Remiel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Έχει την secret question ? cd key ? Ειναι καλή η φίλη σου ? Αν έχει τα παραπάνω κάτι μπορεί να γίνει.
sodeli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ειναι καλή η φίλη σου ? LOL. Τελικά μόνο αυτό το προσόν χρειάζεται γενικά στη ζωή:lol:
Praetorianos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Επειδή ξεκίνησα ένα guild έχει κανείς υπόψιν του ένα νορμάλ και δίκαιο DKP system? Έψαξα το ιντερνετ αλλά υπάρχουν ένα σωρό με 100 παραλλαγές το καθένα. Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάποιο να μου δώσει κάποια links?
Xvipes Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Επειδή ξεκίνησα ένα guild έχει κανείς υπόψιν του ένα νορμάλ και δίκαιο DKP system? Έψαξα το ιντερνετ αλλά υπάρχουν ένα σωρό με 100 παραλλαγές το καθένα. Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάποιο να μου δώσει κάποια links? Από την μέχρι τώρα μου εμπειρία όλα τα dkp systems πάνε με το πόσο attendance έχει ο κάθε παίχτης και πόσα ακόμα ίδια class έχει στο κάθε raid μαζί του. Δλδ αν υπάρχει μόνο ένας shadowpriest σε μια guild και πάει κάθε φορά στα raids τότε λογικό είναι να μαζέψει πάρα πολλά dkp και loots σε σχέση με έναν rogue που έχει άλλους 3 μέσα στο raid. To πιο δίκαιο dkp system που έχω βρει μέχρι στιγμή είναι το zero sum dkp όπου με λίγα λόγια για να πάρει κάποιος dkp πρέπει κάποιος άλλος να χάσει. Δλδ όταν πέσει ένα item και δώσει αυτός που το θέλει 30 dkp τότε τα 30 αυτά dkp πρέπει να μοιραστούν στο υπόλοιπο raid...(30/25=1.2 dkp per άτομο για ένα item.) Με αυτό το σύστημα καταφέρεις να μην έχεις τεράστια νούμερα dkp από κάποια classes που μετά θα μπορούν να needaroun τα πάντα. Άλλα ξαναλέω όλα τα dkp system έχουν το κακό που ανέφερα στην αρχή,που δεν μπορείς και να κάνεις τπτ για να το αποφύγεις
sleepy_head Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Έχει την secret question ? cd key ? Ειναι καλή η φίλη σου ? Αν έχει τα παραπάνω κάτι μπορεί να γίνει. cd key έχει. Ναι καλή είναι
Remiel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Οραία στείλε μου μια pic της με bikini και όλα θα πάνε καλά....Πέρα απο την πλάκα πές της να στείλει email στην blizz. p.s: Chromangus σου έρχομαι.
sarisn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Από την μέχρι τώρα μου εμπειρία όλα τα dkp systems πάνε με το πόσο attendance έχει ο κάθε παίχτης και πόσα ακόμα ίδια class έχει στο κάθε raid μαζί του.Δλδ αν υπάρχει μόνο ένας shadowpriest σε μια guild και πάει κάθε φορά στα raids τότε λογικό είναι να μαζέψει πάρα πολλά dkp και loots σε σχέση με έναν rogue που έχει άλλους 3 μέσα στο raid. To πιο δίκαιο dkp system που έχω βρει μέχρι στιγμή είναι το zero sum dkp όπου με λίγα λόγια για να πάρει κάποιος dkp πρέπει κάποιος άλλος να χάσει. Δλδ όταν πέσει ένα item και δώσει αυτός που το θέλει 30 dkp τότε τα 30 αυτά dkp πρέπει να μοιραστούν στο υπόλοιπο raid...(30/25=1.2 dkp per άτομο για ένα item.) Με αυτό το σύστημα καταφέρεις να μην έχεις τεράστια νούμερα dkp από κάποια classes που μετά θα μπορούν να needaroun τα πάντα. Άλλα ξαναλέω όλα τα dkp system έχουν το κακό που ανέφερα στην αρχή,που δεν μπορείς και να κάνεις τπτ για να το αποφύγεις Στο τελευταίο μου guild όταν κάποιος έπαιρνε ένα item μηδενιζόταν το DKP του, έτσι ώστε να μην μπορεί να πάρει 2-3-4 items μαζί αν έχει 432453543534 dkp. Κανείς δεν είχε πρόβλημα με αυτό το σύστημα, όλα δούλευαν ρολόι, όλοι έπαιρναν συχνά items.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 καθόλου δίκαιο imho...καθαρά υπέρ των casuals/slackers...
Skia11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 καθόλου δίκαιο imho...καθαρά υπέρ των casuals/slackers... Πού 'σαι ρε casual Thresh...σε χάσαμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 με λένε Xάρη και είμαι καθαρός!
Skia11 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 με λένε Xάρη και είμαι καθαρός! Με λένε Θάνο και είμαι διχασμένη προσωπικότητα...το πρωί είμαι στέλεχος σε εταιρεία και καλός οικογενειάρχης και το βράδυ : http://www.wowwiki.com/Server:Nordrassil_Europe (read bottom of page, Skia) Y.Γ. Not my comment
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Notorious for being the bane of idlers in Ironforge and lowbies in Elwynn Forest. Suspected of being the only Horde player with his Hearthstone set to Ironforge. ROFL HAHAHAHHAHA ΕΠΟΣ
koslik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εγω επαιζα σε normal 2 χρονια hunter NE, αλλα η γλυκα του pvp server ειναι αλλο πραγμα. ναι μεν ειναι δυσκολο το lvl up και farming αλλα φαντασου στα 70 σου τι θα κανεις. επιπλεον οι pvp servers ειναι πιο ''active'' απο normal η rp. 2 χρονια τωρα δεν ειχα δει pver με full tier 6 και τους ειδα σε pvp. οποιος ενδιαφερετε να ξεκινηση ελατε στην παρεα μας (low level). whisper me @ Balnazzar PVP, guild Pμts0Skablila -=koslik=-
Remiel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εγω επαιζα σε normal 2 χρονια hunter NE, αλλα η γλυκα του pvp server ειναι αλλο πραγμα.ναι μεν ειναι δυσκολο το lvl up και farming αλλα φαντασου στα 70 σου τι θα κανεις. επιπλεον οι pvp servers ειναι πιο ''active'' απο normal η rp. 2 χρονια τωρα δεν ειχα δει pver με full tier 6 και τους ειδα σε pvp. οποιος ενδιαφερετε να ξεκινηση ελατε στην παρεα μας (low level). whisper me @ Balnazzar PVP, guild Pμts0Skablila -=koslik=- xaxaxaxaxaxaxaax A ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ
Xvipes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μετά από 4 μήνες hardcore raiding είπα και εγώ να βάλω μια τελεία στον pve τομέα. Έτσι κι αλλιώς ο στόχος μου ήταν να μπω black temple όπου και κατάφερα με μια καλή guild που μπήκα και φάγαμε και τα 3 πρώτα bosses(ναι i know γτπ είναι αυτά τα 3 αλλά οκ ) Oπότε αν κάποιος ενδιαφέρετε για αγορά mage full pve gear 1.2k fire dmg 35% crit chance το τούμπανο staff από το time event του Zul Aman και attuned me mh και bt ας μου στείλει ένα pm να του δώσω link o char μου είναι στον twilight's hammer horde side
Προτεινόμενες αναρτήσεις