sarisn Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ναι Πάνο, έτσι ακριβώς γίνεται και στο WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 kai molis ftaseis 60 lvl ti ginete? termatizeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Νομίζω ναι δεν πάει πιο πάνω αλλά τότε είναι που αρχίζει το γλέντι!!! Βέβαια τα quests δεν τελειώνουν ποτέ έτσι? Το πιο ωραίο βέβαια θα είναι το ότι θα παλεύεις με άλλους 60άρηδες και θα πέφτουν κορμιά!!! :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GILoe Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Πηγαίνετε 1α εσείς 60 level, και μετά το συζυτάμε, το αν τερματίζετε Btw εγώ είμαι στο Thunderhorn, έχει κάποιους συμπατριώτες εδώ (έχω φίλους), αλλά από lag, λίγα πράγματα. Leonkard lvl 18 (επί του παρόντος), Proud Human Warlock, όποιος ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 tha to agorasw kai egw telika, la tha to paarw ligo argotera, giati aan to parw twra, tha paei hamenos o enas minaas dwrean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ο δωρεάν μήνας ξεκινάει από την στιγμή που θα το κάνεις register όχι από τη στιγμή που θα το αγοράσεις ;-). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 e kai pios o logos na to agoraasw apo twra? afou mono online pezete to game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ο τρόπος που το είπες όμως έδειχνε σαν να εννοείς ότι ο δωρεάν μήνας ξεκινάει με το που το αγοράζεις... ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alt3rnative Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 EPitelous epaiksa wow.PEite re paidia pou vriskeste?Egw auth th stigmh exw Human Warrior kai eimai ston crushridge.KAnenas allos kalos server?H mallon o kalyteros?PEite onomata na kanw kanena add sthn friend list!:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Καλά που σου είπαμε να πας Horde... :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Egw x8es patisa ta 26 kai efaga ta moutra mou sti Gnomeragan....... 4.30 kloimi8ika..... @Alt3rnative Jediknight eipame to nick mou ston crushridge. An de mpikes se guild pes na se balkoume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Εγώ τον έχω αφήσει στον silvermoon εδώ και 1μιση μήνα, τον human warrior μου lvl 35. Βασικά έρχεται εξεταστική, ε και αφού θα πλακωθώ στο διάβασμα από 3 Μάη είπα να ζήσω και έναν μήνα ελευθερης real life και μέσα Ιούλη να επανέλθω. Έχω ήδη εξοπλιστεί με 4 pre-paid cards αλλά όσο και να γουστάρω δεν τις βάζω δεν τις βάζω. Και ας μου λείπει η Stormwind, ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι να ξανακάτσω για ψάρεμα στην γέφυρα της........... Άτιμη ζωή με τις υποχρεώσεις σου............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 e kai pios o logos na to agoraasw apo twra? afou mono online pezete to game kala alla min klaigesai meta oti den to briskeis pouthena... Ego proteino na to agoraseis tora kai na paixeis opote thes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Μέσα σε μια βδομάδα Troll Shaman lvl19 και συνεχίζω. Λιωωωωωωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Gnomes suck!!!!!!!!! Όταν αρχίσω από την αρχή με την μεριά της Horde σε pVp server θα σφάζω όποια κολοτούμπα βρίσκω μπροστά μου. Μ'αρέσει που μισώ gnomes, μισώ dwarfs, μισώ τους φλωρο paladins και κατα τα άλλα ξεκίνησα με την alliance. Bring ur κολοτούμπα 2 the slaughter!!!!!!!!!!!!! Θα τις σφάξω όλες τις πινέζες ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις