo to cosmos, alla otan exo orexi tha to bgalo. Xrisimopoiw ta action bar, to gypsy mod, atlas an kai pleon ta xero apexo, 2-3 gia shaman (totem timers etc), titan panel, ena pou krybei tin xp bar kai merika alla gia times.

All in all keep it simple.

Δημοσ.

Tha ithela na mou peite an xrhsimpopoieitai add-onn gia to wow kai an nai poia einai xrhsima na katebasw.Exw mpei se selides me add-onn alla exw xasei th mpala giati einai para polla.

Thanx!

Basika tora pou to skeftomai 2 pragmata thelw: Tis syntetagmenes sto xarti kai to quest interface:dld na mou deixnei gia ti lvl einai to q ktl.Den nomizw oti xreiazomai kati allo ektos an exete na proteinete kati.De thelw na to pikso me add-onns apla ta basika xreiazomai.BTW exw warrior an yparxei kati sigekrimeno gia to class mou , osoi pistoi proselthete.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι τα Add-on υπάρχει περίπτωση να τα πιάσει η Blizzard σαν Cheat Και να σου κλείσει τον λογαριάσμο?

Τι εκανέ η Blizzard Παλι ρε Polaki? Την Δουλεία τους κάνουν η Ανθρώποι αν πηγαίνουν ολα σωστά πως θα απασχολειτε το εργατικό Δυναμικό που έχει?

Τέχνικοι,και ολοι αυτη που απαντανέ στα Forum και στα email, εε? ;)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το έχουν ξεφτιλίσει με τα συνεχή crashαρίσματα τελευταία. Τουλάχιστον 2 μέρες παραπάνω πρέπει να μας δώσουν.

Δημοσ.

Πωπω ρε γμτ και έχω παρατήσει και το BG εδώ και 2 βδομάδες περίπου και θα πέσω ακόμα περισσότερο αν δεν παίξω και σήμερα, παραλίγο να γινόμουν Sergeant Major (Rank 5) :-? . Και παίζει και ο Θρύλος σήμερα ΓΜΤ!!! :-P

Δημοσ.

Ενταξει καλές οι free μέρες αλλά εγω δεν ακουσα κάτι για +2..

Εγω αυτό που θέλω ειναι να παίζω όποτε θέλω και όχι να μου δίνουν 2 extra μερες. πχ τον αυγουστο που δώσανε, εμενα τελειωσε ο χρόνος στις 17... και +2 μέρες πήγε 19. Το θέμα ειναι οτι εγω 15-28 έλειπα διακοπές, άρα.. τι να το κάνω?

Ο αλλος είναι 60, και του δώσανε full rest... Να το κάνει τι??

Δηλαδή το επόμενο ποιό θα είναι, να μας δίνουν free gold???

Και δεν λεω για 1 και 2 ώρες, όταν πεφτει ΟΛΟ το συμπαν για 5-6 ώρες όπως χτες τοτε είναι λίγο πίκρα...

Επίσης περιμένανε πολύ λιγότερο κόσμο, αλλά τώρα που παίρνουν πολύ περισσότερα χρήματα δεν μπορούν να βάλουν ενα κτήνος server ΜΟΝΟ για website ή έστω ένα text only website που να ενημερώνει οτι υπάρχει πρόβλημα??? Στο κάτω κάτω τόσα και τόσα site δέχονται χιλιάδες επισκέψεις την ημέρα, βάλε εκεί μια TEXT σελίδα ωστε να τελειώσει το θέμα, να πάρουμε και εμεις την ενημέρωση μας και να μην πιέζεται και ο server ιδιαίτερα....

Δηλαδη πρέπει να ψάχνουμε απο δω και απο εκεί τί παίζει και πότε ενδέχεται να μπούμε..?

Δημοσ.

E kai ti na kanoume dld twra?Na steilei mail h Blizzard se olous na dei pote tha pane diakopes gia na apofasisei ote tha dosei to free xrono?Ok simfono oti kalo tha itan na min yparxei kanena problhma kai na paizeis panta xwris problhma alla ki auto pou kanei kalo einai: na dinei dld meres parapanw kai full rest opws edose tis proalles.Symvainoun auta mhxanhmata einai.Oso pernaei o kairos tha veltionontai.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...